Szép, meg jobbak ezek az alacsony profilu hűtések.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║**** AtiPC Szeged http://www.atipc.hu/ **** ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Szép, meg jobbak ezek az alacsony profilu hűtések.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║**** AtiPC Szeged http://www.atipc.hu/ **** ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Nekem jobban bejött a "tüskézett" design. Bár pont ez érdekel a legkevésbé egy RAM esetében 
Vajon lesz ebből is 1866-os?
[ Szerkesztve ]
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Kingstonnak már van 1800MHz-se egy jó ideje. Csak 2×2GB-s kitben.
Azért az 1,35V miatt lehet benne tuning rendesen...
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

Azokat még válogatják a gyártósor mellett...amik 1,35V tudják a 1866Mhz-et.

Corsairben jobban bízok 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
Persze, csak aztán ha hűtőt cserélsz, sokszor a ramokat is cserélni kell, de elég egy lapcsere is, más elrendezés, stb...
Szokatlan ez a fehér dizájn, de nem rossz. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Már az 1,5V-os 9-9-9-24-es 2x4 GB Vengeance sem melegedett szinte egyáltalán.
Akkor ez? 
Ez már hűt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Korrekt cucc, bár a design nem jön be.
1,35 fesszel indul, akkor lehet benne némi tartalék... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!

Fehér házba ilyen RAM való 
TRON addict
(#12) tiborandras válasza TESCO-Zsömle (#8) üzenetére
hut, de meg mennyire! allitolag hajszaritoval kell uzemi homersekletre melegiteni hasznalat elott ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok

Corsair ramok számomra mindig is az egyik legjobbak voltak.
.::www.megadanceradio.hu::.

Ez kész...!
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

Ahogy a corsair egyéb termékei is!
[ Szerkesztve ]

Bruttó 19.990 Ft-ért lehet rendelni a Digital Trend-től.

♪ "The Day That Never Comes..." ♫

igen,csak kár hogy maga a panel nem fehér,mostanában volt téma az albínó alkatrészek

Sajnos csak ramhoz volt szerencsém, de abból volt mindenféle. 
Tuningban is csak azokkal jutottam előrébb általában.
.::www.megadanceradio.hu::.

Az túl drága lenne a gyárnak, hogy fehér legyen. Csak egy széria miatt nem fognak fehér nyákokat gyártani.
TRON addict

Ha bepattintod az alaplapba akkor a panelből szinte semmi sem látszik, csak a fehér hűtőborda.
Nee
![;]](/dl/s/v1.gif)
Kezd iPon szint lenni...

Mást nem gyártanak.
Si vis pacem, para bellum.

SSD-k, tápok, házak...

Az elsőt talán, de a többit nem. Csak matricáznak.

Azt nem is mondtam, hogy ők gyátják, csak rajta van a nevük. Ennek ellenére a Corsair nevével fémjelzett tápok, szerintek bajnokok. Gondolom, azért van némi beleszólásuk.
[ Szerkesztve ]

Igen, van beleszólásuk. Pl pont emiatt haláloztak el egy időben tömegesen a Seasonic beles tápjaik. Mert ugye a ventilátorvezérlésbe bele kellett szólniuk. Nyilván jobban tudják mik a hűtési igényei a cuccnak, mint a fejlesztő.

Nekem eddig jó tapasztalataim vannak vel. Saját és ismerősök eszközei által, persze lehet, hogy nekem volt szerencsém.

De a tudat, hogy nem fehér a nyák, az komoly álmatlanságot képes okozni! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!

Vettem belőle 2db 8GB-os kitett, szerintem nagyon megérte. Bár tuningolni nem tudtam őket, de nem is arra valók. Atom stabilan működnek 1,35V-on.

♪ "The Day That Never Comes..." ♫

hello
Kérdésem az lenne,hogy a itt a színtől függetlenül egy 1866Mhz 8 GB kit ram mellé egy 1600mhz 8GB KIT ram mehet a gépbe vagy valamilyen módon kiakad a gépem?

Szerintem igen, bár jobb lenne két egyforma kit egymás mellé. szsz 1600-1600 v 1866-1866
De beállitásokkal tuti megoldható. 
STEAM: clonefec

Simán lehet őket tolni rendesen, bár 2133-nál általában megfőnek,. 
STEAM: clonefec

Sziasztok! Van egy AMD-gépem és ilyen memóriát szeretnék beletenni [link]
Működne vele? A memória támogatási lista alapján elvileg igen,de más a sorozatszáma,ami a listán van! és ha igen,akkor menne 2x2 db-os csomaggal ?
Előre is köszi a válaszokat
06706715355