Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) kapcsandika

kapcsandika
(senior tag)

Teljesen OFF:

az 5870-ről jut eszembe, hogy lesz majd valamikor a PH!-n Eyefinity + konkurencia teszt? Érdekelne egy jó kis írás arról hogy akkor most hány monitorral jó, meg milyen kártya mihez elég, mennyi erőforrást kajál, meg ilyenek.

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#2) nixx-21 válasza kapcsandika (#1) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

ezt adom....
mert ugye vannak ám furcsaságok Eyefinity-nél;
miszerint ,hogy 3ból 1 csatlakozónak DP-n keresztül kell mennie....
amihez sima átalakító nem jó, csakis atkív átalakító mehet....

egy ilyen tesztet én is megnéznék:D :K :R

[ Szerkesztve ]

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#3) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy GTX470-et bevágni pszihikszre :DDD 2 5970 mellé

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#4) Killer01

Killer01
(senior tag)

"GTX 470-es változatott"

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#5) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Radeon: amikor megláttam a twitteren, reménykedtem, hogy az 58xx lesz passzív :DDD de nem :( :D

Gainward GeForce GTX 470 GOOD Edition

Gondolom negyedéért lesz TRASH-CHIP Edition is :U (20%)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#6) Piloss

Piloss
(senior tag)

Atyám,az a HIS 5550 :W

Vajon mikor fognak leszokni a gyártók a DDR2-es memóriák használatáról?

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#7) Killer01 válasza Piloss (#6) üzenetére

Killer01
(senior tag)

Soha az életben. Valamelyik takarítónő mindig talál belőle a gyárban kallódó készletet.

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#8) Mr.Csizmás válasza Killer01 (#7) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

biztos behullottak a gépsor mögé, mint a kekszgyárban a morzsák :DDD

szerk.: remélem az nvidia a GT104/108-ban letiltja a DDR2 használatát...nem kell több sparkle csoda VGA. szép volt jó volt, jót röhögtünk, de lehetne már DDR3 a low-cost kategória is.

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#9) Angel1981 válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Talán a közeljövőben! :)
Egy 5830 még beleférhet - feljebb már nem hiszem, hogy erőltetnék a passzív hűtést.

(#10) Badman 4ever válasza Piloss (#6) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Örüljünk neki, hogy legalább 5 éve kifogyott a DDR1, mert ha lenne belőle, tuti olyat pakolnának rá, nemhogy DDR2-őt. :D

(#11) FRENK1988 válasza Badman 4ever (#10) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah ha még lenne DDR1 akkor a Sparkle a DDR2-őt deluxe edisün lenne

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#12) Gyuri27 válasza Badman 4ever (#10) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Gondolj bele. 4 giga ddr1-l szerelt izom vga. Úhhhhhh ecsém.
Azért is lenne jó, mert ügyes user megoldaná, hogy a renszer is kapjon belőle. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#13) Piloss válasza Killer01 (#7) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Pfff,fene a fajtájukat :D

(#10) Badman 4ever:Kitudja,ezek a takarítók nagyon leleményes jószágok,bármi megtörténhet :DD

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#14) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

GTX 470 GOOD Edition
Ezen néven sokat gondolkodhattak :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#15) szuper-t válasza Devid_81 (#14) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Loll:D
DE a Gainward ... szégyen aza hűtés.GTX275-öm volt mit ne mondjak elég forró jószágnak bizonyult és még a GTX470 re is ezt pakolják már nevetséges
Jogosan röhöghetnek az Ati fanok h megsül a kártya....
Gainward .. ennyire spórolni már nevetséges...

[ Szerkesztve ]

(#17) Solicidium

Solicidium
(fanatikus tag)

Inkább csináltak volna egy félmagas passzív 5570-et. Az szerintem hiánypótló lehetne. Vagy létezik ilyen, csak én nem tusok róla?

Támadni kell!

(#18) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ajjajj HIS... Ne majmoljuk már a sparkle-t... :N

(#19) FRENK1988 válasza szuper-t (#15) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor ezekre ln2 hűtés kell:DDD

(#20) Badman 4ever válasza Gyuri27 (#12) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Ráadásul 4 giga 64 bites DDR1 lenne rajta, mert az aztán az überkirály! :DDD

(#21) Fix

Fix
(tag)

Figyeled még azt mondja "GOOD Edition" besz@rás. :)) Miért wazze volt-van "sz@r Edition" is??? :DDD :DDD
Ez olyan, hogy: ezt vedd meg mert ez már jó az ez előttiek pedig nem... hihetetlen...

[ Szerkesztve ]

Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#22) Fix válasza Fix (#21) üzenetére

Fix
(tag)

Most mi lesz? Gyilkolni fogják az nVIDIA partnerek egymást, hogy eltudjanak adni pár
GTX 4xx-at? :DDD

Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#23) sysrq

sysrq
(senior tag)

Miért is számít a memória?
Ismerősöm most keres egy vga-t, munka Excelben és Wordben, este ónlány póker.
Nem hogy nem játszik, még egy filmet sem néz meg.
Nekiajándékozom a régi CRT-met, kell a két kimenet, az alaplapi csak egy.
Na hol számít a memória?

(#24) Badman 4ever válasza Fix (#21) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Ez eredetileg GOD Edition volt, aztán rájöttek, hogy talán ezt mégse. :DDD

(#25) Fix válasza Badman 4ever (#24) üzenetére

Fix
(tag)

:DDD

(#26) arty

arty
(senior tag)

ha a sparkle átáll ddr3-ra, tuti 32biten "kötik" a gpu-ra... megoldják! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#27) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért érdekes lehet még ez a 470-es GTX, ha valóban nem növelik az árát az eredeti változathoz képest. Kiváncsi lennék rá, hogy mekkora a teljesítmény és a hűtésnövekedés :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#28) antikomcsi válasza Angel1981 (#9) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Persze, majd pont az alapból legtöbbet zabáló, selejt lapkákra raknak passzív bordát.

Azért kellet csonkítani, és 5830-at csinálni belőle, hogy így beleférjen az előírt fogyasztási határba. Vagyis ha 5830-ra lehet rakni passzív hűtést, akkor 5870-re is megoldható.

(#29) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Egyszer volt egy 6600Gt passzív hűtésű kártyám, nem 1 életbiztosítás...
Többet biztos nem vennék ilyen megoldásút.

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#30) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Ejj, az a PowerColor... szerelem első látásra :)

(#31) tome.jr válasza Mr.Csizmás (#8) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy látszik vörös oldalon is divatba jön a ddr2.

(#32) Solicidium válasza Sicilian (#29) üzenetére

Solicidium
(fanatikus tag)

Akkor még nem használtál jól megcsinált passzív hűtésű kártyát ezek szerint.

Támadni kell!

(#33) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

GTX470-esre szerelt két ventilátor azért nem rossz megoldás ;)

(#34) zsigus

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

PowerColor 5870 "Az új rendszer az alaplaphűtőkhöz viszonyítva alacsonyabb zajszintet produkál" ez marketingduma????

Nem tudom hallott e már valaki alaplaphűtő ventit 4cm és 4000rpm azért nem ehhez kellene hasonlítani sztem!!!! nekem a sokkal nagyobb gyári AMD ventinek is olyan hangja volt 3500-on, hogy nehéz elviselni!!!!

(#35) Killer01 válasza zsigus (#34) üzenetére

Killer01
(senior tag)

Kicsit félreolvastad, nem alaplaphűtő, hanem alaphütő. Vagyis a vidkari referencia hűtése. :)

(#36) zsigus válasza Killer01 (#35) üzenetére

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

hát ja
kösz!

(#37) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

Teljesen OFF: "1 GB-os fedélzeti memória"

Ez csak a hatás kedvéért, vagy van fedélzetköz memória is.

Tényleg nem kötözködés csak egyre többször olvasom, tudni szeretném az okát.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#38) Silentfrog válasza Sicilian (#29) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Nekem meg csak passziv kártyáim vannak,voltak igy én meg aktiv hütésüt nem vennék soha
Nekem ne "csihegjen" ! :DDD
Az jelenlenlegi kártyám a tesztek alatt 130 fokosra is felmegedett,de valamiért nálam 60 fokosra sem megy fel.
Egy 500on forgo 12 centis venti a leleke aminek hangja nincs.

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#39) Killer01 válasza Godefroy (#37) üzenetére

Killer01
(senior tag)

Érdekes kérdés, eddig különösebben fel se tűnt. Gondolom valaki elkezdte így nevezni és elterjedt.

(#40) Paul119 válasza Sicilian (#29) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem MSI féle 7600gt m volt passzív hütéssel üresjáratban karcolta a 60 fokot :DDD

(#41) ddekany válasza Paul119 (#40) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Ismerősömnek Galaxy 7600GS passzív... max terhelésen sem lehet felrugdosni 50-ig. Miért? Valamit benéztek a Galaxy-nál, mert normális passzív hűtést tettek rá (2 slotos, ritkás (és csicsamentes...) bordázat). Persze ezt a "hibát" elkövetni sajnos nem szokása a gyártóknak. Másfelől a passzív a hűtők a legkisebb huzatot is nagyra értékelik, azaz oda kell drótozni a környékre valami alig forgó ventilátort ha forró.

Ez volt az MSI passzív? [link] Átvezették a túloldalra a hőt, hogy a nagy semmi leadja, gratulálok nekik...

[ Szerkesztve ]

(#42) Silentfrog válasza ddekany (#41) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Nekem volt ilyen 7600 gt semmi baj nem volt vele,sőt a mostani 4850 passzivnál is sulyosabb volt! /ha jol emlékszem persze :) /

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#43) Janika!2

Janika!2
(fanatikus tag)

Azt a GTX470-et elfogadnám... gondolom sokkal hatásosabb az a hűtő rajta mint a gyári :U

"MOSH TO KILL!"

(#44) Paul119 válasza ddekany (#41) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

ilyen volt őkelme

(#45) ddekany válasza Paul119 (#44) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Gondolom ez az a fajta, amit azért mindig erről az oldalról fotóz a gyártó, mert az a borda a túloldalon nem nagyon folytatódik. Plusz a szokványos oldalon is elfért volna valami nagyobb felületű ("magasabb" bordák, stb). Talán ezért rossz hírűek a passzív kártyák... Mindig akkora bordát raknak rá, ami épp hogy csak elég, aztán ha valakinek ott épp nem igazán vonulnak légáramlatok a házában...

Silentfrog: Egyrészt azért nem biztos hogy jót tesz ha lényegesen forróbb egy kártya mint lehetne (és a gyártót az 1 év utáni élettartam ált. már nem érdekli), másrészt nem mindegy, kinek hogy mozog a levegő a házában, pláne ha "kicentizik" a bordaméreteket. Amúgy én is mindig a passzív kártyákra hajtok, de tény hogy körültekintőnek kell velük lenni a vásárlónak.

[ Szerkesztve ]

(#46) Raymond válasza Godefroy (#37) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

onboard = fedelzeti

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#47) Godefroy válasza Raymond (#46) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

szerintem ebben az esetben (mivel nem hajóról van szó)

on board != onboard != fedélzet

vagy csak erőltetnek hat.

Elég az "1GB memória van".
A fedélzeti jelző szerintem felesleges.

Magánvélemény.

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#48) BiP válasza Godefroy (#47) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Én is ezen görcsölök mindig, hogy egy nyilvánvaló félremagyarítás miatt anno meghonosodott ez a kifejezés, de még mindig nem bírt kikopni. Pedig már jó régi.
Más szemszögből: igazából mindenki érti, miről van szó, így bármennyire szerencsétlen a szó, sajnos nyelvészeti szempontból is elfogadható. (tipikus lejterjakab)

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#49) megint én

megint én
(őstag)

Hol mardnak a GIGABYTE oc kártyák??? mindig elsők közt szokta kidobni az OC-ket, jól hütve!
Megt kiváncsi lennék még egy olyan tesztre, ahol 1kártyát tesztelnek, több márkától.

[ Szerkesztve ]

(#50) Raymond válasza Godefroy (#47) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebben a fodritasban speciel nem latok problemat. Vannak szavak amik az elet egyik reszebol atvandorolnak a masikba, meg belefer. Vannak rosszabbak is.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.