hm érdekes a téma. 
most adtam el a d2-met, gondoltam még idejében, később ennyit sem ér, és majd veszek egy spinn-t vagy egy cowon s9-et.
úgynézki cowon s9 lesz, ha a hangminősége adja. 
és egy sennheiser cx300-al használtam a d2-met, de azt is eladtam, helyette majd nyomom egy cx95-el.
ez az amoled cucc tetszik nagyon, élőben tuti kicsapja a biztositékot, pláne a cowon 16 millió színével és a dual processzorával.
a hangzás: jaja, úgy van ahogy egyesek irják. ahhoz, hogy ki merjük jelenteni melyik a jobb, füles is kell, mert egy ideig bizony füles-limites a cucc, azaz minden "CPU" (aka lejátszó) majd ugyanúgy szól. egy cx300-astól felfelé azért már biztos van különbség.
az aki nagyon hangzásra megy, hááát érdekes nah. utcára minek? metróra minek? nem lehetne szerintem számottevően különbséget tenni, mert zene közben sokszor más dolgokra is kell figyelned (közlekedés, etc), otthon ülve már más a helyzet, de akkor meg általában már gépen, hifin zenél az ember.
Ettől független én is elvárnám, hogy egy 60ezres prémium PMP kütyüből ne csináljanak már PDA minőséget hangzásra. Ha ilyet vesz az ember, azért jó lenne az etalon hangzásra is, ilyen árért.
mellesleg; szakik azt mondják a cowon s9-e ütni fog hangzásra, valamint ugye a cowon is kicsit benézte ezt a témát mostanság, náluk az x5-ös volt az a lejátszó ami "mindent vert" ilyen téren. d2 jó, nagyon jó, de azért sokak szerint nem az igazi. 
várom majd az o2 és az s9 tesztjét is