Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) imibogyo

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyenből kérek 4-et karácsonyra... ;] Ha valaki venni akar nekem ne tartsa vissza magát, ha kell el is vonatozom érte még Győrbe is. :B

A magam részéről úgy gondolom, hogy egy 64 gigás Kingston, vagy Corsair elég lesz most elsődleges tárhelynek, de remélem hogy az egyre több 200+ gigás SSD-k miatt csökkenek majd az árak a 128-asok körében, mint történt ez a 64-esekkel, amikor bejöttek a 128-asok.

Most már egy normális 64 gigásat megkapsz 30k környékén. Ha ilyet lehetne 128-asban, tehát 30 körül, már mennék is érte. :K

[ Szerkesztve ]

(#2) M@cika válasza imibogyo (#1) üzenetére

M@cika
(senior tag)

Arra még várni kell legalább egy évet szerintem. De jövő karácsonyra talán lesz annyi az olcsóbb 128-asok ára.

Nasit a kis fehér medvének!

(#3) XIII Ramses válasza M@cika (#2) üzenetére

XIII Ramses
(tag)

Szerintem meg nem lesz. Annyiért is megveszik, ha nagyon kell...

(#4) M@cika válasza XIII Ramses (#3) üzenetére

M@cika
(senior tag)

Meglátjuk -vak is azt mondta- jövő karácsony előtt

Nasit a kis fehér medvének!

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

De fincsi sebességet lehet ezzel elérni a PC-kben, csak még mindig a csípős ár az amivel baj van.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

Különösen szimpatikus számomra, hogy az SF chipekkel is lehet kapni 30+ nm es SSDket.
Remélem ez a jövőben is így marad, emrt elég riasztóak a ~24nm es MLC chipek fáradásáról szóló adatok.

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#7) Steve(AMD)

Steve(AMD)
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Kezd viszketni a tenyerem... :C

Olvasd végig a hirdetést légy szíves, mielőtt írsz! (Legyen benne az is, melyik termékem iránt érdeklődsz...) Köszönöm!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.