Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) balintXD

balintXD
(kvázi-tag)

Na ezt már sokan várták... :C

Samsung Sgh 450-->Siemens Cxt 65-->SE k700-->SE w300-->SE w200-->SE w580-->Samsung Star-->Samsung Jet-->SE Xperia X8-->SE Xperia Arc S

(#2) g4mer

g4mer
(tag)

Köszönöm :R

(#5) Typhoon47

Typhoon47
(senior tag)

Erről van szó, fasza minőségi teszt!
Köszönjük !

tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

(#6) [Ace]

[Ace]
(fanatikus tag)

Jó, hogy van videós rész is, de miért nem kerestek egy olyan embert, aki hasonló színvonalúan csinálná, mint amilyenek a szöveges részek?

www.napiapp.com | www.ace-blog.hu

(#7) postajoska

postajoska
(tag)
LOGOUT blog

Véégre... :DD

[ Szerkesztve ]

(#8) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesen fölösleges volt beleszőni ezeket a flamekeltő sorokat, már baromi unalmas. Gondolok itt az első lap második kép alatti szövegre.

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#9) Gál István

Gál István
(senior tag)
LOGOUT blog

Veszek majd egy ilyen telefont 150k-ért és nyilván még leragasztózóm meg idióta tokba fogom rakni, hogy megfelelően működjön. Belefér... :W Nemkéne.

[ Szerkesztve ]

Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000

(#10) Blaise

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

Korrekt cikk :R

KELL egy ilyen ! :)

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#11) RaveForce

RaveForce
(őstag)

hát ez aztán a giga-teszt, rekordnak számít, v voltmár ennél nagyobb terjedelmű is? :)
elolvasni márcsak Optimus.day után fogom, lassan indulás :DD

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#12) szentkuti11 válasza RaveForce (#11) üzenetére

szentkuti11
(senior tag)
LOGOUT blog

Honnan jössz?

[ Szerkesztve ]

(#13) Karma

LOGOUT blog

Köszi a celluxos próbát :R

Sajnálom, hogy nem jött össze az importálási kísérletem Angliából, nagyon ütős eszköz. Szerintem 160k-ért simán versenyképes mindennel a piacon, sőt, lakkozást/ragasztást/tokozást belevéve is.

Break Driven Development

(#14) Atlantis

Atlantis
(VIP)

Szép, korrekt írás.

Túl van ez az antenna-kérdés lihegve. Mindig volt valami nyafogás az iPhone-ok megjelenése körül, repedtek, kigyulladtak, stb...Most ez van. Beszélnek róluk, megvan a reklám. A tesztelők is írták, hogy elő lehet idézni ugyan, de nem sűrűn fog ez gondot okozni.

Mondjuk engem bosszantana a dolog, mert itt Zalában a T-mobil lefedettsége eléggé, hm....szal a Telenor jobb.

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#15) Pantal

Pantal
(senior tag)

Videó végén: Year: 2001:D Még olvasom a tesztet, eddig nagyon jó! :)

A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.

(#16) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Jó kis írás!
Köszönjük :R

(#17) RaveForce válasza szentkuti11 (#12) üzenetére

RaveForce
(őstag)

kecskemét :)

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#18) adam014

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

Ha tényleg kapható lesz a telenornál akkor azt hiszem megveszem életem első iphone-ját.

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#19) fateless

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszetős készülék, örömmel használnék egyet (hogy meddig, azt nem tudom).

Tényleg jó lenne, ha megjelenne mindhárom szolgáltatónál, még ha ez nem is jelentené azt, hogy beruházok egyre, de legalább lenne vajmi esélye.

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#20) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Koszonom a cikket. Tetszett
Ez az eddigi legjobb iPhone terero problema ide vagy oda :)

"There is nothing permanent except change"

(#21) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nagyon jó lett a teszt, jól körüljártátok, bár én is kihagytam volna a flmae-re buzdító sorokat. :R

Azt hiszem, a rekord negyedév és rekord iPad eladás mellé majd felteszi a polcra az iPhone 4 rekordjait is az Apple. Ezt midnenképp el kell ismernie mindenkinek most és később is.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#22) g4mer

g4mer
(tag)

Szinte mindegyik képnél hiányzik egy térerő csík :( Amúgy nem úgy volt, hogy 1GHzes proci van benne?

(#23) stevve válasza g4mer (#22) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem, csökkentett órajelen fut az iPad-hez képest, ezt már egy ideje lehetett tudni...

PH semleges

(#24) David75 válasza g4mer (#22) üzenetére

David75
(őstag)

Ezt én se értem.

Amúgy a telefont nagyon várom.Nekem szeptember másodikán lejár a két éves ikon400 szerződésem a t-nél és akkor veszek is a kiöregedett 3G-m helyett egy ilyet.

Csak azt nem tudom legközelebb mit tudnak majd újítani...

100% No Modern Talking

(#25) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

nem rossz, bár a facetime sz*rt sem ér... :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#26) Atlantis válasza David75 (#24) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Kétlem, hogy akkor már elérhető lesz itthon, ha mégis, max. 1-2 fővárosi üzletben lesz 3 darab a csókosoknak.

[ Szerkesztve ]

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#27) m@xsys

m@xsys
(senior tag)

Jo lett a cikk! :R Ezert szeretlek titeket olvasni

(#28) g4mer válasza stevve (#23) üzenetére

g4mer
(tag)

Akkor majd jövőre meglesz az 1 Ghz :DDD Mind1, attól még kell ez a teló, csak az árazásra vagyok kíváncsi, mert 100knál többet nem akarok érte kiadni ikon 200ba...

(#29) RepeatSector

RepeatSector
(senior tag)
LOGOUT blog

koszi a cikket cool lett
Meg nekem is bejon a cucc :DD

(#30) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt hittem még még egy antennafikázós cikk, már majdnem sírtam :DDD

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#31) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Szuper cucc, nem vitás. Külsőre eddig ez tetszik a legjobban és szerencsére már belsőleg is tudja amit szeretnék. Már csak az ára riaszt el, de ez így is marad. Ekkora hype mellett nem lesz olcsóbb az biztos.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#32) Poll Tamás

Poll Tamás
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Köszönjük a tesztet élmény volt olvasni.

A dizájnból szerény véleményem szerint, többet is kihozhattak volna, nekem jobban tetszett volna, ha olyan lenni a formája, mint az ipod nanonak, de ezt külön hangsúlyozom, hogy ez ízlés kérdése.

A "cucc" nem csúnya, szerintem szép, de nagyobb kijelző ráfért volna, de így is elég nagy.

Kamera, szerintem egész, jó a képminőség meglepően jó mobilhoz képest.

Egész jó lett a telefon, elméletben úgy tudom 1 Ghz CPU lesz benne, de hát akkor végül nem is azt rakták bele.

"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."

(#33) David75 válasza Atlantis (#26) üzenetére

David75
(őstag)

Hát nagyon remélem hogy nem lesz igazad de ha mégis hát akkor várok...Úgy se lenne pénzem függetlenül megvenni meg sajnálnám is rá a pénzt no meg nem is vagyok elég hülye hozzá... Mondjuk azt se döntöttem el milyen színben vegyek.

100% No Modern Talking

(#34) korpicschess

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Áh most fogom elolvasni ;] Már vártam :))

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#35) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

Nem akarok kukacoskodni, de sztem egyáltalán nincs iPhone-ban java támogatás, specifikációk szerint pedig van....

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#36) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

nagyon jó lett a teszt, a telefon sem rossz. :N

(#37) gombsadi

gombsadi
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen akinek kell "az apple szirupos világa" az megveszi. Le cseng a hype, jönnek a rá ígérő gépek...
Bog én úgy emlékszem mintha japánban van(vagy volt?)olyan sharp készülék aminek 1024x768 volt a kijelzö felbontása kissebb képátlóval, nem?

(#38) Crydan

Crydan
(fanatikus tag)

Csak azt nem értem miért nem akar az Apple adatátvitelre is alkalmas Bluetooth-t a mobilba, hisz szinte mindenki azon keresztül küldi a cuccait. :((

Power of Samsung Galaxy S II - I9100XXLPS - Android 4.0.3

(#39) Bog válasza HyP3b0y (#35) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sry, copy-paste volt a specitábla, oszt benne maradt...

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#40) David75 válasza Crydan (#38) üzenetére

David75
(őstag)

mert átküldhetnéd a store-ból letöltött drm-mentes zenéidet és akkor a többieknek nem kellene megvenniük...

100% No Modern Talking

(#41) Vtwo

Vtwo
(senior tag)

Az első szifon ami még nekem is kéne.Gondolom a térerő gondot megoldják.

(#42) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Jó teszt lett. :)
A kijelző nagyon jó, még külsőleg is rendben van.
De azért nem vennék Apple-t.

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#43) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

370k reális érte?

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#44) Bog válasza gombsadi (#37) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sharp 904 és VGA.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#45) bok92

bok92
(őstag)

Már nagyon vártam a tesztet :)) Kitűnő munka lett, és a telefon is szuper.Antenna dologtól függetlenül szeretnék egy ilyen készüléket :D

Miui 2.5.25 Om nom nom...

(#46) HyP3b0y válasza JoeYi (#43) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

210k körül van a 16GB és 250-260k a 32GB :)

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#47) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Előre elnézést mindenkitől, nem akarok senki lelki világába beletaposni, de számomra, nem is tudom mi a jó szó, túl "óvatos" lett a teszt..

A kamera fejlődése az előző generációkhoz képest szép és jó, de 2010-ben egy mobil ha közel 0 beállítási opcióval rendelkezik ezen a téren nálatok nem szokott a "jó kamera" kategóriába tartozni. Most finoman meg van említve az egész, és kész..
A zenelejátszó szinte el van intézve azzal, hogy olyan "almás". Személy szerint érdekelne, mint minden más telefonnál, hogy pl kihangosítva hogy szól? füles? eq? ... Lehet valakinek ez triviális, de én(és szvsz sokan mások) nem hallgatok egész nap iPhone-t, de számomra fontos a zene, és érdekelne.
Képnézegetés? Szövegbevitel? sms, mms, mail?

Tudom, olvassam el az előző tesztet, de mégis csak új iOS, valami csak más, és szerintem jópár dolog van, ami minden tesztben benne van, itt meg meg sincs említve, annyira se, hogy olvassam el az előzőben, mert ugyan az.. Más telefon "le van oltva", ha csak kicsit is, mikor valami hiányosság jelentkezik, itt ilyen sincs..
Tényleg nem kukacoskodás, de ez a teszt szerintem nem a tőletek megszokott, bármely más telefonnál olvasható stílus.

Ennek ellenére a telefon szerintem is jó, és ha 200k körül(nekünk jobb ha alatt) kapható lesz, akkor a plecsni is jár. :R

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#48) gombsadi válasza Bog (#44) üzenetére

gombsadi
(senior tag)
LOGOUT blog

Valamivel kevertem. Kösz

(#49) Jhonny06 válasza Barthezz2 (#47) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kevés beállítási lehetőség mellé viszont az egyik legjobb képminőségű kamera párosul a piacon lévő modellek közül, azért ez nagyon nem mindegy. És akkor tovább lehet vinni, hogy szar képminőség mellett hiába állítgatsz. Ez összességében is inkább a pozitív irányba húzza a mérleget.

[ Szerkesztve ]

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#50) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

jó kis kütyü formailag mindent ver nálam ezért is tetszik csak ez a 4-es
a barométeres kép nagyon brutál
ez az antenna,térerő mizéria engem nem nagyon érdekel.
rádió nincs :ezt nem tudtam hogy kimarad belelő ..mínusz pont
ha kulturált áron lehet majd beszerezni akkor desire cséndzs

Ott vagyok :DD

EVO & STi power

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.