És porszívót is adnak mellé? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

És porszívót is adnak mellé? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

Nem rossz
Egy Asus Rampage 2 Gene-t beledobni Corei7 920-as procival
Csak az a kérdés hogy el férne e benne egy méretesebb hűtő torony ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Cyberpunk: 90W-os táphoz i7 ? 
amúgy: az Antec egy 90 W teljesítmény leadására képes tápegységgel látta fel.
számom: 06-húsz-4-nyolcvankilenc-27-hatvankettő

A nagy csontvázban elférne, de ide nem, mellesleg 90W-os táp van benne...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
miértne?
amugy sosem értettem ezt a házat...oké -10°C mindenből de akkoris semmi zajt nem szigetel....mindenbe közvetlenül megy bele a por....hát nem is tudom 
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
miért ilyen drága?? ...pedig nekem nagyon-nagyon tetszik!!
www.keytar.hu - improve yourself
akkor a szép kéken világító Kingston RAM miért nem tetszik?

Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

Szerintem is nagyon szép -egyébként mint mondták, meg a cikkben is írták, ez a mini ITX lapoknak van, nyilván az i7 a nagyobbikba menne...
Kár hogy hetente kéne porszívózni kb...
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

*facepalm*
az antec egyre mélyebbre süllyed...
mini itx nek szerintem pont ez ami nem kell. van annyi kicsi, viszonylag szép ház amiben el lehet rejteni hogy ennek nem sok értelme, a nagyobbikat meg sok cikkben húzták már le. nem annyira szerelhető, nagyobb hűtők neccesek, stb. ennyiért nem kéne egyik sem
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Az én asztalomon jól mutatna. 780G-vel, 4050e,4450e,4850e társaságában elég jó kis gép lenne. A port meg lefújom. Legalább nem kell szerelni. 
Én kitölteném a hézagokat plexilapokkal. Nem igazán vesztene a külleméből, de mégis csendesebb és pormentesebb lenne.
No meg nemigaz, hogy nemtudtak volna helyet szorítani legalább egy mATX-es tápnak 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Minek porszívó mellé?? Ekkora venti még a kondikat is leviszi az alaplapról... De hogy por nem rakódik rá az biztos
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Hamar porosodik a cucc
A kék venti a másik öröm 
jaja +nincs dobozhangosítás, szal nem biztos, hogy olyan hangos lenne ez...
PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."
Szép-szép, de azért engem aggasztana az a több kiló por, ami leülepedne a gépen...
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Az ára nagyon jóóóóóó!
Ilyen kéne ATX-ben és már venném is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
engem meg az aggasztana hogy valakinek nagyon szúrja a szemét a por és letörli nedves ronggyal...
Ilyen hülyét nem sűrűn látott még a föld.
Én kompresszoral estem neki...
De por nem maradt benne. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
és mi van ha beleszalad ödön, az aranyhörcsögöm? rá nem gondoltak??
Szerintem a kialakítása ideális mindenkinek, akinek a gépházának az oldala amúgy sincsen felrakva. És ez így még mutatósabb is. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Hát, valószínűleg ez lenne belőle: 

<-ƘƘ-> Rendszerment

"Ilyen kéne ATX-ben és már venném is.
"
"kisebbik változat", egyéb utalások, meg az oldal alján a hírek közötti utolsó link mond neked valamit?
Talán néha a write-only mód helyett olvasni is kéne 
Vagy a porszívó csövével anyu lever pár kondit az alaplapról 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

A fenéket nem rakódik rá, még a ventilátor lapátjai is hogy beporosodnak idővel. 
Egyébként sem megy éjjel nappal a gép, talán még annál sem, aki ilyenre építi a cuccát.
Porszívó: a jó kis statikusan töltött csővel nem biztos, hogy célszerű a gép közelében hadonászni. 
[ Szerkesztve ]

Ennyire jól fogyó termék volt a nagyobb testvér, hogy egy ekkora is készült belőle? 
TE JÓ ÉG SZÁMÍTÓGÉPBEN EGÉR
Szerintem eszméletlen jól néz ki a ház csak takarítani meg majd lehet minden hétvégén 
Kezd iPon szint lenni...
a legnagyobb gond a POR 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Az egyik ismerősömnek a macskája belehugyozott a földön lévő oldallap nélküli gépházba... De sikerült gariztatni
Tök szívás letakarítani, kitalálhatnának valami Mosható ventit
Lekapom kimosom azt jézus! 
[ Szerkesztve ]

Az szép, ennél a háznál hasonló lenne a dolog, csak a párbeszédre lennék kiváncsi, ami lezajlik az eladó és a garizást kérő vevő között.
-Jónapt kivánok! Tönkre ment az alaplapom mert a macska belepisilt a gépházba.
-Jónapot! Értem, a garancia intézése legalább 3-4hét, mert felküldjük a nagykerbe, ott továbbküldik, majd megállípaítják hogy mi a gubanc, majd megmondják mi a teendő a lappal. Vagy cseréljük, vagy javítjuk, addig akár agyon is ütheti a macskát, vagy tegye föl a gépre az oldallapot, hogy ilyen többet ne forduljon elő.
-Tenném én ha lenne, de ez spéci ház, itt nincs oldallap.
-Spéci??
Oldallap nélküli??
Így olcsóbb volt egy tizessel vagy mi??
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

LOL, jókat írtatok.
Engem pluszban zavar az elektromágneses árnyékolás hiánya, de nem baj, indulhat a promója a rtlklubbon, mert az ezzel épített gépnek jobb lesz a belső kisugárzása.
GMC jövő hónapban szerintem kihozza az asztallap alá lógatott gép koncepcióját (200Ft-os gumipókokkal), eladja 10k-ért oszt csá, jó a hűtése meg a rezonancia sem gond, szóval megvan hozzá a parasztvakító (
) reklámszöveg.
Porosodni fog, mintha muszály volna nekije...sebaj, egy felesleges szobaventillátort berak elé az ember max. fordulaton és hadd szóljon. 

az már nem egér...PATKÁNY 
az szép
Nem! Úgy tom letakarították, amennyire tutták meg illatosították kicsit, mert mondta srác, hogy nem látszott már rajta a takarítás után, hogy "folyadék kár", de geci büdös volt! AXE... És utána ártatlanul pisogott, hogy őneki tippje sincs mi baja lehet az alaplapnak. Vicc, de kicserélték!

Hú bazzeg. 
Amúgy sem vagyok oda a macskákért, de egy ilyen után kinyírnám azt a rohadt dögöt.

Szép, utánna nem volt Axe szaga a gépnek?
Ám én az Antec házikóban csücsülő macskával rendelkező tulajok garanciát intéző párbeszédét próbáltam volna bemutatni kiindulva az ismerősöd macskájából.
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."