Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) t72killer válasza orbano (#48) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ultrahodrozható gépben attól tartok egyéb darabok válnak szűk keresztmetszetté, pl ULV-s, visszafogott proci, lassabb FSB, stb. (RAM mennyiséggel hál'istennek mostanában nincs annyira gond).

Szóval továbbra is ott tartunk, h bizony elég szűk az a réteg, akit érint (még1 dolog: öreg laptopot se lehet upgradelni vele, lévén azokban meg expresscard-slot nincsen :((( )... Node mind1, akit érdekel, megveszi, szabad piacon élünk:)

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#52) orbano válasza t72killer (#51) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

egy ilyen videokártya mellé szerinted szűk keresztmetszet egy jobb ULV proci? Mellesleg nem minden szubnotiba kerül ULV... de akárhogy is van, egy U7400 összepárosítva egy ilyen VGA-val, kellemes játékélményt tud nyújtani.

A vér nem válik VAZZE!™

(#53) erdoke válasza lezso6 (#44) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem neked találták ki. Se a terméket, se az árát. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#54) mcsabee

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem igazán vagyok otthon notiban, de aki játszani akar, az szerintem ugyis osszerak egy asztali gepet. Aki meg nem, az vesz egy penztarcajanak megfelelo notit, mert akarhogy nezem egy asztali kozepes jatekgep + crt monitor ~ 200k, mig egy gamer noti 300+. Szerintem, ha ez a cucc kb 20-30k arban lenne (included videkokártya), akkor lenne esélye, igy sajnos semmi.

Stay a while and listen...

(#55) HEATHCLiFF válasza erdoke (#53) üzenetére

HEATHCLiFF
(lelkes újonc)

Akik megtudják venni, azok gamer notit vesznek. Ergo a cucc fölösleges, tölteléktermék, viszont biztos hogy egy réteg megfogja venni.

amaziing

(#56) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Bennem is nagyjából ennyi fogalmazódott meg. Tetszik ugyan, de az ára egyszerűen irreális.

Mindattól függetlenül tesztet kérünk ! :K

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#57) JanR válasza DuplaZso (#56) üzenetére

JanR
(őstag)

Nekem is tetszik, de az ara tenyleg magas egy 'pici', de valoszinuleg lejjebb fog menni ( legalabb is remeljuk ).

www.oaziscomputer.hu

(#58) lezso6 válasza erdoke (#53) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Így van. :R

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#59) erdoke válasza HEATHCLiFF (#55) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Van, aki a subnotit szereti, mégis néha játszogatna otthon. Az ilyen biztosan nem cipel egy 3-4 kilós gamer notit, viszont otthonra beállíthat a dokkoló mellé egy külső VGA-t. Olcsóbban kijön, mint plusz egy gamer asztali konfig.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#60) P.e.t.ya. válasza erdoke (#59) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Ejj...de mijé' ilyen drága :W
Kezdtem örülni,h az öreg hp nx7010-esemet megtámogatom egy ilyennel,
de több ez a vacak mint az egész notim összértéke :DDD ;]

(#61) t72killer válasza P.e.t.ya. (#60) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sajnos nem csak az ára a gond a régi notik esetében, hanem az expresscard csatlakozó hiánya is :( fizikailag lehet, h belemenne PCMCIA-ba, de még lassab lenne

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#62) P.e.t.ya. válasza t72killer (#61) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

A Mobility 9200-nél csak gyorsabb lehet ;]
Az expresscard csatit meg télleg benéztem...vmiért azt hittem ,hogy picimacis :W

(#63) Bgs válasza mcsabee (#54) üzenetére

Bgs
(senior tag)

Alkalmi jatekos minek adjon ki 200e-et egy plusz szamitogepert, ami raadasul kevesbe mobil? Neki nem kell aktualis top kartya sem...

Viszont:
- tenyleg dragabb, mint indokolt szerintem is (mondjuk 50-60 realisabb lenne gyartasi volumen es piaci retegket is figyelemeveve).
- jobb lenne egy olyan megoldast talalni ugy altalaban, ami a noti sajat rendszeret gyorsitja es a kulso monitor kivezetes csak egy opcio...

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#64) t72killer válasza Bgs (#63) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

számoljunk csak: ez az egység önmagában 90eFt (köszönhetően az erős Ft-árfolyamnak), + egy vmirevaló monitor hozzá 50-60eFt - máris 150eFt környékén vagyunk (Ny-EU árakkal számolva!).

Ergo egyedül annak éri meg, aki ragaszkodik hozzá, h a notija 2 kiló alatt legyen, és hajlamos komoly pénzeket áldozni a némi plusz graf teljesítményért. - Illetve útban van neki a 150k-ból szintén összerakható plusz asztali konfi...

(#65) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Ati is készül a saját hasonló jellegű megoldásával:
Ati XGP Technology

Swarm is coming.

(#66) Bgs válasza t72killer (#64) üzenetére

Bgs
(senior tag)

A szubnotis ember pont ilyen :)
Nem akar ket laptoppal rohangaszni es/vagy otthonra is venni egy gepet csak a jatek kedveert...

A plusz monitor dolog az teny, azt en is irtam, hogy az a gyenge pontja. Mondjuk 35e korul mar lehet olyan monitort venni, ami alkalmas egy alkalmi jatekos szamara (es eleg sok szubnotis embernek eleve van egy dokkoloja vagy asztali monitorja otthoni munkakhoz, ilyenkor nincs pluszkoltseg).

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#67) J03Y

J03Y
(tag)

Nem hülyeség, de ennyiért már rakhattak volna valami ütősebbet VGA -t is bele... :)

[ Szerkesztve ]

Tel: 0630 / 447 1223

(#68) Recon

Recon
(őstag)

Szomorú, hogy az Asus ilyen f*szságok fejlesztésére költi a pénzt. :( (Ahelyett, hogy nekem adnák. ;] )

(#69) J03Y válasza Recon (#68) üzenetére

J03Y
(tag)

Van elég pénze... Több is mint kéne. :DDD (amúgy van benne valami amit írsz, szét is osztogathatnák. pl. én beérném kettővel is ;] )

Tel: 0630 / 447 1223

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.