Jó lenne, ha forrásokat is írnátok hozzá -- google segít a baj helyett keresésben, de csak annyit találtam róla, hogy több töltési ciklust bír ki és gyorsabban töltődik újra, viszont hosszabb üzemidőről (nagyobb kapacitásról) egy szót sem.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
D.Orion
(PH! kedvence)
3éves gari? Azalatt össze lehet hozni az 1000 feltöltést. Ha mégsem bírja annyira jól, akkor akár cserélni is lehet. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

orbano
(PH! félisten)
na ez az, ennek a leírtak alapján pont semmi értelme 
A vér nem válik VAZZE!™

zsolt501
(PH! addikt)
A kapacitási adatokra én is kíváncsi lettem volna, mert így kissé sovány az írás.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
Kár, hogy erre csak a HP volt képes. A többi gyártó is követhetné példáját, vagy ha nem, akkor az akkumulátor fejlesztések kapjanak végre nagyobb prioritást.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

waverider
(senior tag)
jó-jó, de ez a teljes notebook termékpalettájukhoz jó lesz, vagy csak bizonyos tipusokhoz? 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Devid_81
(PH! kedvence)
Ennek sokan hasznát vennénk...

.::www.megadanceradio.hu::.
És mennyi a kapacitása?
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Jut eszembe, nemrég valaki azt állította egy másik, hasonló témájú topicban, hogy szerinte már ma is kaphatók 200,000 töltési ciklusra képes lítium-ion (vagy polimer?) akkumulátorok. Mondjuk ezt már akkor sem hittem el.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Legyunk pontosak, egyaltalan nem beszeltem direkte Li-ionrol, megpolimerrol, csak akkurol, es tervezesi ciklusrol.
Sot, legyunk megpontosabbak, ebben a cikkben sem az elettartamot emlitik, hanem jelentos kkapacitasvesztest. Ami meg nem azonos az akku kidobasanak szuksegessegevel.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Már el is felejtettem, hogy te voltál az. Na de mindegy, nincs értelme vitatkozni erről, szerintem nem tudsz mutatni kereskedelemben már kapható olyan akkut, amely elbírja az általad írt 200,000 feltöltési/kisütési ciklust.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

lapa
(PH! kedvence)
nem is tudom hol olvastam, szintén nem volt a guglin semmi csak látszatweblap. az összehasonlító grafikon meg úgy nézett ki, mintha egyből a paradicsomban lennénk. 3 évet az enyém is kibírt, mondjuk dtr módban volt használva.
www.lapanet.hu

.mf
(PH! addikt)
Ugyanmár, simán lehet bármelyik akkut 200 000-szer tölteni -- csak az első párszáz vagy ezer után nem lesz sok haszna 
Amúgy ha ez tényleg csak a ciklusok számát növeli, az sem rossz, de hol vannak már végre a pár éve beharangozott, jelentősen megnövelt kapacitású akkuk? Már mióta beszélnek a nanocsöves lítium-akkukról, kb egy éve volt is hír 40-szeres kapacitásúról, de azóta nem hogy termék, de még hír sem jött róluk.
Milyen igazad van. 

zeg
(senior tag)
A csatlakozó alapján nekem nagyon úgy tűnik hogy elég hosszú azon HP notik listája(az utóbbi pár év szinte minden modellje), melyhez használható. Pl. a 6710s bizniszkategóriás notimhoz is.
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu