Hirdetés

2012. február 9., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Iriver kvartett

(#1) Archer

Archer
(őstag)

Egész baráti ára van T7-nek és az E100-nak. Az iRiver név pedig csak jelent valamit a noname kínai szutykokkal szemben minőség tekintetében.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#2) Horbal válasza Archer (#1) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Jelent nekem van/volt, egy ősi 128MB-s nagyon faszán szól még mindig, csak mióta telón hallgatok mp3-at már nem izgat annyira a külön lejátszó.

T7 nekem is tetszik de E100 még inkább...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#3) peti85

peti85
(tag)

Nekem is van egy iriver H10. Nagyon jól szól, pedig csak a gyári Sennheiser MX400at használom hozzá!

(#4) Archer válasza Horbal (#2) üzenetére

Archer
(őstag)

Én eladtam a lejátszómat meg a régi tellómat és vettem egy komolyabb telefont zenelejátszásra(is). Sony Ericsson a drága de a hülye gyorscsatlakozójával csak a szívás megy a többi márka meg szerintem annyira nem jó zenében. Szóval lehet visszatérek a külön lejátszóhoz. Szerintem aki minőségi zenehallgatást akar, jobban jár egy jó lejátszó+jó füles kombóval meg egy olcsóbb telefonnal.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#5) bbandi

bbandi
(tag)

Az E100 nekem is nagyon szimpatikus, de ezt megvárnám:
[Iriver E150 / E200- Improved Version of the E100]
Amúgy itt egy átfogóbb teszt E100-ról (ABI):
[link]

(#6) Horbal válasza Archer (#4) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Nyilván jobb a külön lejátszó, de a teló kényelmesebb, nem kell plusz egy cuccot vinni, odafigyelni rá stb. A minőség meg egy olyan dolog, hogy az mp3 eleve nem a minőségről szól, utcára a zajba meg amúgy is... nagy fülest fel nem tennék utcára, a kis bedugósok meg hát ugye...volt van nekem is mindenféle, főleg sennheiserek, magas bitrátájú mp3-akat hallgatok, de még így is...

Telefonom meg egy Moto V8, Moto headsettel nekem teljesen elég.

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#7) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

valami warning kellett volna azért a mikiegér elé az előző oldalon mert fuldokolva-hörögve az asztalra görnyedve röhögést visszafolytva szenvedtem vagy 5 percig az irodában, és a főnöknek még nem tudom hogy adom be hogy a kimutatásokon miért mulattam ilyen jót :DDD

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#8) shtml válasza blackrulz (#7) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Jó lesz az visszafojtnak is.

Az E100 és főleg a B20 árképzése igencsak furcsa. A mikiegér még viccnek is rossz.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Iriver kvartett
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.