Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagy, de tetszetős szerintem. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#2) a2d2

a2d2
(fanatikus tag)

Inkább raktak volna rá 2 DVI-t + adtak volna hozzá átalakítót

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#3) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

tripla helyet foglal el? :DDD aztabüdös $˛ˇˇ!+%1?!!!. ez azért már nem piskóta azért. remélem a zajszinten is meg fog látszani ez

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem ez is olyan csendes lehet, mint a mai 4850x2 :) de erre GDDR5 került már :D
Zsolti, a levelibéka mit keres a dobozon? Belgáék perelni fogják még ezért Palit :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) PeppErKorN

PeppErKorN
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ez hánykiló ez? És hány méter? És kettőt 'hogy lehet egy lapba?

"Gondolj a holnapi napra, Ne legyen ugyanilyen!" - Hobo

(#6) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Egy csucs VGA-n D-SUB kimenet 2008-ban eleg ciki :)

Matrica a kartyan viszont otletes R evolution, es R 700.

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#7) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is egyedi hütéses Palitom van és játék közben 60fok alatt marad bőven.
Sztem ezen sem vall kudarcot.
Szép kártya lett, bár megnézném CFx-be hogy férne el aza 3slot:D

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#8) Tomi84

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

na ezek után senki sem mondhatja az nvidia kártyáira, hogy olyanok mint egy nagy tégla. Ez nem csak kinézetre, de szerintem tömegre is kitesz egy téglát :DDD

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#9) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez befér egy HTPC-be? :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#10) Dashes

Dashes
(őstag)

Jött egy testvér a Gainward-tól link .

(#11) ígyvanferi

ígyvanferi
(senior tag)

Egy ekkora batár nem szaggatja szét a PCI-E csatlakozót? Úgy értem, a hátlapra csavarozás sok terhet nem vesz át tőle. :U

(#12) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó nagy dög,szerintem nem lesznek gondok a hűtésével :DDD

(#13) mephi666 válasza ígyvanferi (#11) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

függőlegesen benyomod és 2helyen rögzíted... stabilnak kell lennie... nem lehet több 2-3 kilónál a kártya :D ha az alaplap nem papírból van, bírnia kellene...

max kis szilóval körbekened a pcie foglalatot és az úgymarad örök életre :D

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#14) Kriza

Kriza
(őstag)

Miféle gyártó ez a Palit? Mert nekem régről csak rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#15) blackrulz válasza Tomi84 (#8) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem ehez már fegyverviselési kell, mert ember lehet ölni vele. tömegre közelebb van az két téglához mint egyhez. :DDD

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#16) .mf válasza blackrulz (#3) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Csak nem ez lesz az első gyárilag 3 slotos kártya? :DDD

(#17) .mf válasza Dashes (#10) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

A Gainward is a Palit csoporthoz tartozik, meg még valamelyik másik gyártó is (valami x-es nevű, csak nem akar beugrani...)

(#18) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Elég durva kis kártya. De a teljesítménye se lesz elhanyagolható :)

Ha majd nem fog semmit érni a kártya akkor lehet vinni majd a MÉH-esbe a hütését :DDD

Kezd iPon szint lenni...

(#19) Puma K válasza .mf (#17) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

XFX esetleg? :U

Kezd iPon szint lenni...

(#20) mephi666 válasza Puma K (#18) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, majd a "norvégok" ezzel fognak üzletelni: "gázsi, nígyezernyócszázhitvinikszkittűbordát mibé' ádod?" :D "húszkilúba dárábját!"

[ Szerkesztve ]

(#21) ígyvanferi válasza mephi666 (#20) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Ilyenek ezeke a norvég halászok. :U

Remélem eljön majd az az idő, amikor külön gépházat kell venni egy videókártyának. Aztán meg sem állunk az ENIAC méretéig...

[ Szerkesztve ]

(#22) rocket válasza Puma K (#19) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

XpertVision

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#23) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hmm, ha belerakok két ilyet a gépembe akkor vajon mekkora felbontásban kéne játszanom, hogy ne legyen proci-limitem? :D

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#24) finest

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erős túlzás a két PCI-helyet elfoglaló hűtő. :(

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#25) D.Orion válasza ígyvanferi (#11) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Ezt honnan vetted, hogy a csavarozás nem vesz le róla nagy terhet :F Azért ezen gondolkozzál már el egy kicsit... Mondok jobbat.. próbáld ki, otthon csavard ki a vga-dat tartó csavart. Kapásból 3mm-el lejjebb fog "esni", mérettől függően ez lehet több is.

Palit egyébként jó kis "gyártó", eddig leginkább NV kártyákat forgalmazott, de most, hogy AMD/ATi szekér gurul, így ő is beáll a sorba.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#26) ígyvanferi válasza D.Orion (#25) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Elgondolkoztam, leültem, egyes...
Akkor nagy terhet vesz le róla, de itt mégis csak egy hatalmas kártyáról van szó. Az én 1950GT-m nem mérhető hozzá. És kb. egy jelenlegi kártya sem. Nyílván nem készítenek akkora cuccot, ami esetleg sérülésveszélyes lehet az alaplapra, csak megjegyeztem, hogy valószínűleg nehéz. :U

(#27) zsolt1129 válasza finest (#24) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

Egy kicsit :D

(#28) EarL 007 válasza finest (#24) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha egy AC S1-et tennél rá 12-es ventivel vagy Thermalright HR-03-at 12-es ventivel, az is két helyett foglalna.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#29) Cefet

Cefet
(tag)

Állat. Teccik. De valszeg nekem soha nem lesz ilyenem.
Én csak HTPC-be való félmagas 4970X5.7-et vennék. 1200W-ost. :D

(#30) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Húúúú apukám ezzel már nem nagyon kell villogni tesztpadon rögzítés nélkül, ez ha elindul borulni visz mindent :D
Amúgy ha vóóna egy akkor kitalálnám, hogy kell rendesen rögzíteni :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#31) finest válasza EarL 007 (#28) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De nem tennék rá. :DDD

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#32) EarL 007 válasza Devid_81 (#30) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Felkötöd? Vagy hokedlit aláraksz? ;]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#33) mephi666 válasza Devid_81 (#30) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vagy szilóval körbenyomod a pcie slot tövét... aztán ember legyen a talpán, aki oldalirányú ráhatással ki tudja törni a foglalatot a helyéről... :D a kártya csatija előbb törne bele...

(#34) Calibos

Calibos
(PH! addikt)

Palit létezik még?!

(#35) D.Orion válasza ígyvanferi (#26) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Abban igazad van, hogy tényleg nehéz lehet. De valóban, bizonyára nem gyártanak olyan alkatrészt ami egy másik végzetes sérülését okozhatja. Gondolom ezért lehet pont ennyi helyen megcsavarozni.

Ui.: Ha kicsit durvának tűntem az előbb, akkor azért utólag is elnézést.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#36) Zolaash

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

Ej de kutya! :K

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#37) P00By válasza Zolaash (#36) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

A méret ne tévesszen meg, ez nem kutya...

;]

(#38) Zolaash válasza P00By (#37) üzenetére

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

Pedig tudnék neki itt egy ólat az asztal alatt. :)

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#39) Kopi31415 válasza ígyvanferi (#21) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NV-ek forgalamznak olyat:ime

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#40) ígyvanferi válasza D.Orion (#35) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

:R

Kopi31415: mondom én, hogy lesznek még ENIAC-ok a háztartásokban.

(#41) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ez még nekem is tetszik, remélem ha már ennyire megpiszkálták, legalább halk lett :)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#42) rup1u5 válasza P00By (#37) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

:DDD

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#43) lordtoulus

lordtoulus
(lelkes újonc)

Szerintem ez a videó kártya nagyobb mint egy PS 3.

" ... a Windows-t többnyire hüjék használják ... " moonman

(#44) daa-raa válasza Cefet (#29) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Félmagas, de 1,5m hosszú. Az az igazi! Esetleg többPCB-s, és elfoglalja mind a 7 bővítőhelyet.

Si vis pacem, para bellum.

(#45) Mr.Csizmás válasza daa-raa (#44) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Esetleg ha emeletes, akkor tudjuk csökkenteni a hosszát :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#46) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Ez már beteges ekkora méretekkel, így a CrossFire kiépítés is problémás lenne.
Nem beszélve az analóg D-Sub csatiról egy ilyen kártyán manapság...hát... :F

Tomcat

(#47) Depression válasza D.Orion (#25) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a 2600XT-m is ilyen volt, emelt szintű memóriával.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#48) Tomate válasza Tomcat (#46) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

3 hely van rajta hátul, elfér az a d-sub. Senkit nem zavar. Miért hagyták volna le ha rá is lehet rakni... Biztos lesz olyan vevője aki örül majd neki.

[ Szerkesztve ]

(#49) divrapier válasza lordtoulus (#43) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

de a szamitasi kapacitasa is nagyobb :D

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#50) waverider

waverider
(senior tag)

micsoda gyönyörőség! remélem ezentúl is tervez magának a Palit! :R
most wanted! :DDD

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.