Nagyon cuki lesz a sok bolond módjára hadonászó tini (ilyen baromságot, és még ezt is el fogják sütni).
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Nagyon cuki lesz a sok bolond módjára hadonászó tini (ilyen baromságot, és még ezt is el fogják sütni).
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Ezt a f@szságot. Távirányítós füles nem értelmesebb? Ehhez elő kell venni, fel kell oldani és rázogatni kell mint egy idóta 
AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

Pont ilyesmit akartam írni.
Én biztos nem használnék egy ilyet az utcán, mert akármennyire is halad a technika, elég hülyén néz ki a dolog.
Számomra már az is röhejes, amikor valaki headsettel sétál és beszélget. (Olyan mintha magában beszélgetne.)
..::Diego::..

Kihívják járókelők a mentőt "fiam rosszul vagy?" á csak áttekertem az utolsó zeneszámra. Rázhatott volna mást az 5-let adó, jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
Ez nem újdonság... SonyEricssonba már volt ilyen régebben is.
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

A Sansa Clip+ -nál jobban eltalált olcsóbb mp3at még nem láttam...
Végre egy egyszerű MP3 lejátszó!
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Az Apple is megcsinálta, érdekes azt nem szidták.
A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci
flac és ape támogatás vs 2 és 4 GB tárhely
igen 
könyvtár alapú lejátszás 

Az hol érhető el abban a lejátszóban? Mert még a Rockbox telepítése után is igen nevetségesen zajlik rajta ez-az... Az eredeti FW meg egyszerűen botrányosan rossz.
Hangminőségre meg durván veri a hat éves iFP-899-em, csak az sajnos egy nagyobbfajta esés következtében megöngyilkolta magát. Ha végre venné a fáradtságot az iRiver, és nem az ezeréves (bár minőségileg még mindig kiemelkedő) belet csomagolná újra hatvanféle képpen, akkor cserélném a Clip+-t gondolkodás nélkül. Nekem tulajdonképpen tökéletesen megfelelne egy iFP-899 szerű, de veszteségmentes formátumokat is támogató, és lehetőleg bővíthető memóriájú mp3 lejátszó.
Egyébként meg ezt a hadonászós micsodát gondolom nem véletlenül a rózsaszín változattal reklámozzák.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.
elvileg alapból tudja a Music menüben

Hm... Ezt le is tesztelem munkába menet. És akkor a RockBox repül is a törpe betűivel együtt. Köszönöm a segítséget! 
A sima clip nem tudja, csak a clip+ (nem tudom, neked melyik van).

Clip+, csak azt nem tudom ez a beállítás eddig miért nem tűnt fel. Pedig rendesen átnéztem a menüt mikor megvettem.
A hangminősége viszont szerintem nem annyira extra, mint azt a tesztekben megállapítják. De mindegy, ez a hír nem erről szól.
Állítólag (és hihető is) a fülesen sokkal több múlik, mint az eszközön.
Meg persze a forrás se mindegy - 128kbit-es mp3 vs hdaudio rip .flac nagyon nem ugyanúgy szól még gagyi cuccon se.
[ Szerkesztve ]

Sennheiser PX200 és Beyerdynamic DT 531. Szóval nem a fejhallgatón dől el. Mind a kettővel sokkal jobb a már említett iRiver hangminősége. nem is kevéssel. Ráadásul a Clip+ már szenved a Beyer-rel (250Ω-os, utcára mondjuk nem megyek benne). De a 32Ω-osokkal is elég gyér. Igazából valami 16Ω-os az, amit még rendesen meg tudna hajtani a Clip+.

Én a magam részéről maradok a hagyományos, "gombos" vezérlésnél. 

Ezt a zeneszám váltós rázogatást nem értem.
Ezzel oda-vissza lehet a számok között mászkálni, ugrálni?
Ha igen, akkor hogyan kell rázni, balról jobbra v agy fordítva hogy előre-vissza ugorjon?
A cikk elején azt hittem, hogy a rázogatással töltöm fel a lejátszót. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

azt hiszem úgy megy, hogy ha jobbra rántod, akkor előre ugrik, ha balra akkor vissza, ha fel , akkor növeli a hangerőt, ha le, akkor csökkenti. de elképzelhető, hogy lehet saját beállításokat is csinálni.
mondjuk nehezen tudom elképzelni magam, ahogy rángatom ide-oda a lejátszót, de valakinek biztos bejön

Kátyús úton lehet ez igazán érdekes...

Kövezzetek meg, de ha a rázogatós dolog tiltható, ill. "értelmes" színben is elérhető lesz, akkor nekem ez a lejátszó még tetszik is. 

szerintem is jó ötlet,és tetszik is 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Gondolom, futáshoz nem ajánlott bokára rögzíteni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy maga a vezérlés ötlete tetszik. Bár igen erőteljesen kéne szoknom. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Hát igen. Azthiszem anno én már próbálkoztam ilyesmivel, talán még az N95-ös korszakommal, de bringázáskor majdnem agyvérzést kaptam, aztán feladtam 
Az érzékenység nagy kérdés, mert ha annyira érzékeny, hogy csak ülve tudd használni ezt a funkciót, akkor nincs sok értelme, akkor inkább gombokat nyomogatok (még hülyének néznének, hogy mit lóbálom a karom a metrón
) ha meg nem ennyire precíz, akkor biztos lesz egy pár ember, aki megnézi mennyit bír ki a g szenzor, és milyen áramvonalas, illetve hogy landol 20m-el arrébb 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23