Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) tisvol

tisvol
(kvázi-tag)

Huhhh....horror áron van. Segítséget kérek, mert nem nagyon tudom az ilyen berendezéseket hol elhelyezni.Hol lehet ilyenre szükség?

Üdv:T.

(#2) Shim válasza tisvol (#1) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Segítek: nem otthon :) Bármilyen közepes vagy nagyobb cégnél hasznos lehet, ahol sok papírt kell beolvasni (pl. számlák, szerződések, önéletrajzok, szállítási papírok stb.)

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#3) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó cucc, s bizony, sok cégnek eléggé életmentő lehet, bár valóban nem olcsó. De ha kell, akkor kell.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#4) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ma már nem nagyon van ezekre szükség, hacsak nem akarnak nagyon régi dolgokat digitalizálni, esetleg lopni.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#5) jerry311 válasza Jim Tonic (#4) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Azt hitted...
Amíg a szerződések papíron készülnek és ott is írják alá őket, addig nagyon sok olyan cég lesz, ahol szükség van ilyenre. Én csak kisebb cégnél dolgoztam, ahol csak nap 100-300 levél érkezett, de azt mind szkennelték az iktatáson.
Ugyanígy a legtöbb szolgáltató cég is aláíratja a szerződést és utána megy a szkennerbe. Ha már megvan elektronikusan, akkor meg valamelyik iratkezelő céghez vagy a saját irattárba.

Még mindig gyakori a papír alapú levelezés, főleg amíg az egyetlen értelmes forma a tértivevényes ajánlott, minden mást leszarnak a nagyobb szolgáltató cégek.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#6) bteebi

bteebi
(senior tag)

Hát egészen elképesztő sebessége van :Y :Y. Ha az otthoni szkennerem fele, vagy akár csak harmadekkora sebességgel tudna szkennelni, pláne duplexben, akkor nagyon elégedett lennék :D.

Te is fiam, Bluetooth?

(#7) Duree

Duree
(PH! addikt)

Profik elönyben,nem gondolnám,hogy sok háztartásban ott lenne a számítógép mellett

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.