Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

A billentyűzetben még lenne lehetőség kreativitásra, arról pedig nem szól a cikk, hogy végre 2.0s-e az usb :U

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#2) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon szeretem a Razer márkát :)

Note 2 ?

(#3) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hmm, szememnek kellemes ezen szerkezet...

mivel megrögzött magyar kiosztásos vagyok (na meg Asszonka is becsavarodna, h nincs magyar ékezetes karakter mégs írja.. :DDD ;] ), ezért sajnos nem jön számításba (pedig nem is drága)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#4) Muton válasza bolondember (#3) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

tényleg elég pofás lett a bill :)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#5) Mákos7észta válasza bolondember (#3) üzenetére

Mákos7észta
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a hmmm nem is eszperente ;]

Csak óvatosan, még nem kávéztam..

(#6) bolondember válasza Mákos7észta (#5) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de nem lelsz benne e-t! :DDD

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#7) Mákos7észta válasza bolondember (#6) üzenetére

Mákos7észta
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

írásban nem is ;] de egy fedett űt érzek, mikor kimondom :P

(#8) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Kár hogy ezek még mindig csak vezetékes vackok. 21. században madzag...

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#9) Shim válasza Foglalt név (#1) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

A 2.0 usb nagyon fontos ám egy billentyűzetnél...

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#10) Mákos7észta válasza Dr. Akula (#8) üzenetére

Mákos7észta
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a 'madzag' gyorsaságát, reakcióidejét nem tudja semmilyen wireless cucc felülmúlni. és ez fontos a gamer cuccokban, nem tudom mit akarsz :D

(#11) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ejjjdefrankó cuccok :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#12) Zsadi

Zsadi
(senior tag)

De menne ez a billentyűzet a DB Plasmámhoz. :)

(#13) Muton válasza Mákos7észta (#10) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ez igaz, de kiadhatnának egy 'Istálló Editiont' is azoknak a 'barmoknak', akik merészelnek nem FPS-t tolni vagy, akinek az a 0,001 ps nem számít, mert nem übergyilokvérprofik de zavarja őket a kábel. :B

(#14) Mákos7észta válasza Muton (#13) üzenetére

Mákos7észta
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

kik azok az emberek? :DDD

(#15) Muton válasza Mákos7észta (#14) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

én pl :P :DD

komolyan full jó az a bill, tökéletesen passzol(na) a monitoromhoz, nincs elqrva a ins-del része, levehető a csuklótámasz, erre ott az a fránya kábel :(

(#16) bolondember válasza Muton (#15) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

cserébe nem kell bölcsővel/aksikkal szórakozni, meg ilyenek... :B

(#17) Csyppa válasza Muton (#15) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

A kábelproblémákat megoldja egy drótvágó... ;]

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#18) Mákos7észta válasza Muton (#15) üzenetére

Mákos7észta
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

X7 Game Master Desktop? Igaz, nem háttérvilágítós, de fekete, levehető csuklótámaszos, ning elqrva az insdel, vannak gamer billentyük (WASD), és van hozzá egy mérhetetlenül tökéletes, imádnivaló X7 egér :DDD

igen, nekem X7 game master desktop van :P

(#19) Foglalt név válasza Shim (#9) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Fontos, mert ha 2.0-ás hub van rajta, akkor nem kell a pendrive-al bemászni a gép mögé... :U

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#20) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindig tudja mi a jó a Razer. :)

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#21) bolondember válasza Foglalt név (#19) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ugye milyen jó, ha van ELÖL a gépen USB kapu... :DDD

meg egyébként is - menj aludni! ;] ifjoncoknak ilyenkor ágyban már a helye, hisz fellőtték a pizsit... :K

(#22) Dr. Akula válasza Mákos7észta (#10) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Én már évek óta csak damilmentes egeret (G7) / billentyűt használok és teljesen jó játékra. Ez olyan sznobság lehet, mint amikor jönnek egyesek hogy az mp3 tök szar, és mennyivel jobb a cédé, mert hűha, ők aztán fullra hallják minden bitben a különbséget. ^^

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#23) Dr. Akula válasza bolondember (#16) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Viszont mindenbe beleakad a madzag, nem pakolhatod mindig oda ahol épp használni szeretnéd, az egérnél meg pláne idegesítő hogya madzag mindig akadályozza a lefele húzást. Különbenis a 21. században, a BT / WiFi korában már nem egy nagy bonyolultság megcsinálni egy jó wireless átvitelt. Van akinek sikerül, van aki meg csak kifogást keres hogy neki miért nem. :)

(#24) bolondember válasza Dr. Akula (#23) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez igaz, de amíg kevés cég csinál wireless töltőt, addig maradok a jó öreg mazzagos kivitelnél.. ;)

(#25) bLaCkDoGoNe

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

A füles kinézetre (a razeresített designtól eltekintve) teljesen a Sennheiser PC-sorozatára hajaz, ha tényleg ők a gyártók, akkor a hanggal sok gond nem lehet.

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#26) varga911 válasza Dr. Akula (#22) üzenetére

varga911
(senior tag)

Ez olyan sznobság lehet, mint amikor jönnek egyesek hogy az mp3 tök szar, és mennyivel jobb a cédé, mert hűha, ők aztán fullra hallják minden bitben a különbséget.

Nem tudom hallgattál-e már normális felszerelésen mp3-at és utána ugyanazt cd-ről vagy valamilyen veszteségmentes formátumban, igenis lehet hallani a különbséget. A sznobság hogy jön ide? :F

(#27) Mákos7észta válasza varga911 (#26) üzenetére

Mákos7észta
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez az igénytelenség oldaláról sznobságnak tűnhet :DDD De ha képes, és ha 128kbps- ben hallgat zenét, az ő baja. de mind1 noflame

(#28) tob!as

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

végre egy megfizethető árú füles a Razertól :)

http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

(#29) Menthirist válasza Dr. Akula (#23) üzenetére

Menthirist
(őstag)
LOGOUT blog

viszont hányszor megmentette már az MX510-emet az a fránya kábel a földre hullástól... valaki mindig lesodorja, pakolok az asztalon...stb, erre esik (megesik :D), nem lenne kedvem kiadni még1x sok lóvét valami normális egérre...

Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user

(#30) tob!as válasza Menthirist (#29) üzenetére

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

mondjuk a logitech g7 nem egy rossz elképzelés, és játékban is odarakta amit megkövetelt tőle a közösség ... szóval vannak normális wirelesses cuccok is a piacon. De a Razer ugyebár marad a jó öreg szisztémánál. Játékra kábel.

http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

(#31) Draken

Draken
(senior tag)

csak ugy a 'háttérben' megkérdezném: ti hol látjátok avagy honnan tudjátok a füles+bill árát? :B

(#32) Muton válasza Draken (#31) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

A Lycosa és a Piranha októberben kerülhet világszerte forgalomba, a tengerentúlon egységesen 79 dollárt kérnek majd értük.

A cikk legutolsó bekezdése. ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.