kérlek, tedd meg, hogy átmész a többi topikba is, és olvasol egy-két hsz-t. bőven elég, ha csak rákeresel a fermi szóra. a tápegységes topikokban az szokott menni, hogy "hmm ez talán elég lesz a ferminek", nvidiás topikokba "hmm ez a fermi de drága, de szar, de sokat fogyaszt, de melegszik", atis topikokba "hú most nagyon fasza az ati, utálom az nvidia fanokat", gépházas topikokba "hmm ebbe biztos befér már a fermi"... persze, oké, ez egy picit túlzás, de nem vagyunk messze attól hogy minden topikba follyon a szar. unalmas, ennyi.
a többieknek nem unalmas mert olyan nagy dolog ez hogy 300w-ot fogyaszt és 120k-ba kerül, ajjajjajj. hadd szóljon a fórum, ócsároljuk szanaszét... de persze a 100fokos atikat, amikre általába 3x egymás után írnak fos drivert, azok jók... egyszerűen hihetetlenül unom már, és tudjátok mit, tényleg fejezzük ezt be. legalább MI.
de én is úgy vagyok vele mint dyno, hogy nem tudom már nézni ezt. nem vagyok nvidia fan, csak csupán nem fogom koptatni a billentyűzetet mert 500-al több lenne a villanyszámla.
bocsi az offért, de ez kellett már.