Egy-két képet, meg videót légyszives tegyél már közzé, amit a telóval csináltál!
Nagyon kíváncsi lennék főleg a videóra. Még mindig egy SX1-el nyomom, de ha van valami amit ''hirtelen'' akarok rögzíteni, a videója botrányos. Az akksiról nem is beszélve.
Amúgy meg tök jónak néz ki.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Na mégiscsak megoldottam. Saját videó: [link]
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!
Aha. A képek szerintem elég élesek, a videó az a ''libegős'' fajta, de folyamatos és nem akad.
Csak azért kérdeztem, mert mondjuk 1-2 sörözésnél, amikor már szabadabb a hangulat, el lehet vele kapni egynéhány pillanatot, ha nem is profi minőségben, de egy viszonylag élvezhető képet/videót ad vissza.
Szerintem is teljesen korrekt, arra tökéletesen megfelel, hogy lekapjunk hirtelen egy-két dolgot. És persze zenében is pro. Hát mi kell még?
Az mikor nem kell? 
Köszi, igyekeztem. 
Nagyon jól teszi a dolgát még mindig. 
Még mindig nagy tesora várok de nem akkar jönni, . 
Note 2 ?
Majd csak jön egyszer, márha nem gondolták azt, hogy Magyarországra felesleges 
Csak az baj hogy még EU-s sincs, az csak max Agusztus közepe vége,
Samsung határozotan állitja nem lesz ithon, erre meg egy nagyker hattározotan allitja hogy lesz ithon magyar garival...
Nah ez már durva. . 
Note 2 ?

gizda
(senior tag)
hát az a füles azért már jobb mint a hpm-70 es de hát nincs mit csodálkozni újabb és 4xannyiba kerül 
Ezt hogy találtad meg?
Véletlenül kattintottam ide, nem gondoltam volna hogy pont ma írt ide valaki
Kérlek szépen, nem rég megtaláltam ezt a fülest, és elárulom, hogy egy darab rongyot nem ér. Nagyon rosszul szól, de hát akkor még el voltam ájulva tőle. hpm70 jobban szól, de az is szörnyű, túl sok jó fülest használtam mostanában