Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kon

Kon
(lelkes újonc)

És porszívót is adnak mellé? ;]

Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

(#2) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Nem rossz:) Egy Asus Rampage 2 Gene-t beledobni Corei7 920-as procival :U
Csak az a kérdés hogy el férne e benne egy méretesebb hűtő torony ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#3) vd1992 válasza Cyberpunk (#2) üzenetére

vd1992
(kvázi-tag)

Cyberpunk: 90W-os táphoz i7 ? :)

amúgy: az Antec egy 90 W teljesítmény leadására képes tápegységgel látta fel.

számom: 06-húsz-4-nyolcvankilenc-27-hatvankettő

(#4) D.Orion válasza Cyberpunk (#2) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

A nagy csontvázban elférne, de ide nem, mellesleg 90W-os táp van benne...

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#5) nixx-21 válasza vd1992 (#3) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

miértne? :DDD :DDD
amugy sosem értettem ezt a házat...oké -10°C mindenből de akkoris semmi zajt nem szigetel....mindenbe közvetlenül megy bele a por....hát nem is tudom :N

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#6) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Szep keken vilagit a ventilator.

(#7) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

miért ilyen drága?? ...pedig nekem nagyon-nagyon tetszik!!

www.keytar.hu - improve yourself

(#8) nixx-21 válasza twollah (#6) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

akkor a szép kéken világító Kingston RAM miért nem tetszik? :DDD :DDD

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#9) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Szerintem is nagyon szép -egyébként mint mondták, meg a cikkben is írták, ez a mini ITX lapoknak van, nyilván az i7 a nagyobbikba menne...
Kár hogy hetente kéne porszívózni kb...

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#10) .mf

.mf
(PH! addikt)

*facepalm*
az antec egyre mélyebbre süllyed...

(#11) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

mini itx nek szerintem pont ez ami nem kell. van annyi kicsi, viszonylag szép ház amiben el lehet rejteni hogy ennek nem sok értelme, a nagyobbikat meg sok cikkben húzták már le. nem annyira szerelhető, nagyobb hűtők neccesek, stb. ennyiért nem kéne egyik sem

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#12) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

HTPC-nek? :D

alba gu brath

(#13) 00roli00

00roli00
(senior tag)

Az én asztalomon jól mutatna. 780G-vel, 4050e,4450e,4850e társaságában elég jó kis gép lenne. A port meg lefújom. Legalább nem kell szerelni. :)

(#14) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Én kitölteném a hézagokat plexilapokkal. Nem igazán vesztene a külleméből, de mégis csendesebb és pormentesebb lenne. :P
No meg nemigaz, hogy nemtudtak volna helyet szorítani legalább egy mATX-es tápnak :U

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#15) Vassili válasza Kon (#1) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Minek porszívó mellé?? Ekkora venti még a kondikat is leviszi az alaplapról... De hogy por nem rakódik rá az biztos:D

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#16) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Hamar porosodik a cucc :D A kék venti a másik öröm :U

(#17) malwy válasza Vassili (#15) üzenetére

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

jaja +nincs dobozhangosítás, szal nem biztos, hogy olyan hangos lenne ez...

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#18) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép-szép, de azért engem aggasztana az a több kiló por, ami leülepedne a gépen...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#19) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ára nagyon jóóóóóó!
Ilyen kéne ATX-ben és már venném is. ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#20) vPhis válasza ^Clown (#18) üzenetére

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

engem meg az aggasztana hogy valakinek nagyon szúrja a szemét a por és letörli nedves ronggyal...

(#21) Killing válasza vPhis (#20) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen hülyét nem sűrűn látott még a föld. :DDD
Én kompresszoral estem neki... ;] De por nem maradt benne. :DDD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#22) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

és mi van ha beleszalad ödön, az aranyhörcsögöm? rá nem gondoltak??

(#23) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem a kialakítása ideális mindenkinek, akinek a gépházának az oldala amúgy sincsen felrakva. És ez így még mutatósabb is. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#24) Kendek válasza zsirfecske (#22) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, valószínűleg ez lenne belőle: :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#25) .mf válasza Killing (#19) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"Ilyen kéne ATX-ben és már venném is. ;]"

"kisebbik változat", egyéb utalások, meg az oldal alján a hírek közötti utolsó link mond neked valamit?
Talán néha a write-only mód helyett olvasni is kéne :U

(#26) ^Clown válasza vPhis (#20) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy a porszívó csövével anyu lever pár kondit az alaplapról :D

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#27) Balika911 válasza Vassili (#15) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A fenéket nem rakódik rá, még a ventilátor lapátjai is hogy beporosodnak idővel. :)
Egyébként sem megy éjjel nappal a gép, talán még annál sem, aki ilyenre építi a cuccát.

Porszívó: a jó kis statikusan töltött csővel nem biztos, hogy célszerű a gép közelében hadonászni. :)

[ Szerkesztve ]

(#28) zed1983

zed1983
(őstag)

Ennyire jól fogyó termék volt a nagyobb testvér, hogy egy ekkora is készült belőle? :F

(#29) Puma K válasza Kendek (#24) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

TE JÓ ÉG SZÁMÍTÓGÉPBEN EGÉR :Y

Szerintem eszméletlen jól néz ki a ház csak takarítani meg majd lehet minden hétvégén ;)

Kezd iPon szint lenni...

(#30) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a legnagyobb gond a POR :Y

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#31) Vassili válasza vPhis (#20) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Az egyik ismerősömnek a macskája belehugyozott a földön lévő oldallap nélküli gépházba... De sikerült gariztatni:D

(#32) Vassili válasza Balika911 (#27) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Tök szívás letakarítani, kitalálhatnának valami Mosható ventit:D Lekapom kimosom azt jézus! :W

[ Szerkesztve ]

(#33) gpatrik válasza Vassili (#31) üzenetére

gpatrik
(tag)

Az szép, ennél a háznál hasonló lenne a dolog, csak a párbeszédre lennék kiváncsi, ami lezajlik az eladó és a garizást kérő vevő között.

-Jónapt kivánok! Tönkre ment az alaplapom mert a macska belepisilt a gépházba.
-Jónapot! Értem, a garancia intézése legalább 3-4hét, mert felküldjük a nagykerbe, ott továbbküldik, majd megállípaítják hogy mi a gubanc, majd megmondják mi a teendő a lappal. Vagy cseréljük, vagy javítjuk, addig akár agyon is ütheti a macskát, vagy tegye föl a gépre az oldallapot, hogy ilyen többet ne forduljon elő.
-Tenném én ha lenne, de ez spéci ház, itt nincs oldallap.
-Spéci?? :F Oldallap nélküli?? :Y Így olcsóbb volt egy tizessel vagy mi?? :W :DDD

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

(#34) KőkorSzaki

KőkorSzaki
(tag)

LOL, jókat írtatok.

Engem pluszban zavar az elektromágneses árnyékolás hiánya, de nem baj, indulhat a promója a rtlklubbon, mert az ezzel épített gépnek jobb lesz a belső kisugárzása.

GMC jövő hónapban szerintem kihozza az asztallap alá lógatott gép koncepcióját (200Ft-os gumipókokkal), eladja 10k-ért oszt csá, jó a hűtése meg a rezonancia sem gond, szóval megvan hozzá a parasztvakító (:Y) reklámszöveg.

(#35) Badman 4ever

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Porosodni fog, mintha muszály volna nekije...sebaj, egy felesleges szobaventillátort berak elé az ember max. fordulaton és hadd szóljon. :DDD

(#36) zed1983 válasza Puma K (#29) üzenetére

zed1983
(őstag)

az már nem egér...PATKÁNY :DDD

(#37) vPhis válasza Vassili (#31) üzenetére

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:DD az szép

(#38) Vassili válasza gpatrik (#33) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Nem! Úgy tom letakarították, amennyire tutták meg illatosították kicsit, mert mondta srác, hogy nem látszott már rajta a takarítás után, hogy "folyadék kár", de geci büdös volt! AXE... És utána ártatlanul pisogott, hogy őneki tippje sincs mi baja lehet az alaplapnak. Vicc, de kicserélték!

(#39) Balika911 válasza Vassili (#31) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Hú bazzeg. :D

Amúgy sem vagyok oda a macskákért, de egy ilyen után kinyírnám azt a rohadt dögöt.

(#40) gpatrik válasza Vassili (#38) üzenetére

gpatrik
(tag)

Szép, utánna nem volt Axe szaga a gépnek? :DDD Ám én az Antec házikóban csücsülő macskával rendelkező tulajok garanciát intéző párbeszédét próbáltam volna bemutatni kiindulva az ismerősöd macskájából.

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.