Hirdetés

2012. május 29., kedd

Adok-veszek témák

(#1) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Elképzelhető,hogy teljesen átállnak a gyártók 16:9-re a monitoroknál is?

Walter White is Bad*ss!!

(#2) mephi666 válasza RexpecT (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

18.5" fölött már fullhd felbontás? 1920x1080... az szép... nekem 931bf-em van... az 5:4-es képarányú, 19colos és 1280x1024-ben használom... szerintem nem érdemes belőle kis képátlójú fullhd-t venni, mert apróak lehetnek a képpontok... majd akkor gondolkozok 16:10-ben, ha bedobja a mostani samum a törülközőt... de lcd-tvből viszont majd jövő karácsonyi prémcsiből veszek 82centi fölötti fullhd-st, amikor emberi áron lesznek... én olyan 80-100körülre tippelem előre a fullhd 82centisek árait... (mármint a márkásabbakat: panasonic, samsung, lg, stb)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) BemApo

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem egy éven belül eljutunk oda az újdonságok terén hogy a dvi lesz a másodlagos, és majd minden vga -t és monitort hdmi vel szerelnek majd, a felbontás úgy is csak növöget, és 2 dvi -nél sokkal okosabb megoldás egy hdmi +egy dvi, esetleg 2 hdmi, :U

[ Szerkesztve ]

UpTheBruce!

(#4) Male válasza BemApo (#3) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért a VGA-kon csak maradjon a DVI... abból lehet HDMI-t csinálni illetve analóg kimenetet is... HDMI-vel mindez már bajosabb.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) Mystic

Mystic
(kvázi-tag)

Egyre jobb monitorok készülnek, csak ne lenne az a fránya pixelhiba, vagy minden gyártó cserélne 1 pixelre, mint a samu és az LG. Nekem egy szép T200-as van. Az első 2 ment vissza és csak a harmadikon volt jó minden képpont. Ha valaki egy vagon pénzt kifizet egy szép nagy moncsira, az legyen hibátlan, vagy cseréljék ha nem az! :((

Az akasztott embert még az ág is húzza

(#6) as_Rock

as_Rock
(őstag)

Egyel több TN+Filmes :W

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#7) mephi666 válasza as_Rock (#6) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gazdasági válság van... gondolni kell a szűk pénztárcakeresztmetszetre ;)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#8) FefeeX válasza as_Rock (#6) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

A többségnek olcsó monitor kell jó tudással, emellett megint egy másik többség játszik és nem elég neki a 10+ms válaszidő... Ergo nem baj ez a TN...

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#9) Bohus

Bohus
(kvázi-tag)

Biztos van igény 16:9 képarányú monitorokra, de nem lenne jó ha a gyártók átesnének a ló túlsó oldalára. A 16:10-hez képest korlátozottabb a felhasználhatósága, teljesen a HD-movie -ra van kihegyezve, de én pl. szeretem a feliratot a kép alá tenni, ezért maradok a 16:10-nél.

Nincsen egyenes, minden sréh, sz@r az egész mindenség...

(#10) waverider

waverider
(senior tag)

a webcam -ot meg miért hagyták le róluk? :(

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#11) FefeeX válasza waverider (#10) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Mert csúnya és haszontalan, nekem se kéne rá :)

16:10 szvsz mindennel szemben suxx, én 5:4-es monitort használok, normál játékokkal mindennél jobb, ha valami kifejezetten széles vászonra készül akkor meg 16:9 plazma... De ez szerintem... :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#12) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

ilyen kicsi tn-es cuccnál szvsz hülyeség 16:9 hacsak nincs benne pivot, mert normális használatra alkalmatlan olyan keskeny.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#13) Zanik válasza Psych0 (#12) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

psych0! Ezt tapasztalat mondatja veled, vagy olyan megalapozatlan feltevés csak?

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#14) Gabesz84 válasza Psych0 (#12) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

sztem meg a 16:10-es hasznalhatatlan pivot modban, plane ha TN paneles, mer ugyan mostmár csak alulrol nezve hihetetlen fos a kepminoseguk (amugy csak szimplan nem jo), de ha elforgatod, akkor az oldalrol nezve lesz szar.
Én most szereztem be egyet otthonra, tesónak/ősöknek az is jó lesz alapon, de pivotban használhatatlan, mert rohadt keskeny, és túl magas, nem lehet átlátni az egészet.

(#15) dezz válasza Gabesz84 (#14) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jahh, pivot módban nézve egy TN-est nem csak a képernyő egyes részei látszódnak máshogy, hanem az egyik szem is mást lát, mint a másik... :)) (Gy.k. mert nem középről halványodik a szélek felé, hanem [eredeti helyzetben] függőlegresen legfelülről [ahol fehér felé fakul] lefelé folyamatosan.)

(#16) sanzi89 válasza waverider (#10) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Mert nem kell a népnek, nekem se kéne, hogy felesleges pluszt fizessek érte. A webcam webcam, az usb hub usb hub, a hangcsatlakozóknak a gépen van a helyük és még véletlenül sem a monitor oldalán vagy a billen, és a monitor legyen monitor. :)

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#17) Zanik válasza sanzi89 (#16) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

A beépített hangszórókat kihagytad. Mondjuk az enyémben pont van, de majd hülye lennék azt használni!

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.