1GB saját memo egy 8200-as noti vidkarinak? Az haggyán, hogy felesleges, de még áramot is zabál.
Genesis Montana - újra kétkeréken
1GB saját memo egy 8200-as noti vidkarinak? Az haggyán, hogy felesleges, de még áramot is zabál.
Genesis Montana - újra kétkeréken
esata nem ártana ha lenne rajra, és HD3200/3470 lenne inkább szerelve
akkor bestbye lenne, Acernek van is ilyenje 6530 néven
A G60 kissé elnyújtott készülékháza lehetővé tette, hogy a gyártó a 101 gombos billentyűzet mellé a numerikus részt is elhelyezze.

There’s no time like the past.
Jogos, ezt benézte a hír írója. 
Jééé, javítva lett. 
mephi66: kb. 3 nap alatt meg lehet szokni.
[ Szerkesztve ]
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
az a baj ezzel is, mint minden laptoppal, hogy össze vannak zsúfolva és le vannak lapítva a billentyűi... aki hagyományos billentyűhöz szokott, mint én, az óhatatlanul is melléüt rendszeresen és ez idegesítő egy idő után... :S
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Az Acer 6530-ban szerencsére 3650/3470 van a 3200 mellé rakva és 16 colos az LCD, meg pár fokkal jobban is néz ki mint ez.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Valószínüleg nem használtál hosszú ideig laptop-ot. Elsőre kicsit furcsa a billentyűzetük, de nagyon hamar meg lehet szokni és teljesen jól használható. (Persze ez a jó billentyűzettel ellátott notikra igaz, léteznek azért rossz megoldások is)
Biztos, hogy nem hurcolaszasra terveztek aval az 1 Gb vidkarival meg a kijelzovel de szivesen vennek ilyet mint multimedias gep 
powerd by mango, no more droid

A 16:10essel mégis mi volt a baj? Ennyire széles kijelző inkább csak filmnézéshez való...
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Én sokáig használtam normál billentyűzetet, de aztán elkezdtem egyetemen és otthon egyre többet használni laptopot, és azóta az asztali géphez is laptopos fazonú laposabb és kisebb billentyűzetem van. Most is egy 12.1"-es notiról gépelek, és még ennél kisebb billentyűzettel is kényelmesen ellennék, nekem még itt is idegesítő a magyar ékezetes betűk nagy távolsága, pedig elég hosszú ujjaim vannak. Csak valahogy a kisebb billentyűzeten a kisebb távolság miatt hatékonyabban és gyorsabban gépelek.
Témához visszatérve: baráti az ára (mire ideér, már kevésbé lesz az), csak lenne Puma platformos.
nem tudom, nekem szerintem mindig szokatlan lesz a lapos bill... kb 20éve kezdtem függőzni még c64/c+4-en és azóta volt már pár pc fejlesztésem is, de laptopot nagyon ritkán használtam... nincs bajom az ékezetes betűk távolsága miatt sem... nem szabályosan 10ujjal gépelek... inkább csak 8 ujjal, mert a hüvelykujjam nem nagyon használom... így alakult ki nálam... szerintem ha nap mint nap használnék laptopot, idővel hozzászoknék, de nincs rá igazán szükségem, ezért nem teszem 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

kékfog? 
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
Azonos képátló olcsóbb így + marketing.
Próbakép. ...hát nekem nem kéne ilyen.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Basszus, átszámítva csak 100e pénz!!! Iszonyú jó vétel, itthon meg egy netbook kerül enyibe. Asztali gépet lehetne ennyiért összerakni kb.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
külföldön jóval olcsóbbak a műszaki cikkek meg szinte minden, mint itthon... csak példa: itt a városban egy '05-ös mitsubishi eclipe 5.8milla volt használtan... a '09es modell meg kinn, legnagyobb motorral, fullextrásan alig több, mint 5milla... meg csomó ilyen különbség van...

Ez a VGA ram megint csak vakítás!
Majd jól be lehet adagolni Vér Pistikének, hogy mennyire jó az 1gb ram a VGA-nak....aztán meg jön vissza a boltba káromkodni, hogy nem megy rajta a krájszisz pedig ezen mennie kellene...
.::www.megadanceradio.hu::.
ezaz... az alaplapi osztott vga-ram meg egy normális vidkártyán levő ram között ég és föld a különbség... nem vagyok hw-guru, de az adatátviteli sebesség között oltári különbségek vannak... régen is rühelltem az integrált megoldásokat főleg vga terén, mert anno a divx-es filmnézés őrkorában kellett pl egy 300as p2 ahhoz, hogy normálisan menjen a film... de ha integrált rendszerrel akartad megpróbálni, akkor felejtős volt az egész... 1giga vram? parasztvakítás ez is... a 7300gt-m negyedannyi ddr3as rammal porrá gyalázza a 3d-s teljesítményt kb 
mod: jah, saját mem... sorry... de akkor is hülyeség 
[ Szerkesztve ]

Hát remélem nem fog elterjedni ez a felbontás arány... Engem ilyen kis kijelzőméretben kifejezetten zavar a szélesvászon. De sajna ebbe az irányba haladunk, már nem lehet kapni olyan laptopot aminek normális a felbontása és nem szélesvásznú.
-=< A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság. >=-
Miért? A Firefox csak maximalizálva képes üzemelni? Összehúzod és mellé még elfér bármi más. Video, TV, MSN, Skype,stb.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
"Azonos képátló olcsóbb így"
Miért lenne olcsóbb? 

Azonos képátló mellett kisebb a felület --> olcsóbb gyártani. Emiatt tűntek el a 4:3-as notik is a 16:10-esek rovására.
No woman. No cry. No kidding.

Amúgy megmondaná valaki (egészen konkrétan a fordítóra/szerzőre gondolok), hogy az "8200M [...] 1 GB saját memóriával" honnan jött? Sehol máshol nincs arról szó, hogy saját memóriája van, a gyártó honlapján is csak annyi van, hogy "up to 1470MB", és a chipről is úgy tudom, hogy csak shared memory-t használ... mielőtt itt néhányan agyonvakulnának meg crysis-támogatást képzelnének oda
ja, hogy azon már túlvagyunk? 
Igen?
Ha azonos a képátló akkor a terület is azonos tehát ez így nem igaz amit leírtál.
"Emiatt tűntek el a 4:3-as notik is a 16:10-esek rovására."
Ez megint csak nem így van.
Igen?
Ha azonos a képátló akkor a terület is azonos tehát ez így nem igaz amit leírtál.
Sajnos nem nyert, a 3 és 4 oldalhosszú, illetve a 2 és gyök21 oldalhosszú téglalap átlója egyaránt 5. Ehhez képest az első területe 12, a másodiké pedig kb. 9. Általános iskolai geometria..
Továbbmegyek, kijelenthető, hogy adott átlóra esetén a négyzet területe a legnagyobb, minél jobban eltér az oldalak aránya ettől (vagyis az 1-től), annál kissebb a terület. (de az összefüggés nem lineáris)

[ Szerkesztve ]
A Firefox csak gyors próba volt, hogyan nézne ki...
Nem, természetesen össze lehet húzni... viszont miközben olvasok valamit, nem szoktam TV-t nézni, stb... ellenben az zavar, hogy egy oldalból csak pár sort látok egyszerre.... vagy pl egy fotót elég érdekes így megnézni. Szóval nem nekem való.
#20: No, ezt meg közben megválaszolták már 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Nekem is ellenszenvesnek tűnik ez a felbontás. Már az alap 15,4-es wide notiknál is nagyon kevés a függőleges 800 pixel, ennél meg még kisebb.
Miért nem lehet kapni 1280x1024-es notikat? Mondjuk hülye kérdés, tudom, lassan már normál (nem wide) monitort se kapni...

én mostanában tervezem laptop vásárlást, és ez nekem tökéletesen megfelelne. a széles képernyőt és a numerikus billentyűzetet pont jól ki tudnám használni. pozitívum, hogy nvidia kártyája van. és mindez hp minőség és nagyon jó áron - asszem ilyet fogok venni! 

hi
nemmmi? nekem az FS Lifebook E8310-es notimnak 1400*1050-es a felbontása ami nem szélesvászon
témához: nekem ez a noti bejön a felbontása meg pont annyi mint egy nagy lcd tv-nek csak kicsiben tehát annyira nem gázos az 1 giga Vmem pedig ha saját akkro mégf akár kapóra is jöhet ha ezen a felbontáson akar vlaki jáccani (persze ha talál valamit aminek elég a gpu ereje
) én pl asztalimon 1680*1050-ben jáccok és folyamatosan minden játéknál 600-650 mb vmem hasznőálatot ír rivatuner amivel csak annyi gondom van hogy a karin 256 van fizikailag 
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!

A hp-minőség, meg az nvidia-pozitívum szópárosokat sem sűrűn lehet együtt látni...
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

hát az intel szutyok chipeknél bármikor jobb bármilyen nvidia, tehát az télleg pozitívum. bár akár lehetne amd chip-es is ha már amd a proci és mellé amd gpu benne
és akkor akár puma platform is lehetne vagy hogy hívják 
üdv,
Borgi
[ Szerkesztve ]
Resistance is Futile!!