Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor lűjjük felfelé :) A hard trucknál is javítottak, mert ott azt mondta a gém, hogy nincs VGA-m :DDD

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak működne rendesen!!!!!
Megint nem veszi vissza a ram órajelét :)

De játékokban meg furmarkban azt mondják akik tesztelték a topikban (5830/50/70) hogy sokkal jobb mint az eddigi!

(#3) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vajon mennyi az esélye, hogy XP alatt egy dual Athlon-on feléled a HD3850?:DDD

(#4) hackeeeee válasza akosf (#3) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát, driver van hozzá... :D

@Gerisz: Milyen kari? Nekem a 10.3, 10.-el is dolgozott szépen ATT-vel a HD4870, minden gond nélkül. Ezt már nem tudom... Mivel integrált VGA-val tolom. :D

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#5) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 9.10-hez képest mennyit javult? Mert nekem az új, a 10.2-es nem igazán nyerte el a tetszésemet. Akinek 4670 van és ezt feltette mennyit gyorsult a kártya?

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#6) hackeeeee válasza Sub-ZeRo (#5) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

9.12HF a legjobb a 4k-s karikhoz, vagy talán még a 9.9... Szerintem. De újabb játékokban a 10.3 és a 10.4 nekem sokkal jobb eredményeket produkált a 4870-nel mint a 9.12HF.

[ Szerkesztve ]

(#7) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Mindig javítanak valamit amit az előzőben elcsesztek, de ettől még szeressük az új drivereket :)

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#8) -Zeratul-

-Zeratul-
(őstag)

sohasem értettem ezt a driver-őrületet, hogy most melyik verzió a jobb
mindig felrakom az aktuális végleges verziót, teljesítményben érezhető változás nincs, és működik mindig minden (pedig azért elég sokat játszom/sok játékot próbálok ki)
4 éve van ati kártyám, ennyi idő alatt még nem volt semmilyen játéknál/feature-nél driver gondom (legfeljebb linuxon)

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#9) Gerisz válasza hackeeeee (#4) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

5850, eddig más panaszkodott rá, nekem ne volt ilyen. De van aki azt mondja az MSI afterburner ha fent van akkor jó

(#10) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak rá tudom venni egyszer Abut, hogy azt is beleírja a hírbe, hogy Linux alapú rendszereket, legfőképp Ubuntut, vagyis annak legújabb kiadását is támogatja a mindenkori kiadású Catalyst meghajtó. Mert így úgy tűnik ki a hírből, mintha egyáltalán nem lenne támogatás eme csöppet sem érdektelen rendszerekre. Az XP-t lehetne mondjuk lassan kihagyni, az már úgyis elég elavult, és akkor a helyére be lehetne tenni. Mondjuk így nézne ki:

Az AMD hivatalosan is elérhetővé tette a Catalyst legújabb, májusi kiadását, mely a Windows 7 és Vista, valamint az Ubuntu operációs rendszereket támogatja. :DDD

Ha nagyon bele akarunk mélyedni, akkor pedig fel is lehetne sorolni a Release Notes szerint támogatott disztribúciókat. Abba így van írva:
Red Hat Enterprise Linux suite
Novell/SuSE product suite
Ubuntu

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#11) Viktor77 válasza Kendek (#10) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

"Az XP-t lehetne mondjuk lassan kihagyni, az már úgyis elég elavult, és akkor a helyére be lehetne tenni."

Még szerencse, hogy az ATI-nál egész máshogy gondolják. :P

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#12) hackeeeee válasza Kendek (#10) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez azért még nem teljesen igaz, hogy elavult, mert elég sok helyen használják máig, akinek esetleg kevéske lehet a gépe a 7-hez, vagy a Vistához. Aki meg hozzá van szokva az XP-hez, az meg nem fog Linux-ot telepíteni. :)

@Gerisz: Akkor nem szóltam, 5k-s szériáról nem tudok nyilatkozni. :B

(#13) Gerisz válasza Gerisz (#9) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lett az órajel.

(#14) Sub-ZeRo válasza hackeeeee (#6) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 9.12 nálam, a sima telepítős az nem volt jó. Sok játéknál akadtam... Az újabbal meg nem volt gond, csak érezhetően kvesebb fps-em volt, mint a 9.9 vagy 9.10-él. Azért kérdeztem erre, mert már elég sok javítást hajtottak végre, hátha jobb mint a 9.10.
Na majd nekem kell kitapasztalnom azt veszem észre. :B
Köszönöm a választ. :R

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#15) atti_2010 válasza -Zeratul- (#8) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

1 értek kb 2 éve nem volt driver problémám, ezalatt kb 4 különböző kártyám volt az Atitól.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#16) Márton

Márton
(PH! addikt)

Nekem meg épp az kéne, hogy az órajeleket hagyja békén, ne csökkentse sose.
Ezt hol lehet beállítani?

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#17) hackeeeee válasza Sub-ZeRo (#14) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem sima 9.12, hanem a hotfix. :) A sima 9.12 tényleg sz@r volt.

Én a 9.12HF-ről váltottam annak idején 10.3-ra, utána többen írták, hogy ahhoz képest gyorsult a 10.4, így felraktam azt, és tényleg jobb volt. Persze újabb játékokban. Erről sajna nem tudok nyilatkozni.

(#18) hackeeeee válasza -Zeratul- (#8) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez nem feltétlen igaz azért... Mondjuk a 10.1, 10.2 a 9.12HF-hez képest sokkal lassabb volt.. ~10%-al legalább, néhol mégtöbbel... :U

(#19) gfefe

gfefe
(őstag)

Nekem valahogy sohasem volt problémám az ati driverekkel. Mindíg az aktuális legújabbat használtam és ment minden a maga rendje és módja szerint. :)

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#20) Zotya84

Zotya84
(tag)

Végre megoldották a Távoli asztalos problémát is...

A kérdés már csak az, hogy a Settlers 7 CF-es villódzás-problémát ők nem próbálják megoldani? Ha már az UBI nem csinálja...

[ Szerkesztve ]

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#21) hackeeeee válasza Zotya84 (#20) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát ha nem driverbug... Akkor az ubisoft-nak kéne megoldania... :U

(#22) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gondolom a 2D-s részt akkor még ebben sem írták újra...

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#23) Abu85 válasza Oliverda (#22) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De. Csak annyira nem feltűnő. Meg nem is említik. Ez a driver a 10.4a-ra alapoz, amiben eleve új volt a DirectDraw. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#24) Oliverda válasza Abu85 (#23) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Értem de mintha szó lett volna arról is hogy a 3D-s részt is újraírják. Vagy már ez is megtörtént?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#25) Versus

Versus
(senior tag)

Miért van az hogy minden Catalyst telepítés egy idegölő tortúra ?

Így visszagondolva boldognak tűnnek az Nv kártyákkal töltött gondtalan évek.
Milyen durva hogy mióta ATI kártyám van már többször eszembe jutott hogy megyek és veszek egy MAC-et ?! :)

Egy kékhalál és több telepítő hibaüzenet után rájöttem hogy angolra kell állítani a telepítő nyelvét ,talán így sikerül.

Premium Vintage

(#26) Abu85 válasza Oliverda (#24) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt nem éri meg újraírni. Azzal eddig sem volt semmi baj.

Versus: Hogyan telepíted? Magára a procedúrára vagyok kíváncsi.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#27) hackeeeee válasza Versus (#25) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én hagytam, auto-n ugye magyarra rakja, bár sok köze nincs hozzá.. A CCC lesz magyar, feltéve ha magyarul töltöm le, de azt meg nem használom...Így már eleve le sem töltöm. :)

Mellesleg, nem feltétlen muszáj minden drivert feltenni, ami megjelenik...

[ Szerkesztve ]

(#28) LordX válasza hackeeeee (#12) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Attól még, hogy sok helyen használják, még valóban iszonyat elavult.

(#29) LordX válasza Versus (#25) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Idegölő túra? Duplakatt az exe-re, és next-next-finish, max egy restart a végén, attól függően milyen OS?

(#30) hackeeeee válasza LordX (#28) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem azt mondtam, hogy nem elavult. Hanem arról, hogy sok embernek még mindig nincs gépe a win7-hez. Vistához végképp..

Sztem elég sok gépben még 512MB ram van máig, és azért ennyi memóriával win7-et használni elég merész vállalkozás. És hát ha nincs pénz bővíteni a vasat, akkor addig amíg lehet, ezek az emberek XP-t fognak használni, amíg csak lehet.

Mellesleg, az uninstall kimaradt.. Én azért el szoktam távolítani a régebbi drivert az új telepítése előtt. :U

[ Szerkesztve ]

(#31) Komcsi válasza Versus (#25) üzenetére

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én ezért szabadultam meg az HD 5970-től... Türelmetlen ember vagyok aki nem szereti a folyamatos játék bugokat és driver problémákat. Ez telepíteni/próbálgatni/nem jó akkor törölni...hát köszönöm szépen.
Na de nem kezdek ATI & NV vitát. Mindenki eltudja dönteni mit vegyen..

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#32) finkelstein válasza Komcsi (#31) üzenetére

finkelstein
(lelkes újonc)

Én mindig a forumokból tudom meg, hogy milyen elhibázott döntés volt ati-ra váltani. Ezzel szemben saját tapasztalatom homlokegyenest mást bizonyít.

(#33) moonguru válasza LordX (#29) üzenetére

moonguru
(senior tag)

Szia!

Sose volt jó elsőre minimum 3 max 10 telepítés + az eszközkezelőben drivercserék mire hajlandó a GPU-Z korrekt drive infót adni... :W

[ Szerkesztve ]

(#34) Abu85 válasza finkelstein (#32) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valamit rosszul csinálsz, mert bizony az ATI drivereknek fagyniuk kell telepítésnél. ;]

moonguru: És a GPU-Z mióta része a Catalyst csomagnak. Értem én, hogy újratelepíted, mert nem működik egy információkat szolgáltató program, de miből gondolod, hogy ezért a Catalyst a hibás? Nem lehet, hogy a GPU-Z-nek valamilyen szoftver zavar be?

Versus: Lehet, hogy a nyelvnél nem tökéletes valami. A driver mindig angolul telepítem, a Catalyst nyelvére az úgy sincs hatással.

[ Szerkesztve ]

(#35) Versus válasza Abu85 (#26) üzenetére

Versus
(senior tag)

Telepítő elindít ,először uninstallt nyomtam utána reboot.
Újraindít és ha magyar nyelven hagytam akkor elsőre kékhalált dobott utána pedig a Catalys installer állt le többször is hibával.

Angolra állítva hibátlanul lefutott.

Flickering bug megszűnt ,remélhetőleg mindörökre.
BC2 pályatöltés villámgyors lett akárcsak a GTX275-el, kellemetlen volt mindig a Rush közepére megérkezni ! :)

Mindenkinek köszönöm a segítőkészséget !

U.i.: Win7 64bit

[ Szerkesztve ]

Premium Vintage

(#36) wwenigma válasza hackeeeee (#30) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

512 ram-mal amelyik gep nem viszi a win7-et azon minek drivert frissiteni? 3xxx szeria nem igazan gyorsul mar, aki meg nagyobb kartyaval hasznalja az nem hinnem hogy jatszik, amikhez ez a driver segitseget nyujt... sok ember a hulyesége miat tnem rak fel pl. win7-et (vagy mert nem tudja megvenni) mivel sebesseg szintetn kb egyenlo az XP-vel. 512MByte SD-133aas rammal P3-1GHz procival siman ment....

Telepites : letölt, elindit, nextnextext és OK. Nincs ebbe ördöngősség. :U

[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#37) pojzon

pojzon
(fanatikus tag)

Azt valaki nézte már, hogy az sleepből való visszatérés működik-e? Mert ugyan alukálni elmegy a gép rendesen, csak amikor visszatérés lenne belőle, akkor sajna csak fekete képernyő fogadja az embert...

U.I.: 64bites Win7 alatt nem megy nekem

(#38) superecneB

superecneB
(őstag)

Hülye kérdés: Az előző drivert el kell távolítani mielőtt felrakom vagy csak simán mehet expressz telepítve és felülírja amit kell? Eddig csak így expressz raktam az új drivert de nem tudom, hogy ez így korrekt -e.

(#39) Abu85 válasza superecneB (#38) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

El kell távolítani az előző drivert az Install managerrel.

(#40) Sub-ZeRo válasza Versus (#35) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezért használok csak angol szoftvereket... :U
Nem hiába.... Magyar nyelvű szoftverrel elégsokszor meggyűlt a bajom... Lásd magyar win xp... minden formája... angol 100%-os.... Ennyi...

[ Szerkesztve ]

(#41) pojzon válasza Abu85 (#39) üzenetére

pojzon
(fanatikus tag)

Abu a 37-es hozzászólásomhoz nincs valami tipped, hogy mi lehet a megoldás? Vagy ezt már javították?

(#42) RyanGiggs

RyanGiggs
(senior tag)

Na nekem ez az új driver sem jött be! :((
Feltelepítettem, leteszteltem egy játékon...
Ennek a játéknak a neve Worms Armageddon.
Nekem 4850esem van,és a 9.8as driverel elindul a game,
viszont az újabbakkal mint pl. a 10.5el nem indul, kiir egy hibaüzenetet.
De az összesnél a 9.8astól felfelé.

WA has encountered an error.
Detailed information about the error can be found in the ERRORLOG.TXT file.

Ilyen gyönyörű üzenet fogad az összes más driverrel, kizárolag a 9.8assal nem!
Tehát akkor valószínűleg a 4850eshez a 9.8as driver a legjobb!

(#43) Oliverda válasza RyanGiggs (#42) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Talán patch kellene a játékhoz.

(#44) RyanGiggs válasza Oliverda (#43) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

Ha patch kellene akkor miért indul el a 9.8as driverrel?

(#45) Oliverda válasza RyanGiggs (#44) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert már nem egy példa volt hasonlóra...

(#46) Lord Vader

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem 10.3-as volt fent, Gainward 4870.hez. A telepítővel eltávolítottam az egész atis csomagot, majd az eszközkezelőbe is eltávolítottam a kártyát. Regeditet kipucoltam, majd restart. Win7 alapdrivert telepít, majd 10.5 drivert telepítettem. Kellőképpen "szétment" a kép mikor a driver telepűlt, majd restart. Bejött, már normális felbontáson, driverinfó szerint 10.5 települt. Felraktam még a magyar ccc-t meg hozzá járó többi cuccost, rendesen működik minden.
Csak azért írtam le így, mert ha csak simán rá akartam a telepíteni a 10.3-asra, úgy nem volt jó, valami összeakadt.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#47) stevve válasza RyanGiggs (#42) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez nem tűnik driver hibának. Mit tartalmaz az az ERRORLOG.TXT?

PH semleges

(#48) -Zeratul- válasza RyanGiggs (#42) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

az előbb direkt kipróbáltam, semmi baja a WA-nak a 10.5-el se (4830, szintén win7)

[ Szerkesztve ]

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#49) RyanGiggs válasza stevve (#47) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

Elküdöm neked pü-ként,mert naon hosszú.

(#50) RyanGiggs válasza -Zeratul- (#48) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

Akkor nem tudom, nekem 4850esem van,és kizárólag a 9.8as driverrel müxik.
Már a 9.9essel sem jó,és ezzel az újjal sem.
Kiirja azt a hibaüzenetet.
Fogalmam sincs hogy mi lehet a gond.
Azt se értem hogy a 9.8assal elindul a többivel meg nem.
Azzal miért indul egyáltalán el, amikor a többivel meg nem!?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.