Ez a kemény,nem a vasbeton! 
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

Ez a kemény,nem a vasbeton! 
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))

Nem gyenge kapcitás2,5"-on, de mondjuk meg is kérik az árát.
Arra is oda kell figyelni, hogy nem lesz jó minden notiba.

Van egyáltalán olyan noti, amelyikbe belemegy? Nem azért vannak a szabványok, hogy betartsák őket?
Ennyi erővel egy 3.5-esre is rámondhatnák, hogy notebook winyó. Csak figyelni kell rá, hogy nem fog mindegyikbe belemenni... végülis tényleg.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
Erre gondoltam én is. Így nem sok értelme van.
Semmi ok a nyugalomra, mindenki őrizze meg a pánikot!!!
Nem semmi. Végre valami lendület, mert mostanában lappangás volt a merevlemezek háza táján. A gond ennél tényleg ott van, hogy eléggé vaskos darab, sok helyre így be sem fér. Na, meg drága is persze. Majd alakul a molekula még.
<-ƘƘ-> Rendszerment
A 3,5"-os és 2,5"-os szabvány csak a szélességet írja elő, a magasságot nem (s a hosszúságot sem).
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
Azért vannak, de nem egy szabvány van... ugyhogy van amelyikbe belefér.
Illetve kis HTPC-be is ideális például... kicsi, keveset fogyaszt, valószínűleg halk is, tárhely meg van bőven a filmeknek.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Minek kellett elrontani a magassággal? 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
hogy meglegyen a kapacitásrekord 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Nyilván nem fért volna el máshogy az a 3 tányér. Mondjuk 2db 333-assal is nagyobb lett volna mint a jelenlegi 500 -asok. 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Ha jól rémlik, ezt már más is megjátszotta korábban... mármint a rekordkapacitásért beáldozta a méreteket 
Talán a Seagate és talán az 500GB-nál - ezekben nem vagyok biztos
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss
Nem rossz merevlemezek. Most egy WD SB 5000BEVT van a gépben de szerintem egy ilyen nem férne be a helyére.
Na nem mintha ennyiért leváltanám. Kiválóan teszi a dolgát.
Egyszer majd ezeknek is lemegy emészthető sávba az ára.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
hát azért volt fejlődés méret téren
egyébként vicces, ha a szabvány csak a szélességre tér ki: ennyi erővel dupla hosszúra is meg lehetne csinálni a vinyát és 2oszlopban lehetnének a tányérok... és a magasságra is lehetne duplázni... 4x3 db 333gigás tányér már elég komolyan nézne ki és még az is 2.5"-nak számítana? 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Okés, oda tényleg jó lehet még. Bár ennyiért oda is inkább 3.5-es, de Green winyót vennék. Illetve vettem is.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

"A nagyobbikban három darab 333 GB-os tányér kapott helyet, így tudták elérni a rekordot jelentő tárkapacitást."
Szerintem a kisebbikben is kellene lennie 3 tányérnak. 
Ebből majd a kéttányéros, 667GB-os, 7200 rpm-es lesz a király!
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
Az elsődleges célterület szerintem nem is notebookok világa. Minigépekben, HTPC-ben tökéletes háttértár lehet. Kevés a helyigénye, csendes, gyors és nem melegszik.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

A Samu kihozott már egy évvel ezelőtt 9,5 mm-ben 3 lemezes változatot. Gondolom a WD-nek ez a technológia nincs a "tarsolyban", illetve nem óhajtott vékonyított fejszerelvényt gyártani. Ugyanis új gyártógépsor (más mechanikai paraméterek - és ez nem csak a lemezeket, fejszerelvény öntvényét érinti, hanem fejet, tartó rugóját is!) kellene hozzá!
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

Jó lesz ez az 1TB-os de megvárom a 2 lemezest, mert ezt aztán nem sok mindenbe rakod bele 
.::www.megadanceradio.hu::.

Ha már fejlődés:
Nekem a kedvencem a SSD-k "belekényszerítése" a merevlemezek méreteibe...
Egy modern SSD már nem igényel fizikai adottságai miatt olyan méreteket mint egy HDD (flash chip-eket bárhogy el lehet rendezni), mégis csak 2,5-es 1,8-as valamint 3,5-es méretben találhatóak.
Ha már variálható a felépítésük, a kialakításuk, miért teszik őket zárt dobozba, miért nem csinálnak "szellősebb megoldást" - levegő szabadon áramolhasson a chipek között - főleg laptopoknál, ahol már lassan a "vinyó" a legvastagabb elem, köszönhetően a szabványoknak.
Nem azt mondom hogy fel kell rúgni a szabályokat, hanem hogy módosítani kéne őket
[ Szerkesztve ]
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss
Ezzel a mérettel valóban. Csomó notebookba bele se férhet. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
végülis... de létezik pcie-s ssd 

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Nem kell mindenáron a gépbe gyömöszölni, ha nem fér lehet venni 1 TB-os Passportot is. 
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.
Igazad van, sőt, ha van eSATA kibemenete a notinak, akkor olyan külső merevlemezt aggatok rá. Majdnem ugyanaz, mert a noti fedelére ragasztom pillanatragasztóval. Így máris mindegy a méret is. Kívül tágasabb.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Vannak vékonyított (pl. 1,8"-es 8 helyett 5mm-es) SSD-k és van külön a DoM (Disk on Module) kategória, ahol a csatlakozók (ált. IDE) adják meg a méretet, a hossz ennek a szélességnek már csak kb fele-harmada.

Nekem az asztali gépembe is ilyen kis vinyo van.Én nagyon szeretem.Ha egyszer betölti a windows utánna semmi gond vele,
Ha barátibb lesz az ára én máris EGY vevő leszek. 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

5,25-ös méretben egy duplamagast, nemde?
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...