Hasznos írás, és a script is. Én is már elég régóta használom. 
BANZAII
Hasznos írás, és a script is. Én is már elég régóta használom. 
BANZAII
Igazán hasznos írás, ha hazaértem ki is próbálom a leírtakat, respect 
[ Szerkesztve ]
★

Jó dolog ez csak nem vagyok fen az iwiw-en na majd 1x.
A napokban töröltem magam, nem ok nélkül.
Nem olyan már egyik sem, mint régen.
Sőt, semmi nem olyan.
Viszont a cikket biztosan sokan értékelni fogják, köszönöm a nevükben is.
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
(#5) Winner_hun
Milyen jó lenne ha a Kapcsolódó anyagok rész arra lenne használva amire való...
A belinkelt írások közül egyiknek sincs semmi köze az iwiw toolshoz.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Tudod Kpal az a baj, hogy rá leszel kényszerítve a regre! Legalábbis ezt látom. Párom is mesélte, hogy egyes jegyzetet vagy valami sulis dolgot fákkbuukon keresztül tudta volna elérni, mivel nem volt regelve így lecsúszott róla. Én egy nyeremény játékban futottam össze ilyen gonddal. SŐT már arról is hallottam, hogy egyes munkáltatók a közösségi oldalakon nézik meg a leendő munkatársuk stílusát, képeit stb. Épp ezért gondolkoztam pl az iwiw regen, de végül letettem róla főleg mert olvastam, hogy valaki nem tud szabadulni az iwiw regjétől, törlés ellenére ugyan úgy elérhető és be tud lépni. Hát ez nekem nem kell! Undorító a netes világ ezen része! Fákkbuuk regen is gondolkoztam a hecc kedvéért, lehetne szívatni a népet.
Erről is letettem mert akkor ott kéne lógnom és valószínűleg lefárasztaná a fejemet.
Az ilyen írásokon én nevetek ne vedd magadra kedves cikkíró! A tinik meg a törzsgyökeres közösségi lakok biztos ugranak rá!
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

Én csak egy valamit nem értek, és kérem ha valaki tudja technikai oldalról magyarázza már el nekem, hogy ez program honnan tudja ki törölt az ismerősei közül?
A telepítése és használata óta végrehajtott törléseket képes mutatni, vagy a iwiw regisztráció óta történt összeset??
Én is a wiwet "szeretem" a legjobban (pont 5 éve regltem én is), bár már hanyagolom, de ha valakiről akarok tudni infót akkor azt ott nézem. Bár az marhára nem érdekel, hogyha valaki kitöröl a listájáról. Énis kitörölhetnék sokat, régen rengeteg ember jelölését fogadtam el akit nem is ismertem, csak láttam, hogy pl anno egy suliba jártunk. Bár volt olyan is, amikor visszautasítottam, mert nem volt ismerős, aztán írt, hogy mekkora bunkó vagyok, mert régebben ott lakott a lépcsőházban és már meg se akarom ismerni. Hát utána tényleg beugrott, hogy ki ő 
[ Szerkesztve ]
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D
marakujás kőbányai

"Magyarországon még mindig az iWiW az első számú közösségi háló."
ezt nem tudom honnan vetted.
regen nem igy van...
az iwiw ma mar nem meno.
[ Szerkesztve ]

egyes munkáltatók a közösségi oldalakon nézik meg a leendő munkatársuk stílusát, képeit stb
-igen, ezért sem érdemes piszollyal, kotonnal, stb-vel pózolni... 
-én az interjúztatókat szoktam megnézni 
-a közösségi oldalak szemetéből az erre szakosodott oldalakon ugyis lehet csemegézni
a cikkért köszi
munkavédelem, HACCP +++keresek: XD kártya 2GB és USB-s olvasó, lego és barbie babák újszerű állapotban
Volt mar egy ilyen űberfasza IWIW script, mint kesobb kiderult jelszólopó tulajdonsága is vót...
Szóval hajrá a telepítéssel...
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
Ha 15 éves az ember akkor lehet, hogy nem menő 
Most fog amúgy totál megújulni az iwiw.
Nem tudom, ez jelent-e valami ennek az iWiW Toolsnak a vonatkozásában.
Meg persze azt sem, hogy javít-e a csökkenő népszerűségén.. 
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

Már nem az iwiw az első itthon sem, FB elverte. Ami várható volt , amilyen "rohamosan" fejlődik az iwiw már évek óta... 
Ha pedig az új design-el várják a csodát, akkor azt hiszem felesleges is pénzt ölni az egészbe, megkésett a dolog.
[ Szerkesztve ]
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Mivel lassan két éves a legutóbbi Firefoxos cikkem, kissé elavult, ettől még bekapcsoltam volna, de semmiképpen sem akarta , semmilyen "A cikket jellemző kulcsszavak" a Mozilla és a Firefox szavak használatára sem. Pedig mind a két szó szerepel mind a két cikkben. A cikkírás közben is kínlódtam vele, meg most is , felfedeztem hogy a Firefoxos cikknél teszt volt beállítva, átállítottam most bemutatóra, de így sem engedi bekötni.
A Google Chrome -nak van köze az iWiW Toolshoz, mert ahogy az egyik verzióban írtam volt, elvileg működik vele, csak gyakorlatban nekem nem jött össze 
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof
Nem régen fordulhatott meg
November nem régen volt 
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof
Köszönöm szépen Neked is és mindenkinek az elismerést 
FB nagyhatalom vagyunk. Hallottam!
hocico! De jó te ennyire tudod kihez mész?
[ Szerkesztve ]
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
1. Ennyien installálták, tehát nem valószínű...
2. Még sohasem nyúlták le az iWiW -es lapomat - tehát megint nem valószínű
3. A Scriptet leellenőrizheted VT-vel is , Norton és MSE szerint sincs vele semmi gond.
4. Az Agnitumomtól sem tudna kimászni csak úgy bizalmas adattal 
na én erről még nem is hallottam, holott már 4-5 éve iwiwes vagyok. 
köszi a cikket, fel is raktam egyből.
haláli a kis cucc. 
Audiatur et altera pars. // mivel mostanság csak telefonról vagyok, nézzétek el, ha lassan válaszolok...
Lementettem a scriptet és analizáltattam VT-vel : VT
Microsoft Security Essentials
Outpost Firewall Pro 7.0.4
Innentől kapcsolódó anyag az MSE és az Outpost is 
[ Szerkesztve ]
Hasznos írás lett, köszönöm! 
Az első mondat már nem igaz, a Facebook már torony magasan vezet az Iwiw előtt. És az iwiw mint olyan már hallott.
Oké, javítva
"Magyarországon mint azt most megtudtam már ugyan nem az iWiW az első számú közösségi háló, de még mindig a második legnépszerűbb."

ez az iwiw úgy elkurvult hogy hihetetlen. töröltem majdnem az összes képem meg adatom, csak hátrányom volt belőle.... 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Ha eddig kibírtam nélküle ezután sikerül . 
(#26) Djuree:épen emiatt nem felesleges lett volna regelnem
[ Szerkesztve ]
én is leszedtem a tel számom is, meg kicist átirtam a nevem, elég ha én megtalálom akit keresek, forditva elég nehézkes 
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ
http://www.mychromeaddons.com/chrome-addon-greasemetal-greasemonkey-for-chrome/
Hoppá ,ezt kipróbálom 
Szerk : jobban megnézve nem tűnik olyan jónak , már csak azért sem mert nagyon réginek tűnik
Na és nincs is fent a Chrome addon hivatalos listán.
[ Szerkesztve ]
Hogy tudd meg kitörölt iWiW-en az ismerősei(d) közül ...
Sokáig nem igazán tudtam értelmezni a mondatot (mi az a kitörölt iWiW?
)
Ezt inkább így:
Hogy tudd meg, ki törölt iWiW-en az ismerősei(d) közül ...
A Webisztánon megjelent kép nem teljesen valós.
1. google.hu 3 917 427
2. youtube.com 2 859 900
3. iwiw.hu 2 678 336
4. startlap.hu 2 208 629
5. facebook.com 1 947 393
6. freemail.hu 1 889 430
7. blog.hu 1 817 841
8. origo.hu 1 736 556
9. hu.wikipedia.org 1 551 525
10. live.com 1 495 663
Mindettől függetlenül az iWiW 3,4% csökkenést míg a facebook 2% emelkedést mutat, Lassan fordul az arány.
Személyes vélemény hogy vesszen az iWiW, sose szerettem töröltem magam stb. Facebookon egyelőre fent vagyok, de már nagyon kell szűrni a falat, hogy a sok hülyeség közül látszódjanak az értelmes dolgok (nem kell szív, nem építek házak, nem etetem a disznókat, NEM kell semmi
szerencse hogy lehet hideolni.)
(közben eszembe jutott mi idegesített iWiW-ben a legjobban. A szánalmas körlevelek! 2-őt (összesen) már facebookon is kaptam
olyan napi 1 körlevél és törlök. Valahol itt húznám meg a határt )
forrás:
[link]
[ Szerkesztve ]
http://blackit.hu \\ Informatikai megoldások mindenkinek
Érdekes progi, felhasználótábort elnézve, biztosan hasznos is... 
Én csak azt nem értem, hogy miért olyan fontos tudni, ki törölt...
Dráma, eggyel kevesebb ismerősöm van, mint tegnap...
azt se tudom, hány ismerősöm van iwiw-n meg facebook-n 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Meghegesztve 
törölt = nem szeret / már nem kíváncsi rám stb .. ebből nagy drámák tudnak ám lenni, komoly dolgok ezek!
Ami még sláger az, hogy MSN-en ki tiltott le? Ajaj ... Life is hard.
Visitors (Real Users)
[ Szerkesztve ]
Nem kell olyan képet és adatot megadni amiből hátrányod lehet. 3 profilképből, meg hogy hova jártál iskolába abból nem lehet gondod. 

Épp ma töröltem magam a Facebook-ról.
Tényleg kaotikus.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
Sokan szeretnék tudni, hogy ugyan már ki volt az a gerinctelen aki ki használta, hogy több száz vagy több ezer ismerőse van az általa az ismerősei közül törölt személynek , mondván úgysem veszi észre, közben az utcán meg ugyanúgy ráköszön. Nyilván félt tucat ismerőssel rendelkező személlyel szemben nem tud olyan láthatatlanul és gerinctelenül eltűnni 
[ Szerkesztve ]
Fészbúkkal voltam így, ha nem regelek, lemaradok egy csomó dologról... 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Iwiwen van olyan alkalmazás amivel látjuk, hogy ki nézte meg az adatlapomat? MyVipen azt hiszem van.
coser.hu
Sajnos nincs, és azt érthető okokból az iWiW Tools sem tudja megmutatni.
Azért ez egy picit túldramatizált álláspont... A gerinctelen szemét, mert már nem ismerősöm az iwiw-n, de az utcán meg köszön... ööö...izé 
Akkor én is szemét vagyok, hogy valakinek csak korlátozott hozzáférése van a profilomhoz FB-n, pedig ismerős?
Csak egy példa... Ha egy haverral/havercsajjal elhidegül a kapcsolat, akkor már simán nem keresitek egymást vagy esetleg odaállsz elé és azt mondod: Úgy érzem már nem köt minket össze semmi, ezért nem kereslek többet... Az iwiw-ről is töröllek...meg a telefonomból is az ÖSSZES elérési címed... MÉG AZ E-MAIL CÍMED IS!!! 
Vagy csak én vagyok öreg? 
Szerintem, ha valakit Te vettél fel az ismerőseid közzé iWiW-en és Te jelölted be, majd Te törlöd az ismerőseid közül, akkor szerintem igenis megkívánja nevezzük illemnek, régi módi stílusnak, kinek hogy tetszik , hogy igen küldj neki egy üzenet és írd le, hogy mi a bajod, és miért nem tartod már arra méltónak, hogy az ismerősöd maradjon.
A legkézenfekvőbb ok, ha spamel mindenféle hülye körüzenetekkel.
Az igaz, hogy az ilyesmi kellemetlen , de nem muszáj az illetőt törölni .
Ha azonban ő jelölt be Téged, Te pedig "kényszerből" igazoltad vissza mert mondjuk kerülöd a konfrontációt akkor elnézhető, hogy lapulva töröld mert nem az 1900-as évek elejét éljük
Bár halkan jegyzem meg ,hogy egyszerűbb nem visszaigazolni , és akkor egyből látja mi a szitu, nem is szükséges üzenetet küldened. Bár akkor megint nem kerülted el a kellemetlenséget, csupán valószínűleg kisebb bonyodalmat okozol mint egyébként.
Szerintem ilyen helyzetben ez a legjobb megoldás.
Amikor összekaptunk az exemmel - természetesen mind a ketten a másikat tartjuk hibásnak - barátikor.com -on és facebook-on nem csak töröltük egymást, de blokkoltuk is , iWiW-nél sima törléssel beértük 
[ Szerkesztve ]
Úgy vagyok az iwiw-vel meg a facebook-kal is, hogy azokat jelölöm be, akiket ismerek... Aztán ha már úgy gondolom, hogy nem sok közünk van egymáshoz, átkerül a blokkolt csoportba és egyszerűen nem sok mindent lát az életem további részéről... Ettől még nem fogom letagadni (törölni)... Ha meg engem törölt... Egészségére, valószínűleg komoly barátságot ápoltunk... 
Egyedül msn-ből gyomlálgattam a múltkor, de ott meg nem hiszem, hogy az illem bármit is megkövetelne, ha fél éve nem is beszéltünk egy szót sem... Ha beszélgetni szeretne, írjon e-mailt 
Persze ahogy látom nem vagyunk egyformák. Nekem minden estre tényleg túlzásnak tűnik bárkit is gerinctelennek nevezni, mert egy közösségi oldalon megszüntette a kapcsolatot... 
U.I.: Én még egy barátnőmet se töröltem egyik oldalról se... Attól, hogy vége még ismerem... 
[ Szerkesztve ]
Én is a napokban töröltem magam iwiw-ről, pedig ott ismertem meg a barátnőmet. És már 3.5 éve együtt vagyunk. Viszont tényleg egyszerűbb és jobb a facebook. Legalábbis nekem. Ráadásul a sok hülye játékkal még el is tudom tölteni az időmet fb-on. 
Samsung Wave S8500 // Acer Aspire 5750g-2414g50mnkk // Poker Playa // For Sale: http://href.hu/x/bnw4
Na a játékok... engem pl marhára nem szokott érdekelni, hogy gizike elérte a 34 szintet a tanyáján iwiw-ben, meg hogy kvízben megfejtette a körömágygyulladást kiváltó okot, és ugye hírfolyamban mindennapra megvan a kis adag ilyesmi
Persze amitt nem törlök senkit, de az tény, hogy az ismerőseim 95 %-a akik ezekkel a bugyutaságokkal nyomulnak, nő nemű 
[ Szerkesztve ]

Én nem vagyok oda nagyon ezekért a hülye közösségi oldalakért és külön nem is érdekel, hogy ki töröl le.
De sokaknak biztosan hasznos. Jó volt a rövid írás!
Egy nagyon, de nagyon idegesítő tulajdonsága van az iwiw-nek (azon kívül, hogy létezik
), hogy kiírja főoldalra, hogy mikor léptem be utoljára... ezt a marhaságot sosem fogom megérteni. Ok, hogy közösségi, meg social, meg egyebek, de basszus, én szeretném eldönteni minden egyes kontrolról az oldalamon, hogy látható legyen-e vagy sem. És persze nem is reagálnak semmilyen panaszra, levélre, felvetésre a kedves, igencsak elszállt készítők/tulajdonosok/helpdesk... 
PH semleges
Annak idején én is regeltem,mondom milyen jó régi barátok megtalálására.Azóta szerintem egy virtuális kupleráj lett mind.
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11