Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Viktor0610

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Kétszáz dollárért egymillió... :)
Jó "csere"! :))

Remélem, a per végeredményéről is lesz hírünk!

...

(#2) Magimano válasza Viktor0610 (#1) üzenetére

Magimano
(senior tag)

azért az Amerika kezd tényleg szánalmas lenni.
azért perelni mert olcsóbb lett. és ez tiszteségtelen magatartás??
akkor itthon meg pereljük ba a nagy multikat mikor akcióznak, hogy 2 nappal elött miért nem volt olcsóbb. vagy bármelyik itthon mobilszolgáltatót mikor leviszi készülékek árát és ott is hadja.
vagy esetleg pc boltokat. mikor hetente változik az ára mindennek.

ui: aki azt mondta urban legend a másik topicban :):)
"Amerikában mindenért lehet perelni és ugye érdemes is. Tele az internet olyan példákkal amikor valaki azért kapott horribilis kártérítést, mert a mikrohullámú sütőre nem volt ráírva, hogy nem alkalmas háziállatok szárítására." hehehehe

@ Nokia N95 @  iPhone 3GS @  MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @

(#3) orbano

orbano
(PH! félisten)

még ha a 200 dodót követelné, megértem. de mi az alapja az egymilliónak? remélem kivégzik az illetőt. én most úgy érzem meg tudnám tenni :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#4) (An)Dante válasza Magimano (#2) üzenetére

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)

Hogy urbán legend vagy sem nem tudom, de az biztos, hogy amikor kint voltam döbbenten tapasztaltam a mikrohullámú leírásban, hogy élő állat szállítására nem alkalmas. (Persze sok más érdekesség is kiderült, mire nem alkalmas. Ez a tiltás egyébként hagyományos sütőre is igaz, mert az is "tisztességtelen magatartás" :D) Mindenesetre gyanítom, hogy nem véletlenül került bele ez az infó a tájékoztatóba, nem hiszen hogy lenne annyira perverz dokumentációs akinek eszébe jutna ilyet kitalálni.. (in memoriam mikrócica )

Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...

(#5) Magimano válasza (An)Dante (#4) üzenetére

Magimano
(senior tag)

na igen :)
de azért tényleg vicces.
ezért nem kell rögtön aznap megvenni :)

egyébként nekem mondta valaki egy másik topicban erre hogy ez urban legent :) azért irtam neki ide :)

@ Nokia N95 @  iPhone 3GS @  MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @

(#6) villamos

villamos
(senior tag)
LOGOUT blog

Áhá... Akkor most én is pereljem be a teszkót? Mert tudniilik a tegnapi nap vettem 800 forintért dobostorta szeleteket a hútőpultból. Igaz már eléggé a lejárat felé volt, de nembaj, úgyis megetük még aznap. Viszont ma látom, hogy a mai nap lejáró sütikre rányomták a lila cimkét, vagyis féláron lehetett őket elvinni, míg tegnap még teljes áron mentek. :W Tehát ezek szerint engem most megkárosított 400Ft -tal a teszkó, mert leárazta az eredetileg 800Ft -os terméket. Vagyis tisztességtelen piaci magatartást tanúsított, amikor csökkentette a termék árát, hiszen ezzel hátrányos helyzetbe juttatta azokat, akik az árcsökkentés előtt vették meg a tortát. :DD

(#7) (An)Dante válasza orbano (#3) üzenetére

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)

Legyen már benned egy kis fantázia! Az IQ elvonással készült Rozalinda szeretné megkapni az összes 200 dollárt, amit az Apple bezsebelt és majd "vigyáz rá", amíg a "jogos tulajdonosok" jelentkeznek érte.. :DDD

(#8) T-Nagyon válasza Viktor0610 (#1) üzenetére

T-Nagyon
(tag)

Ez szerintem egy igazi uzsorás, mert elég jól kamatozik a pénze Almáéknál...

Fotóim: http://flickr.com/skublics_gergely

(#9) raszputyin

raszputyin
(senior tag)

Ajj :D
of Queens: nem a fazon nevének a része, hanem a lakóhelye!!! :P

(#10) marcee

marcee
(PH! addikt)

Az egy dolog, hogy rettentő nagy állat a nem-igazán-tisztelt felperes, meg sokat akar, meg hasonlók, de arra hivatkozni, hogy alacsonyabb áron tudja csak továbbadni a készüléket, amiben beépített a sim és két éves a hűség, egyenesen nevetségessé teszi az ügyet.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#11) Magimano

Magimano
(senior tag)

mondjuk akkor bármelyik mobilgyártót be lehet pereni :)
bemegyek megveszem.utána élből be egy GSM boltba rögtön 20 ezerrel kevesebet ad érte :)

(#12) rii

rii
(PH! nagyúr)

faszé gondolkodik a vétel után nem sokkal az eladáson.
buy'n'enjoy

akárkivót'tevótá

(#13) Magimano válasza rii (#12) üzenetére

Magimano
(senior tag)

azért mert kiskölök odakin megveszi hazaviszi. Anyuka meglátja a számlát és nyakonsoza a kölköt :)

(#14) Szabesz válasza Magimano (#13) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Áh... csak mert megtehetik... :)

(#15) bolondember válasza raszputyin (#9) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az from lenne, nem?
nekem is szemet szúrt, de szvsz ilyen idióta neve van... :DD

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#16) syn7h37ic válasza (An)Dante (#4) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a forró pite zacsiján rajta van, hogy a töltelék forró :Y :DDD

(#17) orbano válasza bolondember (#15) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Ha választékos akarsz lenni akkor így írod:

"Dongmei Li of Queens, N.Y., claimed the company violated price discrimination laws..."

A vér nem válik VAZZE!™

(#18) bolondember válasza orbano (#17) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

na, gyors körbekérdezés itt az angolosok között: ha földrajzi hely lenne, akkor "from"-nak kéne lennie... :F

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#19) Viktor0610 válasza bolondember (#18) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A SZTAKI szerint az of egyebek mellett a -ból, -ből jelentéssel is bír.

A félrefordításról értesítettem az illetékest. ;)

...

(#20) izb válasza (An)Dante (#4) üzenetére

izb
(senior tag)

ez nem legenda.Egy nő mikroban akarta megszárítani a macskáját.Nem sikerült.Vagyis a macska egyiptomi szárazságura aszalódott és ezután beperelte a mikro gyártó céget, hogy nem volt benne a használati utasításban, hogy a macska nem oda való szárítás esetén.Na azóta benne van.

Örömteli hír!
Ph buli [link]

(#21) cskamacska válasza bolondember (#18) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi erővel Dongmei-ről, Queens Li-jéről is szólhatna a cikk.
Vagy méltóságos Dongmei Li-ről, Queens uráról is. :)

"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

(#22) bolondember válasza Viktor0610 (#19) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a sztakit ne keverjük má' ide, mert az, khmm, nem egy, h is mondjam, h senkinek ne tapossak a lelkivilágába - nem a legjobb...

amúgy a lingvisztikus kisasszony mellettem megerősített...

kíváncsi vagyok az egészre... :DDD

(#23) Viktor0610 válasza bolondember (#22) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Pedig sz.tem pont, h. most idekeverhető a SZTAKI, mert belegondolva, miért ne jelenthetne v.mi ilyesmit: "Dongmei Li Queensből"? :F

(Az eredeti hírben -CNN- így olvasható "Dongmei Li of Queens, N.Y.", tehát "Dongmei Li Queensből, N.Y.")

...

(#24) orbano válasza bolondember (#22) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Semmi baj nincs a sztaki szótárral, nagyon jó kis cucc az, csak tudni kell használni, ehhez pedig nem kell nyelvésznek lenni, csak tudni angolul ;) :P

A vér nem válik VAZZE!™

(#25) bolondember válasza orbano (#24) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tisztázzunk valamit:
1-én is úgy vélem, h itt jelen esetben Quens-i a néni/bácsi
2-mindenki azt mondta, h annak from-nak kéne lenni
3-10 keresésből 4-6szor lukra futunk a sztakinál... inkább ezt használom. EZ szótár...

(#26) Viktor0610 válasza bolondember (#25) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nem értelek, mi bajod a SZTAKI-szótárral?! :F
Lehet, vannak félrefordítások, de koránt sem akkora arányban, mint írod... V. én használom "kispályásan" (tehát kevésszer) az oldalukat v. te professzionálisan... :)
Az általad linkelt szótárral az a baj, h. nem ért magyarul... :D

...

(#27) bolondember válasza Viktor0610 (#26) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nagyon kevés szót találunk meg benne, az a baj...
félrefordítások annyira nincsenek benne (vagyis ÉN nem találtam!)..

a dict.leo.org viszont elég jó, igaz, nem tud magyarul :U

(#28) (An)Dante válasza syn7h37ic (#16) üzenetére

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)

A forró kávé poharán is az van írva, hogy a benne lévő ital (lehet, hogy) forró.

(#29) Daweee

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

Abba senki nem gondol bele hogy mi lessz ha ez az idióta nyer? Semminek nem csökkentenék az árát, minden teló/hw/torta annyiba fog kerülni mint a megjelenés napján!! Nem tudom most sírjak vagy nevessek... :))
Orbano: aki tud angolul, annak minek szótár? ;]

-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --

(#30) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem nem 8HB-os modellról szerettél volna írni:)

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#31) Magimano válasza Daweee (#29) üzenetére

Magimano
(senior tag)

az a baj hogy ilyenért léehet perelni.
ez kb olyan mint az ovisok összevesznek és rohannak a dadusnénihez megmondani a másikat.

(#32) bolondember válasza Daweee (#29) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

azért ez nem olyan egyszerű...
mert igazából nem tudjuk mi áll a periratban, na meg persze - az is lehet (sőt, nem csodálkoznék!) ha visszadobná a bíróság...

(#33) orbano válasza Daweee (#29) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szeretek hobbiból lektorálni ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#34) T-Nagyon válasza bolondember (#32) üzenetére

T-Nagyon
(tag)

Amerikában nem hinném, hogy visszadobnak egy ilyet,mert pereltek már igen nagy marhaságok miatt, és még meg is nyerték. (ld: macskás sztori)
Én már olyanról is hallottam, hogy valaki felakasztotta magát, de a kötél elszakadt. Erre beperelte a gyártót, hogy nem bírta el a kötél. Természetesen megnyerte. :DDD

Fotóim: http://flickr.com/skublics_gergely

(#35) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

Díjazzák is a legidiótább pereket. Stella díj a neve.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.