Kétszáz dollárért egymillió... 
Jó "csere"! 
Remélem, a per végeredményéről is lesz hírünk!
...
(#1) Viktor0610
Kétszáz dollárért egymillió... 
Jó "csere"! 
Remélem, a per végeredményéről is lesz hírünk!
...

azért az Amerika kezd tényleg szánalmas lenni.
azért perelni mert olcsóbb lett. és ez tiszteségtelen magatartás??
akkor itthon meg pereljük ba a nagy multikat mikor akcióznak, hogy 2 nappal elött miért nem volt olcsóbb. vagy bármelyik itthon mobilszolgáltatót mikor leviszi készülékek árát és ott is hadja.
vagy esetleg pc boltokat. mikor hetente változik az ára mindennek.
ui: aki azt mondta urban legend a másik topicban 

"Amerikában mindenért lehet perelni és ugye érdemes is. Tele az internet olyan példákkal amikor valaki azért kapott horribilis kártérítést, mert a mikrohullámú sütőre nem volt ráírva, hogy nem alkalmas háziállatok szárítására." hehehehe
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @

még ha a 200 dodót követelné, megértem. de mi az alapja az egymilliónak? remélem kivégzik az illetőt. én most úgy érzem meg tudnám tenni 
A vér nem válik VAZZE!™

Hogy urbán legend vagy sem nem tudom, de az biztos, hogy amikor kint voltam döbbenten tapasztaltam a mikrohullámú leírásban, hogy élő állat szállítására nem alkalmas. (Persze sok más érdekesség is kiderült, mire nem alkalmas. Ez a tiltás egyébként hagyományos sütőre is igaz, mert az is "tisztességtelen magatartás"
) Mindenesetre gyanítom, hogy nem véletlenül került bele ez az infó a tájékoztatóba, nem hiszen hogy lenne annyira perverz dokumentációs akinek eszébe jutna ilyet kitalálni.. (in memoriam mikrócica )
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...

na igen 
de azért tényleg vicces.
ezért nem kell rögtön aznap megvenni 
egyébként nekem mondta valaki egy másik topicban erre hogy ez urban legent
azért irtam neki ide 
Áhá... Akkor most én is pereljem be a teszkót? Mert tudniilik a tegnapi nap vettem 800 forintért dobostorta szeleteket a hútőpultból. Igaz már eléggé a lejárat felé volt, de nembaj, úgyis megetük még aznap. Viszont ma látom, hogy a mai nap lejáró sütikre rányomták a lila cimkét, vagyis féláron lehetett őket elvinni, míg tegnap még teljes áron mentek.
Tehát ezek szerint engem most megkárosított 400Ft -tal a teszkó, mert leárazta az eredetileg 800Ft -os terméket. Vagyis tisztességtelen piaci magatartást tanúsított, amikor csökkentette a termék árát, hiszen ezzel hátrányos helyzetbe juttatta azokat, akik az árcsökkentés előtt vették meg a tortát. 

Legyen már benned egy kis fantázia! Az IQ elvonással készült Rozalinda szeretné megkapni az összes 200 dollárt, amit az Apple bezsebelt és majd "vigyáz rá", amíg a "jogos tulajdonosok" jelentkeznek érte.. 

Ez szerintem egy igazi uzsorás, mert elég jól kamatozik a pénze Almáéknál...
Fotóim: http://flickr.com/skublics_gergely
(#9) raszputyin

Ajj 
of Queens: nem a fazon nevének a része, hanem a lakóhelye!!! 

Az egy dolog, hogy rettentő nagy állat a nem-igazán-tisztelt felperes, meg sokat akar, meg hasonlók, de arra hivatkozni, hogy alacsonyabb áron tudja csak továbbadni a készüléket, amiben beépített a sim és két éves a hűség, egyenesen nevetségessé teszi az ügyet.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

mondjuk akkor bármelyik mobilgyártót be lehet pereni 
bemegyek megveszem.utána élből be egy GSM boltba rögtön 20 ezerrel kevesebet ad érte 

faszé gondolkodik a vétel után nem sokkal az eladáson.
buy'n'enjoy
akárkivót'tevótá

azért mert kiskölök odakin megveszi hazaviszi. Anyuka meglátja a számlát és nyakonsoza a kölköt 

Áh... csak mert megtehetik... 
(#15) bolondember válasza raszputyin (#9) üzenetére
az from lenne, nem?
nekem is szemet szúrt, de szvsz ilyen idióta neve van... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
a forró pite zacsiján rajta van, hogy a töltelék forró

Ha választékos akarsz lenni akkor így írod:
"Dongmei Li of Queens, N.Y., claimed the company violated price discrimination laws..."
A vér nem válik VAZZE!™
na, gyors körbekérdezés itt az angolosok között: ha földrajzi hely lenne, akkor "from"-nak kéne lennie... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
(#19) Viktor0610 válasza bolondember (#18) üzenetére
A SZTAKI szerint az of egyebek mellett a -ból, -ből jelentéssel is bír.
A félrefordításról értesítettem az illetékest. 
...

ez nem legenda.Egy nő mikroban akarta megszárítani a macskáját.Nem sikerült.Vagyis a macska egyiptomi szárazságura aszalódott és ezután beperelte a mikro gyártó céget, hogy nem volt benne a használati utasításban, hogy a macska nem oda való szárítás esetén.Na azóta benne van.
Örömteli hír!
Ph buli [link]
(#21) cskamacska válasza bolondember (#18) üzenetére
Ennyi erővel Dongmei-ről, Queens Li-jéről is szólhatna a cikk.
Vagy méltóságos Dongmei Li-ről, Queens uráról is. 
"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."
(#22) bolondember válasza Viktor0610 (#19) üzenetére
a sztakit ne keverjük má' ide, mert az, khmm, nem egy, h is mondjam, h senkinek ne tapossak a lelkivilágába - nem a legjobb...
amúgy a lingvisztikus kisasszony mellettem megerősített...
kíváncsi vagyok az egészre... 
(#23) Viktor0610 válasza bolondember (#22) üzenetére
Pedig sz.tem pont, h. most idekeverhető a SZTAKI, mert belegondolva, miért ne jelenthetne v.mi ilyesmit: "Dongmei Li Queensből"? 
(Az eredeti hírben -CNN- így olvasható "Dongmei Li of Queens, N.Y.", tehát "Dongmei Li Queensből, N.Y.")
...

Semmi baj nincs a sztaki szótárral, nagyon jó kis cucc az, csak tudni kell használni, ehhez pedig nem kell nyelvésznek lenni, csak tudni angolul

A vér nem válik VAZZE!™
Tisztázzunk valamit:
1-én is úgy vélem, h itt jelen esetben Quens-i a néni/bácsi
2-mindenki azt mondta, h annak from-nak kéne lenni
3-10 keresésből 4-6szor lukra futunk a sztakinál... inkább ezt használom. EZ szótár...
(#26) Viktor0610 válasza bolondember (#25) üzenetére
Nem értelek, mi bajod a SZTAKI-szótárral?! 
Lehet, vannak félrefordítások, de koránt sem akkora arányban, mint írod... V. én használom "kispályásan" (tehát kevésszer) az oldalukat v. te professzionálisan... 
Az általad linkelt szótárral az a baj, h. nem ért magyarul... 
...
(#27) bolondember válasza Viktor0610 (#26) üzenetére
nagyon kevés szót találunk meg benne, az a baj...
félrefordítások annyira nincsenek benne (vagyis ÉN nem találtam!)..
a dict.leo.org viszont elég jó, igaz, nem tud magyarul 

A forró kávé poharán is az van írva, hogy a benne lévő ital (lehet, hogy) forró.
Abba senki nem gondol bele hogy mi lessz ha ez az idióta nyer? Semminek nem csökkentenék az árát, minden teló/hw/torta annyiba fog kerülni mint a megjelenés napján!! Nem tudom most sírjak vagy nevessek...
Orbano: aki tud angolul, annak minek szótár? ![;]](/dl/s/v1.gif)
-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --
Szerintem nem 8HB-os modellról szerettél volna írni
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

az a baj hogy ilyenért léehet perelni.
ez kb olyan mint az ovisok összevesznek és rohannak a dadusnénihez megmondani a másikat.
azért ez nem olyan egyszerű...
mert igazából nem tudjuk mi áll a periratban, na meg persze - az is lehet (sőt, nem csodálkoznék!) ha visszadobná a bíróság...

szeretek hobbiból lektorálni ![;]](/dl/s/v1.gif)
A vér nem válik VAZZE!™

Amerikában nem hinném, hogy visszadobnak egy ilyet,mert pereltek már igen nagy marhaságok miatt, és még meg is nyerték. (ld: macskás sztori)
Én már olyanról is hallottam, hogy valaki felakasztotta magát, de a kötél elszakadt. Erre beperelte a gyártót, hogy nem bírta el a kötél. Természetesen megnyerte.
Fotóim: http://flickr.com/skublics_gergely