Meglessük. 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Meglessük. 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Holnap megnézem miben jobb mint a 195.62.

Pont Risen-ezek, jól jött így a végére. 
(............(o)...............(o)..............)
jah,szegény zöldek
![;]](/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

A zöldből még lehet érett, piros gyümölcs, de a piros érettből már csak...... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Mi következik? Fekete? 
(#4) aram01: Tévedsz, visszatértem zöldekre másfél év után. Elegem volt az állandó ati szarakodásból, komolyan. 
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)
tudod ottjön be a tartósító szer és akkor szépen marad piros xD
esetleg bekékül 
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

lekvár ?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Látom magasröptű szakmai társalgás folyik itt. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
egyszer minden piros gyümi megromlik szakszóval megrohad
aztán megint a zöldeké az élet, hogy beérjenek 
De természetesen meglesem a driver-t 
[ Szerkesztve ]
jó'van....
kötekeggyé csak...
de aztán vigyázzá' meik almát választod...

Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
Pálinka. ![;]](/dl/s/v1.gif)
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Becsapós, mert a zöld az éretlen, de nem mérgezz 

A híres neves CUDA + Flash Player 10 + 9600GT csak nálam nem gyorsít Flash alapú játékokat vagy másnál sem? Gondolok itt az Arckönyv Farmos játékára 
Hát sajnos még 9600Gt-vel nem próbálkoztam flash játék futtatásával, de meglesem a kedvedért 

Sztem nincs olyan gép amin nem akadna 
De én botolok, nem sokat kattingatok a farmon
csak laggoltatja a sok dög 
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
a farmville az kiégeti a vga-d magját
én tiltanám azt a játékot, de attól függetlenül elkezdtem vele játszani és tetszik 

Nem miattam, csak égés, hogy az volt az indok a 9600GT vásárlására, hogy "majd a Farmville jobban fog menni tőle". Most meg csak nézek körbe, hogy mégse.
[ Szerkesztve ]
az igen.. hát nálam jelenleg még eléggé jól megy.. nem akadozik.. majd ha durvább farmom lesz akkor ráírok 

Hát itt már csak harcoló orosz katona nincs. De laggol néha eléggé dúrván, a kis D820 meg csak pörög és pörög. Nem mintha zavarna, csak mellette már nem tudok mást csinálni.
De előre is köszi. 
[ Szerkesztve ]
nem mérgez de savanyúú

Menj át olyan ismerős farmjára ahol van pár cucc, ott már izomból laggol.
Itt az enyém:Farm 
Ezen kissé szaggat
De pl ez, teel van és szaggat.
Esküszöm a crysis és a GTA4 elbújhat az optimalizálatlanság toplistán 
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
amugy nem is gyorsítja,
tudtommal az adobe csak a H.264-re csinátla meg a GPU gyorsítást...
szerk.: japp.
"A hivatalos kiadási megjegyzések alapján a hardveres gyorsítás csak H.264-es flash videókhoz alkalmazható, de csak akkor, ha a rendszer GPU-ja fel van vértezve hardveres H.264 gyorsítással. Ennek fényében az új szoftver a Radeon HD 3000-es, a GeForce 8-as és az Intel 4-es sorozatú video vezérlőitől felfelé gond nélkül használható. "
[link]
így farmvile nem elsz gyorsabb csak ha rángatod a CPU-t

5-6 GHz-en elfut 25 FPS-el 
[ Szerkesztve ]
Hazaérek ki is próbálom 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

De így legalább sokkal könnyebben fogom tudni meggyőzni barátnőmet a folyékony nitrogén jótékony hatásáról. 
nvidia 196.21-től eljutni a farmville-ig na ahhoz tehetség kell és az ilyen tehetségek gyűjtőhelye a PH! 
[ Szerkesztve ]
Felraktam, kipróbáltam, működik.
A hírben jó lett volna ha direkt linket adtok meg.
Fárasztó az n+egy menüben való turkálás.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Ez a funkció a G80 lapkára épülő vagy ennél régebbi termékeknél sajnos nem működik.
Mért nem lehet megcsinálni, hogy G80-asakon is működjön? Ja, tudom, vegyek egy új videokártyát 
A meghajtó rengeteg új SLI profilt kapott
Test Drive Unlimitedhez még mindig nincs, pedig volt idejük megcsinálni...
[ Szerkesztve ]
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Nekem elsőre megállt a telepítés a felénél,másodjára már feltelepűlt,én a csökkentett üzemódos driver cleaneres féle műveletet szoktam megcsinálni,néha van hogy második próbálkozásra megy fel nálam egy driver.

Jelenleg még csak béta Flash Player van (10.1), amivel működik a gyorsítás. Kipróbáltam (korábbi NV driverrel), működik, de egyelőre elég instabil.

...Lesz a legjobb pálinka ....
||| Wayteq xTAB 70i |||
Nekem eddig soha nem volt driverprobléma, most jött az első.
Ezzel a driverrel az avatar megáll egy bizonyos idő után. Nem fagy le, hanem a kép megáll és onnan vége. A windows nem írja, hogy nem válaszol és feladatkezelőből is be tudom zárni. Az előző whql-el nem csinált ilyet, vissza is tettem, megszűnt ez a jelenség.
The Amazing Everyday

Nagyon jó, de a adhatnának ki valami videókártyát is mostmár. 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Tegnap én is felraktam az új drivert és úgy néz ki, hogy a hozzá letölthető új Nvidia System Tools -> Performance csoportjával gond van; nem lehet vele módosításokat végezni, se XP, se Win7 alatt. A korábbi driverrel (195.62) működik rendesen. Tapasztalt rajtam kívül valaki hasonlót?

Nekem már az ez előző driver sem működött rendesen. Ha újraindítottam akkor fel sem ismerte a GTX 280 s videókarimat és így marha kis felbontás mellett kb 2 bit színmélyégre szétesett a kép.
Nem tudom miért van, ha van valakinek ötlete, megoszthatná 
Ez király volt!
Aki nem issza el, annak van!

én nem tudom felrakni
elsötétedik a képernyő azt vége
"Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudjuk, kitől származnak." Petőfi Sándor

Dirt nem hasznalta az sli t?Nah akkor leszedem en is. 
Ne szemetelj ! / Steam..

Most mar hasit is ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ne szemetelj ! / Steam..

Sziasztok!!
Nem tudom vkinek volt-e hasonló de mikor felraktam az új drivert onnantól nem lehetett a kártyát húzni 1 progival sem.MSI Afterburner-t és ZOTAC Firestorm-ot használok.Visszaraktam a 195.55-öst és azzal működik.Ez vmi hiba vagy direkt ügyködik vmit az Nvidia?

Origin:Memphis79HUN

Nálam is felsült az Evga Precision, W7 alatt. Szerintem ezt a drivert Yung Lee Jólelkúrosz gyártotta. 

Nekem is ugyan ez a szitu vele! Se Riva se GPU tool se semmi nem ismeri fel Win7(x86) alatt...
[ Szerkesztve ]
"In God we trust, all others we monitor!"

Nekem is WIN7 alatt xar(64bit)-vissza kell dobni az előző drivert-ez úgyse jó sok mindenre 
Origin:Memphis79HUN

Külföldi fórumokon azt mondják, nem az nv kavart hanem driver hiba, és az nv már dolgozik a javításon. Evga-ék meg ki adták az Evga Precision 1.9.1-et, állítólag működik. De csak este fogom tudni ki próbálni. 

A segítségetekre lenne szükségem. A Medal of Honor Airborne telepítése közben merült fel a következő probléma.Feltelepítettem a WIN7-et, majd a NVIDIA 195.62 driver-ét.A Pogramok Telepítése/Törlése-nél megjelen a NVIDIA PhysX is.Az NVIDIA control panelben engedélyezve van.
A vezérlőpultban is megjelent az NVIDIA PhysX ikonja, ha rákattintok, akkor viszont azt az információt kapom, hogy az NVCpIUI.exe nem található.Ezt az üzenetet kapjátok-e ti is, így természetes?
A másik kérdésem a következő.Amikor telepítem a játékot, akkor az AGEIA PhysX-et akarja telepíteni, de nem történik semmi,nem fut tovább a telepítő, nem kapok semmi üzenetet.A játék fórumán olvastam, hogy az lenne a megoldás, hogy el kell távolítani az NVIDIA PhysX-et, s hagyni kell az AGEIA PhysX-et felrakni.Elszabad-e távolítani az NVIDIA PhsyX-et,s ha igen, akkor mi a módja?Ha feltelepítem az AGEIA PhysX-et, akkor utánna újrarakjam-e az NVIDIA-t?Bár azt olvastam, hogx más játékoknál is akadályba ütközök, ha az NVIDIA-telepítve van, s az AGEIA-t akarja telepíteni.

Elméletileg az NVIDIA PhysX driver-nek, már ugyan úgy kezelnie kéne az AGEIA PhysX-es játékokat, mint a mostani saját Api-ra íródottakat. Pad helyzet, igazából az lenne a legjobb, ha találnál egy olyan nv drivert amit még a játék kiadása előtt adtak ki. De a W7 miatt ez kemény dió. Programok Tel./tör.-éséből tudod vissza szedni a physx drivert. Ha nincs ott, akkor telepítsd fel az nv driver-ből csak azt, és akkor ott lesz, vagy hát legalábbis itt nálam itt van.
Vagy keresel egy olyan Ageia drivert ami fel megy W7-re. És akkor a játék lehet, nem akarja telepíteni a sajátját. Az meg elfér az Nv Physx mellett.
[ Szerkesztve ]

Eltávolítod a physx-et a vezérlőpultból, felteszed a játékot - ami felteszi a saját marhaságát -, majd utána újratelepíted az nvidia physx-et.
Nekem is így ment, igaz még Xp alatt.
Ha universal extractor -al kibontod az nvidia honlapjáról leszedett illesztőcsomagot (pl a 195.62-est), akkor lesz ott egy olyan file, hogy "PhysX_9.09.0814_SystemSoftware.exe". Ezt elindítva vissza tudod telepíteni.
A vezérlőpultban is megjelent az NVIDIA PhysX ikonja, ha rákattintok, akkor viszont azt az információt kapom, hogy az NVCpIUI.exe nem található.Ezt az üzenetet kapjátok-e ti is, így természetes?
Nekem hibaüzenetet sem dob, csak simán nem működik...
Aki úgy véli, hogy nem lehet valamit megcsinálni, legalább ne gátolja azt, aki éppen csinálja.

Igaz, én is csak így tudtam telepíteni a MOHA-t, igaz korábban. 

Így feltelepült a játék.Ti hogyan szoktátok feltelepíteni az NVIDIA Driver-t?Feltelepítitek az NVIDIA honlapjáról letöltött szoftvert, vagy az eszközkezelőben az op.rendszer telepítése után rákattintatok az illesztőprogram frissítésére?