Brutal kártyák!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
az alsó kártya a felső áráért szerintem olyan kelendő lenne, hogy vér folyna a számtekboltokban miatta
elviselnék egy olyan fekete vadállatot a gépemben... csak hát 90-95ezer huf átszámolva... (végülis még mindig jobban megéri szvsz, mint a gtx295)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

nevo
(fanatikus tag)
jól hangzik, sőt akkor még lejjebb mennének a 4x-es kártyák árai is, hamar kiegyenlítődne a piac 
http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4&feature=player_embedded#!
"A termék várhatóan augusztus elején kerül forgalomba "
Ez most elírás , vagy tényleg 2010 augusztus ?
Így nekem is tetszene, de nagyon! 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Szép és annál erősebb kártyák. Kár, hogy mindkettő számomra drága kategória 
Eladó Ford sierra 2.0 Laser, érdeklődni privibe!

DeSanto
(őstag)
Legalább te nem csak a képeket nézted meg! 
Csak a Sapphire kiváltsága az egyedi hűtés?
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
mást nem is nagyon lehet megfigyelni igazából, amikor lényegében a refmodellről van szó "új" hűtővel meg borsos árral... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Miért, volt más is a hírben? Nekem is csak a képek mennek, a betűket maximum a mobilom kijelzőjén ismerem fel. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Hát az XFX picit elkésik azzal a 4890-el, ha csak jövő augusztusban jelenik meg.
Mondjuk ha most megjelenik akkor is elkéstek vele... most már az új generációnak kéne jönnie tömegesen. 
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg
4xxx szériával mit kell még foglalkozni? 5xxx-t kéne nyomnia az xfx-nek
Az a Sapphire, meg nagyon brutál, ott látszik hogy milyen hosszú a kártya 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

]Phobos[
(senior tag)
Meg még a kereskedőknek is élnie kell valamiből, szóval azt a 95-100K lesz 110 is, alsó hangon. Nem mintha ebben az árkategóriában bármit is számítana.
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

gyiku
(PH! kedvence)
vegre jonnek a nem ref kartyak, es nem csak hutest csereltek 
Tok jo, hogy haver 2 hete vett ilyent:

Egy hibaja van: csak nemreg dobtak piacra...
Ez szuper, iszonyat halk, a GPU 60 fok koruli erteken mozog terheles alatt. A huto allitolag a Zalman muve.
alba gu brath

Franklin
(senior tag)
Amire nincs kereslet, annak általában felmegy az ára, maximum stagnál. Lásd SD ram, DDR1 ram, AGP vga-k, IDE vinyók, stb.

8nemesis8
(PH! addikt)
A termék várhatóan augusztus elején kerül forgalomba, az ajánlott fogyasztói ára 150 euró körül alakul.
Egy kis elírás történt szerintem. 
szerk.:Most látom, hogy előttem már írták.
[ Szerkesztve ]

8nemesis8
(PH! addikt)
Lesz még annyi az ár, csak győzd kivárni a következő szériát 
Egyébként 4890ért elég jó ár szerintem.

.Gregor.
(kvázi-tag)
Ha ott rohad a raktárban akkor sajnos foglalkozni kell vele, talán az eladásuk az egyik legkevésbé deficites megoldás a raktársöprésre.
De támogatnám azt is ha ingyen a gondjaimra bíznának párat ha ezzel hozzájárulnék a raktárkészelt apadásához...
Smith: Does Big Brother exist? O'Brien: Of course he exists. Smith: Does he exist like you or me? O'Brien: You do not exist.

zbence
(fanatikus tag)
Az alsó Vapor-X-es 5870 nagyon brutális.
Csak győzzem kivárni Januárt.. ![;]](/dl/s/v1.gif)

gyiku
(PH! kedvence)
a felso Vapor-X-es 5870 hol van? nem latom 
kell valami hír ha más nem kitalálnak
nem értesz te ehez látszik ezért nem dolgozol a ph!nál 
Amúgy szép ventik megnézném mennyivel tudnak felülkerekedni a gyáriakon (mjuk a mai világban gyári venti cseréje után még néha olcsóbban adják a kártyát jobb hűtéssel, bár az is igaz, hogy lehet olcsóbban is ússza meg a gyártó. hatalmas gyári hűtések kellenek már ezekre és azért a gyártók nem a hűtőkre specializálódnak
simán el tudom képzelni, hogy megvettek több ezret az amúgy már bármire felszerelhető hűtőkből és így olcsóbban usszák meg)
asd fgh jkl éáű

Devid_81
(PH! kedvence)
Es mi tortent az XFX&AMD-vel , hogy alulorajalezett a DDR5 van azon a szerencselten 4890-esen?
Talan nem gyozne huteni a szuper cooler a ramokat?
Vagy talaltak regebbi 4870-re valot DDR5-ot a raktarba, beesve egy szekreny mogott...?
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

L4R$()n
(fanatikus tag)
A 4890nek az ára egészen elfogadható, lehet hogy cserélnem kéne a 4850emet egy 4890re?
(a dx11 nem izgat)
Az AMD grafikus kártyáknál mostanában divatba jött a referenciahűtők cseréje. Vajon miért? ![;]](/dl/s/v1.gif)
GDDR5 szabványra épülő fedélzeti memória pedig effektív 3600 MHz-es frekvencián üzemel, az utóbbi érték 300 MHz-cel alacsonyabb az alapmodellénél. 
Egyébként mindkét kártya brutálisan néz ki 
Az 5870 brutálisan néz ki.
Milyennapvan?

fanti
(senior tag)
Ja, lehet találtak pár raklap valami gyenge GDDR5-ös memcsit és azt felhasználva csinálták XFX-ék ezt a "special edisönt"
valami ilyesmi Vapor szerettem volna,de amint látom nem olyan veszélyesen nagy az órajelben a különbség(a sima verzióhoz képest),a hütés viszopnt nagyon baba...egyébként semmi baj,az 5870-es gyári hütésével-nagyon is jó(a 4870-hez képest hangtalan) 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
![;]](/dl/s/v1.gif)
alba gu brath
Jah elírás. Este 11-órakor már lehet hülyeségeket is pötyögtem.
Köszi az észrevételt. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Mivel a Sapphire leg-leg főpartner, így az AMD szabályai szerint először őket illeti meg a hűtőcsere lehetősége. A többi főpartner egy héttel a Vapor-x után adhat ki ilyen karit. A kis partnereknek asszem egy hónapot kell várni. 
Solten: Nekem az XFX csak most küldte. Biztos valaki gyorsba elkezdte árusítani. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
...es raadasul nem "a kamionrol leesett keszlet", webshop...
No offense, a kulfoldi szaklapok is tegnap hoztak le a hirt kb., erdekes.
[ Szerkesztve ]
alba gu brath

Peetig
(lelkes újonc)
Csak nehogy DDR2-t is találjanak azokban az eldugott sarkokban... 
Compaq Armada 7400.

Balika911
(PH! kedvence)
Ezeknek azért ugrott meg az ára, mert már nem gyartják őket, viszonylag ritkák és a régi gépeknél nincs mivel kiváltani őket. Egyébként ha valami nem fogy, az általában éppen amiatt van, hogy túl drágán próbálják eladni. Ilyenkor csökkenteni szokás az árat, nem emelni.
Gondolom ők is az XFX levelei alapján írnak.
Tom gyerek állandóan pletykál, így lehet csak most volt ideje a körlevélre. 

Balika911
(PH! kedvence)
S mi az oka, hogy még a Sapphire is csak most adhatta ki ezt a VaporX-et?
Gondolom eddig tervezték.
Ráérnek ... ők rendelik a legtöbb kártyát, nekik van elsőbbségük. 
[ Szerkesztve ]

Devid_81
(PH! kedvence)
Jajj ilyet meg csak le sem szabad irni manapsag 
Aztan majd lesunk mikor kijon a cucc 4GB rammal...nem baj vegulis, pendrivenak jo lesz 
.::www.megadanceradio.hu::.
Az a 5870 nagyon odavág 

Manbal
(fanatikus tag)
Azt hiszem kijött a kártyám
5870 Vapor-X, valszeg ez akar lenni a toxic... 
cska azt sajnálom hogy nem 2GB memóval érkezik... lehet azt csak az 5890esekre raknak majd... :S mind1, én erre a Vapor-X-re vevő vok ;) hajrá Sapphire! hajrá Ati!

Manbal
(fanatikus tag)
javítom magam, nem ez a toxic, de az sztem csak jövőre jön... és én addig nem tudok várni 

Hézag
(újonc)
Hol lehet olcsón venni 5870-es kártyát most?
Aakár jó lenne külföldről is.
Már a 80 ezer körüli árnak is örülnék.
"Már a 80 ezer körüli árnak is örülnék."
Annak én is...
(90k körül van előrendeléssel, UK webshopokban...)
alba gu brath

zbence
(fanatikus tag)
Félreértettél!
Tudom, hogy a felső egy 4890, úgy értettem, az alsó kártya!
nah igen de pl az ac s1 rev 2 kb ua teljesítményt tudja, és a vaporx egy 8-10k val min drágább lesz a refnél valószinüleg, nekem az 5870 lesz a 3. karim amire rá fogom tenni, ráadásul a 5870 ref karik eredeti "nagyvas" ram/vram bordája is szépen megfér alatta, talán az is kijelenthető hogy eddig ez a legjobb ár/érték arányú hűtő vga -ra, már ha emberfia nem remeg a csavarhúzó és a hűtőpaszta használatától ![;]](/dl/s/v1.gif)
UpTheBruce!

Robi BALBOA
(őstag)
"csak hát 90-95ezer huf átszámolva" -Esetleg a ref hűtős,ez szerintem 10-15k val legalább drágább lesz! (de ne legyen igazam!
)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
95körül már most lehet kapni refhűtéssel felpakolt modellt... gtx295-ök meg kb. 100fölött indulnak... olcsóbb végülis... és még olcsóbb lesz idővel... meg lassan élvezni is lehet a dx11-es előnyeit... várom már a dx11-es teszteket, mit villog a kártya... (habár az unigine demó meggyőzött már egy soron)

Randall1017
(tag)
Szép a "Zafi" 
Nem sírok, csak izzad a szemem