Elég bucsus a HIS hűtő kinézete. 
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/
Elég bucsus a HIS hűtő kinézete. 
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/
3 pálcásnak jó az.
Milyennapvan?

Lassan már kiérnek ezek a csúcskártyák a gép elején, akkorák. HIS tényleg elég gagyi kinézetre, ők azért ennél komolyabb cuccokat szoktak kiadni.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

gigabyte remélhetőleg olyan halk lesz mint a 460-as oc 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Jók, nagyon.
Kiváncsi vagyok itthon mennyiért lehet majd őket beszerezni. Eddig Gainward Phantom-ra hajtotta, mostmár talán megfontolm az MSI és Giga verziókat is.
Döntsön az áruk. 
Family Guy Online - Closed Beta

Azt a 3 ventis Giga GTX580 at elfogadnám....
Egyébként a HIS tényleg kicsit furán néz ki... 
"MOSH TO KILL!"

jah, bucsus árfolyamon olyan 140 lövés
Ami mellémegy, az meg a hűtést javítja...
a színkombináció tényleg fura (piros/kék) - kicsit olyan teszkós 
Amúgy kiváncsi leszek, az 1 gigás tényleg pariban lesz-e az 560 Ti-vel.
[ Szerkesztve ]
nekem is a teszkó jutott eszembe a his-ről 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

A HIS Radeonnak számomra tök mindegy a színe. Zárt házba úgy sem látszik. Bár ha én váltanék ,akkor 2GB verziót vennék.
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Gigabyte nem bízta a véletlenre a hűtést. Kíváncsi lennék milyen hangja van.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

De nem is szép... 
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Azt sehol sem írtam, de ezek szerint nem elég ha esetleg jó, még szép is legyen. Igen, végül is ezért vesszük mert "szép".
Ráadásul pl a "szép" msi 5770 hawk tuningban a "militari class"ellenére sem vitézkedik, a "gagyi' sapphire rev3 vagy vaporx is nem egyszer elveri, de a hawk "szép". A több venti meg csak plusz meghibásodási és zajforrás, igaz ha egy kazán van alatta akkor kell az.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

A GTX 580 Twin Frozr II OC nagyon bejövős, de mivel árban undorító, ezért annyira nem is tetszik!
Viszont most már a GTX560ra nagyon kíváncsi leszek! 

+1!
Ggiabyte GeForce GTX 580 WindForce 3X:

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

1ül a His-é nem bejövős számomra !
Tök mindegy hogy néz ki a kártya, hatékony legyen.
Sami Koivikko - Sapphire

Ez a cím minden évben elhangzik, már unalmas....
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Ezek az újabb HD6950-ek már mind lézerrel elvágottak lesznek? Vagy esetleg lehet még ezeket flash-elni HD6970-re?

Vicceltem,nem érezted az ironiát a szavaimba? 
Természetesen nem csak a külcsiny hanem a belbecs is fontos.
Azért valljuk be ha valami tettszetős az el adja magát sokszor
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Igen, szívták is a fogukat a hawk tulajok, ráadásul a szépségnek nem kis felára is volt.
Az élet kegyetlen .

Valószínű, hogy ezekben már nem lehet a maradék shadereket feloldani. Szerintem amúgy is kevés lenne neki az 1GB ram. Legalábbis fullHD fölött.

ati fronton nem tudok mit mondani,de gtx 460 hawk igen tuningos jószág,összes 460-s kártyám közül az tudta csak az 1000 mhz -t hozni,saját hűtéssel ,igaz nem olcsó ,de a vasnak ára van 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Nagyon helyes!
Nekem spec. nem számítana, hogyan néz ki a kártya, de sokaknál ez is fontos szempont.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Természetesen a hatékonyság számít nem pedig a külcsín. De meg kell hagyni ezt a színösszeállítást/designt nem találta el a HIS.
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

Gigabyte-ot 3 ventivel elfogadnám! 
Becsület-Tisztesség-Szeretet
Ha kapnék egy ilyet, én bizony nem HIStiznék 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Kár! De attól még jó lenne egy-két ilyen hogy ezeket nem lehet már átalakítani. 

Nem éri meg. 2 Ps3-at veszek az árukért amiken megy minden. ![;]](/dl/s/v1.gif)
NHL

De azért pc grafikailag sokkal többet tud adni mint a konzol

Akinek nem tetszik a HIS, az szedje le a matricát.
(egyébként nekem sem tetszik)
Részemről legyen egy VGA jó ár/érték arányban (ez általában az új VGA-k esetében nálam a középkategóriás termék, vagy felső kategória gyengébbik tagja) és feltétlenül legyen a lehető leghalkabb. Jah és ne fogyasszon eszement mértékben. Ár/teljesítmény az első, fogyasztás a második, hűtés zaj a harmadik legfontosabb szempont nekem.
xfire: vfeco | mail: vfeco@vipmail.hu | BFBC2/BF3: vfeco

Ez a Cim mar megint megtevesztett 
Azthittem mar a 6990/595-rol jottek hirek. 
[ Szerkesztve ]
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

Szerintem ne kezdjük el ezt itt. A játék-konzol az nem PC. Aki a játék-konzolt szerereti az nem vesz High-End VGA kártyát és többnyire viszont sem. 

A Gainward GTX570 Phantom a digistreet-nél 92e. Megvárom, hogy ez a Giga Windforce mennyi lesz, és a kettő közül valamelyiket beújítom...Az MSI Nálam felejtős, volt egy 5850 TwinFrozr II hűtővel, igencsak hangos volt....Ha meg lehalkítottam, (kb 45%-ig nem volt nagy hangja) akkor melege volt... 
"Soha ne jelentsd ki, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."