Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem nagy eresztés :U

[OFF]
most vettem észre:
Még nem érkezett hozzászólás a témában. A tiéd lehet az első!

LOL :DDD [/OFF]

extra

(#2) Andre1234

Andre1234
(fanatikus tag)

de legalább bővül. :D

szerk: első lettem

Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...

(#3) _cirmos_

_cirmos_
(őstag)

és az milyen, hogy mind a kettő ugyan annyiba kerül? :DDD

(#4) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

de legalább kétmagosak. nem pörögnek nagyon, de ha megy egy szövegszerkesztő akkor nem fog megállni az élet egy laptopon. nekem legalábbis az a legrosszabb tapasztalatom az egymagos laptopokkal, hogy amig valami program megnyílik vagy gondolkodik nagyon, addig minden másnak kuss van annak ellenére, hogy a memória elegendő.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#5) Dr Smoke

Dr Smoke
(fanatikus tag)

Ezt is jókor írják le! Már egy hónapja van laptopom, amiben tk-53-as proci van!

(#6) VaniliásRönk válasza Dr Smoke (#5) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az AMD-vel kapcsolatban csak a rossz híreket dívik azonnal lehozni. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#7) akosf válasza _cirmos_ (#3) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az FX-ek is ugyanannyiba kerülnek... persze csak közvetlenül az AMD-nél...

(#8) fifi_addict

fifi_addict
(fanatikus tag)

most mér??? divat/trend lett downgrade gépeket kihozni. csak körül kell nézni a piacon, nem a drága, hanem az olcsó gépeknél van forrongás, ott van piaci rés (kis mérettartomány, és a tényleg hordozható, de még használható gépek... :R ). nem is beszélve a céges gépeknek aposztrofált/pozicionált 12" gépekről... mennyire kéne, oszt 200,000 fölött kezdődik, ott is lefelé kéne tolni az árcédulán olvasható számot. kicsit több jót irtak volna az eee-ről, már gyűjteném a penzát... :D ezekhez illen procik kellenek, csak kicsit melegek még... ;]

...........................???

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.