250e körüli áron nem is rossz .
Az élet kegyetlen .
250e körüli áron nem is rossz .
Az élet kegyetlen .
Nekem a ház tetszik,de a belseje még jobban 
A ház tetszik. Csak inkább magam rakom össze a gépet, senki se vegye el tőlem ezt az élményt 

végre egy csúcskonfig amibe nem gtx250 -t raknak xD
[ Szerkesztve ]

smoothcreations 
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..
akartam is írni. Amúgy GTS
Egy hasonló konfigot összeraktam "kedvenc" boltunkban, egy 10e Ft-os cm házzal 270-e-re jött ki, még nem is drága, ez a ház meg gondolom nem 10e . A vízhűtés nincs benne .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

nem voltam benne biztos hogy X vagy S!
de nem az én hibám 

Lsc: Az inkább 300 ezer környékén ill. a felett van ÁFA-val.
De - hozzáértőktől - házilag ugyan ez olcsóbban kijönne? És mennyivel?
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

Tényleg nem rossz ár.
Bátran rakd össze Te is, áfás ár . Mondjuk azzal a házzal és vízhűtéssel már 300e fölött lenne .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
"gyakorlatilag minden része szinte korlátlan mértékben bővíthető"
Ha én rakok össze magamnak, akkor azt nem tudom ugyanúgy bővíteni? 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Brutál benne a v10, bár ez inkább csak látvány mert annak a töredékéért is lehet kapni jó hűtőket. Egyébként nem rossz, de szeretek szerelgetni. 
http://pc-style.hu
Megnéztem a honlapjukat: nem guanoval gurigáznak. 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Brutális... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mondjuk az én rendszerem sem csúnya, de hát igaz a mondás, hogy "A szomszéd nője..." 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Tök jó ha már alapból Radeon 4890-et raknak bele de a táp támogatja a Quad SLI-t is, tehát akkor CrossfireX-ről ne is álmodjak?
Jó cucc, csak ha inkább magának rakja össze az ember akkor lehet jobban jön ki...
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
Ügyesek. 

MI a fenének raknak ezek 1gbos 9500GT-ket mind1kbe???Nem elég, hogy nem illik egy 920 Core i7 mellé, de még az 1gb-ot se használja ki. Vagy csak elkell vhogy szórni? 
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

nem rossz... 
Skizofrén vagyok, és én is...
Alapgépek valószínű. Konfigurálj egy gépet. Lehidaltam mennyi opció van mindenre. Mennyi variáció, akár már csak a házak terén, smennyire erőltetik a vízhűtést. Árban sem olyan durvák érzésre, mint egy alienware, leaglábbis nekem szimpatikusak, mit nem kínálnak.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Szép gép, áráért nagyon jó vétel. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Nem vagyok híve az előre összeszerelt gépeknek. Bár akik nem értenek hozzá nekik jó mert csak az ár a lényeg, ami benne van az nem számít, nagyon.
Nálam semmi sincs azért, mert azt kaptam...!
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Ez is úgy kell a jónépnek mint egy falat kenyér, válságban ilyen gépet a népnek

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade
Pofás, egész vérpistikés... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
na egy ház ami 1 az 1 ben bejön 
jaja
főleg kis házzal. szenved vele az ember pár sort, de aztán vigyorogva egy üveg hideg sörrel bámulja a munkája gyümölcsét. 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

huuu öcsém
ezt kérem karácsonyra.... köszi
gyönyörű mint kívülről mint belülről, gyárilag összeszerelt gép azért gyárilag összeszerelt gép
én is szeretem összerakni magamnak a gépet, de az sosem fog így kinézni :-/ kábelezése maga a gyönyör és az a hűtőő
aztarohadt.... 
-=The digital artist of the darkside=-

mindenesetre jó sokat fogyaszthat a kicsike
Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!

Hmmm! Brutál kis dög! Nagyon tetszik!
http://www.autofejlesztes.hu Ahol az autódhoz szinte mindent megtalálsz.

Nem értem ezt a válságozást. Akit érzékenyen érint, az a válság nélkül sem venne ilyen gépet.Aki meg megvenné, az most is megteszi, mert nem zsíroskenyérre kuporgat
Hogy ON is legyek, nekem tetszik, pedig a szolid gépek híve vagyok.
Hát gyerekek... Lehet szép a V10, de én eleget szoptam a GeminII-vel és ez hasonló felépítésű hűtő, tehát az élvezkedést átadnám másnak!
De valld be, csak ez miatt nem fogod megvenni, semmi más bajod nincs vele

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
a képen lévő gépben miért nincsen ram? ![;]](/dl/s/v1.gif)
question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

azt tudja valaki hogy milyen front panel van ezen ?
El tudok lenni akár 1órát is azzal, hogy szépen elkábelezzek mindent
, na meg az ár ami miatt sosem vennék ilyen gépet.
[ Szerkesztve ]
így kifejezetten másképp hangzik az ára... 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
jó kis cucc,de ennyi zséböl inkább már én raknám össze magamnak..egyébként dizájnilag is teszik(kék Led)majdnem oilyan mint az enyém
de mindig a saját a legszebb
a Razer DeathAdder,Lycosa Mirror is a csomag része?A monitort nemtudom belöni,mi is 
ttower-hát ez igy tényleg érdekes memó nélküli gép,ez igen 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Brutál PC
De ára is van 
live gt: Markoka1993
Ebbe végre nem GTS250 van. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyennapvan?

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

Aerocool[link]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Bocsi [link]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

A képen nem Giga lap van a konfigban, hanem EVGA 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.