Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a cím alapján kezdtem reménykedni, hogy kartonostul lehetne beszórni az égéstérbe ;]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) Apika

Apika
(PH! addikt)

Pont ez hiányzott a boldogságomhoz... ;]

(#3) Norb0

Norb0
(kvázi-tag)

Nem égne sokáig ez a kis fémdarab.

(#4) EmberXY válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

EmberXY
(senior tag)

Én a gyufát egyelőre egy kicsit olcsóbb megoldásnak tartom, tán még praktikusabb is, mert nem kell szervízbe vinni... :DDD

[ Szerkesztve ]

Up the Irons!

(#5) Apika válasza EmberXY (#4) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Akkor nem lenne hír... ;)

(#6) SHiZUOKA válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezen most nagyon felnevettem. :DD

Earphones in. Volume up. Ignore the world.

(#7) nicu71 válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

nicu71
(senior tag)

b***ssza a cím alapján én is ezt hittem hogy a szifont kell betüzelni! :DDD

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#8) Apika válasza nicu71 (#7) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Veszélyes hulladék megsemmisítés gyanánt... Persze a rossz, javíthatatlan készülékekre gondoltam...

(#9) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Cigisek öngyújtóval gyújtanak, telefonbuzik iPhone-nal. :B

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#10) pereces

pereces
(tag)

a 10 kW teljesítményű kandalló fölött rendesen izzadhat az a tv

(#11) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez, akárki akármit mondd, baromi ötletes. Persze itt nem az iPhone a lényeg, hanem az, hogy tegyük fel este sokáig dolgozol. Ha egyedül élsz, vagy csak senkinek nem alakul úgy a programja a családból, hogy korán érjen haza, akkor este igencsak hideg lesz már a házban. Most ilyen időkben gondolom senkinek nem kell bemutatni, hogy milyen érzés hazaérni a 15 fokos, vagy annál jóval hidegebb házba. (Nálunk tegnap 10 fokig hűlt le a hőmérséklet, aztán volt vagy 2-3 óra, mire meleg lett... Ja, cserépkályha lassú, de akkor is.)

szerk.: Persze akinek erre van most pénze, annak eddig valószínűleg a bejárónő fűtött be. :DDD

[ Szerkesztve ]

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#12) (V) ó k u s

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Elképzeltem, amint hazaérve a munkából megnézem, hogy írt-e valaki e-mailt, majd egy gyors taskváltással belövöm a kandallót... Viccnek is rossz!

De, legalább van egy új app aminek remélhetőleg lesz FREE változata, ami csak begyújt, és lesz egy PRO amivel ki is lehet oltani a kandalló tüzét... 0,99 €-t persze! :D

"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

(#13) EmberXY válasza (V) ó k u s (#12) üzenetére

EmberXY
(senior tag)

Meg olyan app, ami majd kifizeti a gázszámlát... :P
Esetleg majd valaki írhatna progit fatüzelésű kályhákhoz is, de ott ne csak a begyújtás legyen lehetséges, hanem vágja is össze és hordja is be a fát... :DDD

Up the Irons!

(#14) (V) ó k u s válasza EmberXY (#13) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Online banki utalással tudod rendezni mobilról is a gázszámlát... :P
Egyébként iPhone-al már autóban is lehet tüzet gyújtani bárminemű APP nélkül!
Lásd kép:

"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

(#15) EmberXY válasza (V) ó k u s (#14) üzenetére

EmberXY
(senior tag)

Nekem app kell, az átutalás túl macerás.. :DDD

Up the Irons!

(#16) maláj válasza (V) ó k u s (#14) üzenetére

maláj
(őstag)

hát ez ... :C

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.