Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) szombatitomi

szombatitomi
(senior tag)
LOGOUT blog

"Papíron" elég szép gyorsulások, kíváncsi leszek mit tud a valóságban. :))

"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

(#2) FRENK1988 válasza szombatitomi (#1) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen. Én már tegnap hozzájutottam. ;] hackeeeee kolléga segítségével

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) madmike válasza szombatitomi (#1) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

Már kapom is le, :))

(#4) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

win updater leszedi? ;] (mert lusta vagyok...éljen a win7)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#5) Kendek válasza Mr.Csizmás (#4) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne röhögtess :DDD

Szedem én is máris lefele. Legalább most időben jött e hónapban. A gyorsulások pedig igen szépek, kíváncsi leszek arra a DX11-es módban való 50%-ra. Kár, hogy még ilyen kártyám sincsen. :D

Amúgy nem tom mit paráztak, máris itt az OpenGL 3.1 támogatás, semmiről sem késtek le.
Ez így egy szép hónap lett. :)

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#6) szombatitomi válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

szombatitomi
(senior tag)
LOGOUT blog

Már tesztelted valamilyen erősebb 3D alkalmazás alatt?

"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

(#7) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Battleforge Directx 10 és DirectX 11 módban akár 50%-kal gyorsulhat.

Na igen, gyorsulhat, gyorsulhat, csak kártya legyen majd hozzá. :DDD

Azért nem kis sebességnövekedések vannak itt feltüntetve, kíváncsi vagyok hogy ebből mi sül ki.

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#8) raskolnikoff válasza tzsolesz (#7) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD jaja

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#9) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tom Clancy’s H.A.W.K->H.A.W.X ;)

egyébként kíváncsi lennék, arma2-ben mit villantanak az új driverekkel a többkártyás rendszerek, mert nagyon mondogatták, hogy erősen ki fogja használni a játék... egyébként meg szerintem elég jól lett optimalizálva és nagyon jól skálázható... ennek ellenére mégis brutál a gépigénye...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) FRENK1988 válasza szombatitomi (#6) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Krájzisz, NFS-UC :) Elég szépn megy de sztem már a HD2900XT kezd levés lenni ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#11) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah, szépen megcsinálták a menüt, csak azt nem értem minek kell hozzányúlni olyanhoz, ami tökéletes volt eddig? :W :W :W

Megmondaná nekem valaki, hogy ezt hol találom?

Mert amiket találtam az Avivo video beállítások között színbeállításokat, azok egyik sem azok.
Az asztal szín telítettségét szeretném beállítani, (gamma, stb...).

[ Szerkesztve ]

(#12) tzsolesz válasza tzsolesz (#11) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg van végre, akit érdekel.

[ Szerkesztve ]

(#13) mokus1 válasza tzsolesz (#12) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

DE ez mr a 9,7esben is igy volt.Úgy emlékszem. :)

(#14) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Szépek ezek a % értékek, kár, hogy elég kevés embernek van 2 gpu-s rendszere, quad meg pláne. Kicsit kedveznek a 2db HD4870X2-vel rendelkezőknek, hogy 560 fps helyett legyen nekik 800. :W
Nem tudom, hogy abból, hogy durván a több gpu-s megoldásokra optimalizának, le lehet-e vonni bizonyos következtetéseket az Evergreen-el kapcsolatban. :F

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#15) TESCO-Zsömle válasza Ricco_hun (#14) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

QUAD-gpu megoldással nem SuperMariot tolnak 640x480-ba, úgyhogy nemigen van 500-800FPS...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#16) Ricco_hun válasza TESCO-Zsömle (#15) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Nem, de elég ha egy cod4-et tol multiban levett (szerk: sőt talán full grafon is meglenne, nem tudom, nem volt szerencsém még 1db X2-höz sem) grafikával, 1680x1050-ben, azzal a 2db HD4870X2-vel. És mint tudjuk, léteznek ilyen egyének. Amúgy meg csak egy költői túlzás volt az a 800fps.

[ Szerkesztve ]

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#17) hackeeeee válasza mokus1 (#13) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Igen, a 9.7-ben is így volt. Nekem sem tetszik, dehát ez van.

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#18) RootRulez válasza hackeeeee (#17) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem is ez van pár napja, de sajna próba alá még nem tudtam vetni :D

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#19) hackeeeee válasza RootRulez (#18) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én meg még lusta voltam felrakni. :D Megvárom így kirakják game.amd.com-ra. :)

(#20) luw2win válasza Ricco_hun (#16) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

ez egy szimpla 4850, tény nem full graf, hanem csak 1024 meg med low low textúrák,
De fullgrafon megvan a 250, akkor azokkal nem tulzás amit mondtál

Amúgy már megint jönnek a számokkal, NV is ugyanezt csinálja h itt 70% amott 90%, de ha már van 7 videókártyád akkor akár 300%-ot is gyorsulhat.
Egykártyás emberekre nem gondolnak, ugy csinálják mintha mindenki 2 vga-val rohangálna az utcán

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#21) tzsolesz válasza mokus1 (#13) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, csak hogy én azt kihagytam valahogy. :D

(#20) luw2win

Muszáj, hiszen a következő generáció még erőteljesebben a több gpu-s vonalat fogja követni. asszem már a középkategória is 2 gpu-s lesz.

[ Szerkesztve ]

(#22) TESCO-Zsömle válasza luw2win (#20) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

HD4870x2 egy VGA, mégis kettő...

Ha a pletykák igazak, idén már a HD5870-es is két GPU-t fog hordozni egy tokozásban, akkor pedig kritikus lesz a CF skálázódása. Ezt valamelyest alátámasztja, hogy már itt is arra gyúrnak.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#23) Tomate válasza tzsolesz (#11) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez engem is felb@sz. 2 óráig kerestem múltkor az egyik opciót amit úgy eldugtak mint az állat. Szerintem tök felesleges volt elcseszni a régit. Akartak valami újat de csak sz@rabb lett.

(#24) Dr. Akula válasza Ricco_hun (#14) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Az órajel verseny végével most a magok számának növelése a trend, nemcsak a procik, hanem a videokártyák terén is. Az AMD azzal nyomta le az Nvidiát, hogy 1 vs 1-ben ugyan gyengébb volt, de ugyanannyi pénzből 2 magot is ki tudott állítani, 2 vs 1-ben már erőből nyert, ezért természetes lépés hogy ezt a vonalat erőltetik.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#25) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Semmi spécire ne számítsatok. 4870/1G kártyával gyakorlatilag semmi változás: [Catalyst 9.8]

jancsiga

(#26) athomi válasza Yany (#25) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

DX10-es játékokat vajon melyik DX verzióval tesztelték? :)

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#27) 19870820

19870820
(senior tag)

Hali én már pár napja irtam egy másik topicba hogy ez a driver valóban hozott gyorsulást az én egy kártyás gépembe,az összes mai játék gyorsult(látványosan),ami eddig be-be akadt az most simán fut,bár én csak 1280-ba nyomom a játékokat.Lényeg hogy nagyon régóta most elöször láttam sebességbeli javulást egy drivertöl :C :R

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#28) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd este,meló után COD elött :D

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#29) Abu85 válasza Yany (#25) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A tesztelt játékok közül egyikre sem mondtak változást. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#30) athomi válasza Abu85 (#29) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

de, a far cry 2-re

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#31) TESCO-Zsömle válasza athomi (#30) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak hogy DX10 teljesítményre, a HD4xxx pedig DX10.1-en futtatja a FC2-t, ha jól tudom...

(#32) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam bugzott a grid az 9.8-cal. Eltűnt az út néha, elég vicces volt. Aztán vissza a 9.6, ott is ez maradt. Mondom leszedem sweeperrel az egészet. 9.8 vissza és most jó minden. :D

(#33) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Szeretem ezeket a gyorsulási adatokat, 4-5 catalyst verizó eltérés alatt elvileg dupla olyan gyors lesz a game papíron :)
Persze ez igaz a sötét oldalra is :P

.::www.megadanceradio.hu::.

(#34) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes driver ez... A HD4830-ra a Windows 7 a 9.7-es driverrel 7,2 pontot adott. A 9.8 driverre már csak 5.2, 5.4-et... :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#35) TESCO-Zsömle válasza PH-User (#34) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet azért, mert a 9.8-asban már nincs olyan közel a csúcshoz?? Elékerültek a HD5xx0-as kártyák...

(#36) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A több kártyás gyorsulást ne értsétek félre... a gyorsulás itt azt jelenti, hogy nem dísznek van a második/negyedik kártya a rendszerben, hanem elkezdte kihasználni annak az erejét is.

Valószínűleg az lenne szemléletesebb, ha a több kártyás rendszer esetén az egykártyáskoz képesti sebességet nézitek.
pl, ha eddig a második kártya hozzáadása 20% sebességnövekedést hozott egy kártyához képest, akkor most 50% növekedés azt jelentheti, hogy 80%-kal gyorsabb lett a két kártyás rendszer az egy kártyáshoz képest. (ha jól számolom)

Szóval nehogy azt hidjétek, hogy eddig 2x olyan gyors volt mint egy kártya s most már 3x olyan gyors lesz.

Bár lehet ez magától értetődő, csak ahogy láttam többen is sérelmezték, hogy csak a több kártyásokra gondolnak. Más megközelítésből pedig úgy lehetne nézni, hogy most már több kártyával is kezd hasonló ár-érték arány kialakulni, mint az egy kártyások esetén. (2 kértya 2x annyi pénz, de sebességben jóval a 2x alatt maradt) Quad rendszer esetén pedig még ma is messze van a 4x-es sebességtől a rendszer.

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#37) sNORh válasza azbest (#36) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

a 3-4000-es szériának a a HL2 motorban lévő fénybugját kéne lassan kijavitani..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#38) Digitalis

Digitalis
(senior tag)

Normál, többnyelvű változat még nem jelent meg? Mert egy kicsit zavaró, hogy fele magyar fele angol.

(#39) hackeeeee válasza Digitalis (#38) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Magyar fele? Ez csak angol nyelvű.

Ezt kell figyelgetni, hogy mikor kerül fel.

(#40) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Tényleg Abu, nem tudnál szólni valami illetékesnek, hogy a CS:S és egyéb HL2 motoros cuccban a transzparens textúrák irtózatosan rondák és ráadásul alig lehet átlátni rajtuk? Főleg ilyen ablakon beszűrődő fényeknél jelentkezik a bug, ami annyit tesz, hogy míg NV kártával mindenki jól lát mindent, addig a Radeon tulajok hunyoríthatnak ezerrel, hogy kivegyék, mi is zajlik a fénycsóvák mögött... :((

Biztos, hogy tudnak a jelenségről, ezeréves dolog már, de valaki jelezhetné már nekik, hogy egy NEM KIS community szenved amiatt, hogy nem javítják már. :(

jancsiga

(#41) Digitalis válasza hackeeeee (#39) üzenetére

Digitalis
(senior tag)

Köszi.
Hát én ráinstalláltam a magyar nyelvű változatra.

(#42) hackeeeee válasza Digitalis (#41) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hol van magyar? :U

Mert tom, hogy ki lehet választani a magyar nyelvet az angol telepítőben, de nem lesz magyar....

Ja hogy frissítetted a 9.7-et... Én mindig eltávolítom az előzőt, az a biztos...

[ Szerkesztve ]

(#43) hunfatal válasza PH-User (#34) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Gondolom a 9.7nél kézzel frissítettél az élményindexre => beállítja az alapórajelet, egyébként meg az új drivernél a háttérből dolgozott, amikor a powerplay órajeleken volt a kari.

(#44) Duree

Duree
(PH! addikt)

Van értelem állandóan frissíteni?

(#45) Kendek válasza Duree (#44) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Természetesen. Persze azt is megteheted, hogy elolvasod az újdonságok listáját, és eldöntöd, hogy hozott-e bármi újat számodra, és aszerint eldöntheted saját magad, hogy felteszed-e. Ha csak éppenséggel maximum filmet nézel meg netezel és semmi játék, vagy oprendszer, esetleg kari csere, akkor tökéletes lehet számodra akár a 8.6-os Catalyst is.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#46) Digitalis

Digitalis
(senior tag)

Már a hivatalos oldalra is felkerült. :)

(#47) ne_nezze válasza Digitalis (#46) üzenetére

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

valóban, már szedem is lefele :K

[ Szerkesztve ]

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#48) Manbal

Manbal
(fanatikus tag)

OpenGLben +15% a tropics mérése szerint 9.6-hoz képest.
Nem is rossz :)

(#49) Duree válasza Kendek (#45) üzenetére

Duree
(PH! addikt)

Szoktam játszani,de ahogy elnézem a 4850-hez megfele a 9.7 is
Jártam már úgy,hogy a friss driverrer szarabb let a sebesség

(#50) R1200GS

R1200GS
(fanatikus tag)

A Company of Heroes tényleg javult 9.8 alatt. :K Ha nem is 77%-ot, de helyenként 10-15 FPS-el jobban megy. Nem is gondoltam, hogy ennyit jelent egy új driver.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.