Nagyon szép, csak az ára kicsit nagy. Érdekes ez a karácsonyi "díszítés". 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Nagyon szép, csak az ára kicsit nagy. Érdekes ez a karácsonyi "díszítés". 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Baró! Külön mp3 lejátszóként is tud működni?
All Black...
Fail... -port hiányzik róla, így nem.
[ Szerkesztve ]

haver kölcsönadta az övét ami 160GB-os, azt hittem beszarok miylen könnyű
aztán megkérdeztem mennyibe került és letettem róla...
6910p
Windows és Macintosh rendszerekkel egyaránt együttműködik,
és linux alatt? valszeg ott is menne, sima usb eszközként ismerné fel. én, mint linux-fanatikus, a mai napig nem bírom megérteni, hogy hogy lehet valami win és mac kompatibilis, mikor az egyik egy oprendszer, a másik egy rendszer...
ha pc és mac kompatibilis, akkor csendben maradok.
megj.: van egy wd mybook-om, azon is win és mac kompatibilitás van... ettől függetlenül linux alól használom (itthon legfeljebb telepítőkészletként, vagy félig halott gép vinyóján van win).
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Az a füleshez kell? Kár, hogy nem tették rá, nem hiszem, hogy nagy ördöngősség lett volna.
All Black...
"csak" egy komplett elektronika, meg tápellátás... szinte semmiség. szerinted egy ekkora vinyóhoz mekkora akksi kellene 4-5 órai zenehallgatáshoz? ez emnnyivel növelte volna meg az árát? és a jelenlegi vásárlók hány százaéka mondta volna, hogy kösz, de adahurcoló cucc kell, nem multimédiás cucc? más az igény. aki mp3-t akar hallgatni, az ne utazóvinyót vegyen,hanem mp3-lejátszót.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Hm... WD Passport / Failport... azt hittem csak poénból kérdezted.

Igazad van... megfeletkeztem, hogy nem gyártanak elég kicsi aksit. 
All Black...

Sajnálom, de ezzel sem kerültem közelebb az valósághoz. Nem vagyok számítástechnikus, nekem azt mondjátok, mit kell beledugni...
All Black...

az egyik egy oprendszer, a másik egy rendszer...
ha pc és mac kompatibilis, akkor csendben maradok.
A mek is csak egy oprendszer, hw-ileg egy sima mezei pc. Eddig is csak a proci volt más, de mostmár az se. Csak a márkanevet fizeted meg az extra felárban.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

jól néz ki, de drága....
majd talán vmikor mikor mérséklődik az ára
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

Nekem a 120GB-os kistesója van. Nagyon szeretem mert kicsi és könnyű, ezért mindig nálam van pendrive helyett. Kocsiban is használom zenehallgatásra, össze van kötve az autóhifivel 
himi007

Klassz cucc, kellene...
... ha egy kicsit olcsobb lenne. 
[ Szerkesztve ]

nem rossz, kéne, de már kinéztem egy Mybook home edition-t. 
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.
Hagyomanyos magneses megoldassal tarolja az adatokat, vagy valami specko technologia? 

Csak azt nem tudom hogy is kapcsolódik pc-hez, mac-hez? usb? eSata? firewire? Vagy többféleképp?
Hopp usb 2.0 már látom
sry!
[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''