Tucatgépekhez irodába, iskolába ettől több nem is kell.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
(#1) woland_y2k

Tucatgépekhez irodába, iskolába ettől több nem is kell.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Aha. És mi ebben az ízléses?
New world...old thinking...IBM T60;)
Ez most vicc? ennél vannak szebb kuckók is alsóbb árkategóriában is 
"Hát ez nagyon gyík" - osztom 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Gigabyte színvonal...gagyi...
★

A Gigabytenak van már ehhez hasonló mikrotorony háza (GZ-M1), ami ugyanúgy szűkös, nem alul van a táphely, szóval nem látom, mi ebben az újdonság. Leszámítva azt, hogy ez rondább.
my hovercraft is full of eels
(#7) DeathAdder

Informatikai teremben is szegyenkeznek vele

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

az ára lehet....

Ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Mi ebben az ízléses? Most komolyan.
Q6600(G0) - 2x2gb(800MHz) OCZ Vista Performance platinum kit - AMD 5770 1GB - Stacker 830, Scythe finomságok
Totál átlagos, egyszerű ház.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

A cél megvalósult: a cikket elolvastuk!
Ettől függetlenül nekem tetszik a puritánsága... 3-5000 Ft-ot adnék érte...
Ingyenélés megszüntetése + élet és vagyon elleni bűncselekmények szigorú büntetése = rasszizmus

Egyszerűen csak rosszul fogalmazta meg hogy ez egy "tök" átlagos ház
A cikk szerzője egy vga fronton jártas emberke, nem divat tervező. Nézzétek el neki a TÉVEDÉST 
hideg pizza, meleg sör
Elnézve a belsejét, az anyagminősége kb a régi Mercury házak szintjén van. Gyenge, rezonanciára hajlamos ház, se szolid, se mutatós külsővel. Szerintem ez nagyon nagy melléfogás. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

3000Ft-ert lehetne izlesesnek nevezni.
http://tinyurl.com/kircip

Ha a Codegen házak árszínvonalán adják akkor rendben van, de ha 10+e Ft-ért vesztegetik akkor szerintem melléfogás ilyet venni bárkinek is. Kívülről szolíd, inkább tucattermék hatású, belülről viszont nekem is a Mercury jut eszembe. Egyébként akár céges gépnek akár számtech terembe az asztal alá tucatjával akár még jó választás is lehet. Bárhol jó ahonnan nem hallatszik ki a lemezek zörgése az asztal alól. 
Tomcat

+1
,ilyen házból van vagy 100 féle 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

"a microATX-es megoldások kerülnek előtérbe, ami a rendszerszintű integráció egyik mellékhatása lesz" Ennek örülök nagyon. De ez a ház egy max 5K-s árral lenne csak jó. Felette fos, és ahogy a giga házait ismerjük ma, ez biza több lesz 3-4K-val minimum. Amúgy ez a 80-as évekbeli StarWars dizájn marhaság eléggé elmérgesedni látszik. Mellesleg sok rajta a rés, nincs alul a táp szar az anyag választás, szegecselt az oldallap. Szerintem nem a legjobb megoldás. De egy Codegen-nél talán jobb. Szerintem a GZ-M1, GZ-M2 sokkal ízlésesebb mint ez a friss tervezés. (igaz az M2-ben így se kötöm be a kék ledet mert az azért egy hangyányit sok)
Valami komolyabb eresztést olcsóbban megnéznék.
re: (#18) Jim Tonic válasza
valszeg csak a legalját ismeri, mint Én... szerintem jobb mint a codegen és az előbb is említett házakat szoktam minimál gépekhez beszerezni. Ez nálam az induló, de magamnak sajna nem tudnám megvenni. Örülnék egy alsó tápos, lukacsok nélküli, két oldalát leszedhető stabilabb anyagból készült háznak. Csak sajna ezt már nem adják oda 8-10Kért 
Utólag ezt burkolnám belülről szövettel és meglenen a hangszigetelés. Elől hátul 1-1 12-es venti, szivaccsal (lég szűrő) felszerelve. Na szerintem ez egy jó megoldás lenne mATX-re. De mivel mindenkinek mások az igényei.... hát... mindenki másnak örvend.
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Jaja, a legjobb hardvergyarto. A hutesei is eleg jok. A primium hazai szinten. Inkabb hallgass... 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Osztom a véleményt, havernak van egy gts450 e a gigától, nekem egerem, és igenis vannak jó cuccai.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Azért ne túlozzunk! Nekem pl. a portékáik külleme nem jön be egyáltalán.
Persze tudom, az alaplapot sem nézegetni kell, de borzalmas kinézetük van.
Ez a ház pedig... valóban gagyi. Mint a régi AT-s gépházak. 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

Nagyon fantáziátlan. Igazán kijöhetne már valaki egy igazán szép mATX-es dobozzal.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Mi ézen a házon az ízléses? Eléggé átlagos. De majd a Gigabyte márkanév úgyis eladja ezt is. 

Na mondjuk ez jól néz ki:
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
Inkább gagyi, mint ízléses...
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Inkább retro.
Nagyjából hasonló házak voltak már az elmúlt évezred végén.
Nem szép, de legalább van benne valami visszataszító is.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

Jaja, a legjobb hardvergyarto. A hutesei is eleg jok. A primium hazai szinten
Egyaltalan a Gigabyte gyart valamit alaplap+VGA-n kivul?
Tapjaikat az FSP gyartja.
Egereiket ugyanattol a kinai beszallitotol veszik, mint a Revoltec+meg par wannabe gamer eger gyarto.
Hazaikat ugyanattol a kinaitol, akitol a Cooler Master.
(Utobbinak mar neve is van, lasd multkori PH cikk Ebben szereplo haz a GB Triton/CM Centurion 5 legujabb inkarnacioja, az elmult 6 ev fejleszteseivel updatelve, CM Centurion 5 II-tol eppenhogy csak a pofaja ter el, meg nem kek, hanem piros ledes venti van bennuk...)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Gyárt egeret, billentyűzetet, laptopot, házat, hűtést, mobiltelefont, komplett PC-t, tápegységet, optikai meghajtót és külső-belső tunert. Az, hogy nem a Gigabyte mérnökei és marketingesei mennek a gyárba és rakják össze, hanem külsősökkel készíttetik el, az nem bűn.
Nekeg Gigabyte lapom és egerem van, mindkettővel elégedett vagyok.
Viszont ez a ház tényleg ronda.
[ Szerkesztve ]
Aki teheti legyen becsületes!

Nekem se jött be, de ahogy látom szinte senkinek... 
gyönyörű
15 évvel hamarabb jött volna ki...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
csatlakozom, izlesesnek nem neveznem. apron kapni pld maxdata vagy fs scaleo p hazikot, szerintem azok pofasabbak ennel
4 sale http://tiny.cc/aprok

Ízlések és pofonok........
A giga nem a házai miatt elismert, jó alaplap és vga érkezik viszont tőlük.
Nekem ez a ház olyan semmilyen.
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

halál átlag ház! ennyire nincs már semmi hír 
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_rosz_alaplapokat/friss.html
Ez ízléses?
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Nekem tetszik. Egyszerű, használható darab. Hátulra el tudtam volna képzelni nagyobb ventilátort, vagy annak a helyét.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!
Mikor bemutatnak itt egy új házat mindíg előkerül a fik@hadtest és teszi a dogát. Azonban most egyet kell értenem velük. Ez a ház csúnya és jellegtelen, ebből a fajtábó l 12 egy tucat. Nem is értem miért kell bemutatni. 
Sami Koivikko - Sapphire

Szerintem 13 egy tucat, mert legfeljebb úgy tudják majd eladni, ha minden 12-höz egyet ingyen adnak.
Aki teheti legyen becsületes!

Honnan tudjátok,h a szerzőnek mi az ízléses,és milyen az ízlése? 
Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.
Nekem tetszik a ház, szerintem nincs benne semmi kivetnivaló, nem tudom mi bajotok vele.
@GrotESC: szerintem elfér ott egy nagyobb venti is, csak gyárilag kicsit raktak bele.
[ Szerkesztve ]
Formula 1 - Ferrari! mi más?

Nekem egyáltalán nem tetszik,de mitöl izléses?És mitöl izlkéstelen egy ház?

Nincsen ebben semmi különös csak te is csatlakoztál a fik@hadtesthez. 
Ingyenélés megszüntetése + élet és vagyon elleni bűncselekmények szigorú büntetése = rasszizmus
Téves. A fikahadtest mindent és folyton fikáz, mintha attól lene valaki hogy leszólja az összes bemutatott cuccot.
Sami Koivikko - Sapphire

Attól, hogy nem egy luxuskivitelű, hatalmas, neonos, gémeres kialakítású a ház, attól még nem biztos, hogy rossz.
Szerintem teljesen kulturált megjelenése van, az elején megvannak a szükséges bemenetek. Az oldalán a jó szellőzést biztosító hatalmas tömbbe kialakított lukak.
S ha az ára olyan 5e Ft körül lesz, akkor meg az ára sem lesz rossz.
Átlagos felhasználónak tökéletes! Miért? Ahogy mondtam, az előlapon a panelek ott vannak, ha kellenek, olcsó (ha valóban az lesz), s jól szellőzik, tehát nem kell a hűtésre még többet költenie. Továbbá ami sokaknak számít, az az, hogy kicsi. Nem "éktelenkedik" ott a szobában, ahogy mondják egyesek.
Persze most feltételeztem, hogy jó áron adják.
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)