Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Szép nagy felbontás. :)
Jól emlékszem, hogy ezek Samsung panelek, s kb. fél éve debütáltak?

(#2) gfefe válasza Balika911 (#1) üzenetére

gfefe
(őstag)

Irodai munkára biztos maga az álom ez a moncsi, de azért én hazulra játékra is szivesen bepájáznék egyre :DDD

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#3) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

HDCP kompatibilis HDMI bemenettel is felszerelték őket.

irodai munkára ezek miért szükségesek ?

(#4) Balika911 válasza gfefe (#2) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Arra feleslegesen nagy a felbontása, csak a VGA-t gyilkolnád. :)

(#5) old_artist válasza lorcsi (#3) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

"HDCP kompatibilis HDMI bemenettel is felszerelték őket.
irodai munkára ezek miért szükségesek?"
- azért, mert talán "bmidhz" jhdsfgzfevf - remélem érted! ;)

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#6) qqwerty

qqwerty
(kvázi-tag)

Azért az ára nem semmi :((

Nokia AXF-15S antenna adapter+MBC-15S tartó+ragasztható belső GSM antenna eladó

(#7) Scalpel

Scalpel
(senior tag)

Jól gondolom, hogy a DVI, amit ez igényel, az dual link? Vagy ezt a felbontást még elviszi a single link is?

(#8) [CS]Blade2

[CS]Blade2
(őstag)

Erre ráfér egymás mellé 2 weblap, vagy pl. egyik felén egy word, másikon egy excel .
Egy program esetén szépen lehet pakolni eszköztárakat oldalra. pl. Photoshop esetén.

Játékra szerintem nem alkalmas, még ha birná is a kártya, 16:9 meg alig használt felbontás, :N

(#9) Hani

Hani
(fanatikus tag)

Mennyire torzíthat ez vajon, ha pivot módban használom? Pl. egy alap 22"-os TN panelnél durva színkülönbségek vannak a képernyő teteje/alja és a közepe között..

A megnövelt felbontást viszont üdvözlöm, végre kifér minden, nem kell scrollozni pl. egy masszívabb excel-tábla esetén.

Hmm.. az adatlapjánál mondjuk azt mondják mindkét monitorról, hogy nincs pivot mód... Hol az igazság?

[ Szerkesztve ]

(#10) sgergi válasza Scalpel (#7) üzenetére

sgergi
(PH! kedvence)

single-link 1920x1200-as max felbontást tud biztosítani, ha jól rémlik, fölötte dual-link kell.

(#11) Scalpel válasza sgergi (#10) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

Nekem is ez rémlett, akkor jól emlékeztem. Köszi!

(#12) Balika911 válasza [CS]Blade2 (#8) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Alig használt? LoL. Eddig az összes általam próbált játék ment 16:9-ben...

A játékok általában a monitor által is támogatott felbontásokat engedik kiválasztani, tehát az, hogy nálad nem jelennek meg ezek, még nem jelenti azt, hogy a játék nem támogatja őket.

(#13) [CS]Blade2 válasza Balika911 (#12) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Nem a 16:9 -el van a baj, hanem a felbontással (2048x1152). Ha nem támogatja, akkor nyújtania kell, hogy teljes képernyős maradjon a játék.
Főleg a régebbi játékok esetén van benne pakliban, hogy nem ismeri ezt a felbontást. Pl. Hitman Blood Money. Az újabbak között is van, ami 16:9-es arányúak között az 1920x1080 a legnagyobb.

(#14) Balika911 válasza [CS]Blade2 (#13) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A felbontásra vonatkozó részre nem tudok mit írni, elfogadom, hogy igazad van. Viszont ha a játék nem ismeri a szélesvásznú megjelenítést, akkor lehet képarányt megtartva futtatni. Warhammert nyomtam így, jobb megoldás, mint ha nyújtva lenne a kép. :)

Végülis mindegy, abban úgyis egyetértünk, hogy ez a monitor nem játékra való.

szerk.:

Azt hittem, a 16:9-re írod, hogy alig használt felbontás - csodálkoztam is, mert az így nagyon zöld. Bocs, most már látom, hogy jól félreértelmeztem az előző hozzászólásod. :(

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.