a cím alapján kezdtem reménykedni, hogy kartonostul lehetne beszórni az égéstérbe ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
(#1) Mr.Csizmás
a cím alapján kezdtem reménykedni, hogy kartonostul lehetne beszórni az égéstérbe ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Pont ez hiányzott a boldogságomhoz... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Én a gyufát egyelőre egy kicsit olcsóbb megoldásnak tartom, tán még praktikusabb is, mert nem kell szervízbe vinni... 
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!

Akkor nem lenne hír... 
Ezen most nagyon felnevettem. 
Earphones in. Volume up. Ignore the world.

b***ssza a cím alapján én is ezt hittem hogy a szifont kell betüzelni! 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

Veszélyes hulladék megsemmisítés gyanánt... Persze a rossz, javíthatatlan készülékekre gondoltam...
Cigisek öngyújtóval gyújtanak, telefonbuzik iPhone-nal. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

a 10 kW teljesítményű kandalló fölött rendesen izzadhat az a tv
Ez, akárki akármit mondd, baromi ötletes. Persze itt nem az iPhone a lényeg, hanem az, hogy tegyük fel este sokáig dolgozol. Ha egyedül élsz, vagy csak senkinek nem alakul úgy a programja a családból, hogy korán érjen haza, akkor este igencsak hideg lesz már a házban. Most ilyen időkben gondolom senkinek nem kell bemutatni, hogy milyen érzés hazaérni a 15 fokos, vagy annál jóval hidegebb házba. (Nálunk tegnap 10 fokig hűlt le a hőmérséklet, aztán volt vagy 2-3 óra, mire meleg lett... Ja, cserépkályha lassú, de akkor is.)
szerk.: Persze akinek erre van most pénze, annak eddig valószínűleg a bejárónő fűtött be. 
[ Szerkesztve ]
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Elképzeltem, amint hazaérve a munkából megnézem, hogy írt-e valaki e-mailt, majd egy gyors taskváltással belövöm a kandallót... Viccnek is rossz!
De, legalább van egy új app aminek remélhetőleg lesz FREE változata, ami csak begyújt, és lesz egy PRO amivel ki is lehet oltani a kandalló tüzét... 0,99 €-t persze! 
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

Meg olyan app, ami majd kifizeti a gázszámlát... 
Esetleg majd valaki írhatna progit fatüzelésű kályhákhoz is, de ott ne csak a begyújtás legyen lehetséges, hanem vágja is össze és hordja is be a fát... 
Up the Irons!
Online banki utalással tudod rendezni mobilról is a gázszámlát... 
Egyébként iPhone-al már autóban is lehet tüzet gyújtani bárminemű APP nélkül!
Lásd kép:
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

Nekem app kell, az átutalás túl macerás.. 
Up the Irons!