Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Illusion1010

Illusion1010
(fanatikus tag)

Ez a nettop nem lenne rossz. :K

Trolling in the deep

(#2) qky

qky
(tag)

Nagyon helyes csak így tovább. :C

Ezek az új 1005HA-k nagyon jó kis gépek lesznek. 250GB HDD + Windows 7. :C
Azt hiszem ezeket megvárom a vásárlással.

(#3) Duree

Duree
(PH! addikt)

Végre a grafikus része is jó

(#4) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah végre valahára akkor lassan ION Nettop teszt, mivel lesz már Asus-os gép... :U ;]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#5) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem ők mondták, hogy soha?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#6) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Kocka kockáknak? :D

Viszont ezzel a kártyával legalább lehet kicsit játszogatni is néha. Legalább nem a jó öreg GMA 950 van benne. :C

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#7) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Náluk is igy van.ha pénzt látnak valamiből akkor bármi lehet.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#8) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Két magos atom?
9400 VGA?
2G RAM?
250GB HDD?

Ide vele. Miért kellett erre ennyit várni???

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#9) attila9988

attila9988
(őstag)

Nocsak nocsak. A netbook szegmens végre túlnő majd a számológépek, és a mobiltelefonok képességein? Nem is rossz ötlet... :)
Bár az ára miatt érdektelen a számomra.
Mindenesetre érdemes elgondolkodni azon, hogy egy 12 colos kijelzővel szerelt gépet lehet -e netbook -nak nevezni...
Személyes véleményem az, hogy az ION már rég letarolta volna ezt a piacot, ha az intel nem versenykorlátozó értékesítési megoldásokkal dolgozna. Kellene még egy szép nagy bírság nekik, hátha utána megemberelnék magukat.

(#10) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bár a DX10-nek semmi értelme sincsen ezekben, csak max a 10.1-nek lenne Windows 7-hez, de valami kis babrálással nem lehet mégis működésre bírni ezt a 10-es dolgot? Egyébként sem értem, hogy mégis hogyan kezeli LE-ként a driver a grafikus magot, talán fizikailag változtatnak rajta?

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#11) Stiky válasza Cs_Laci (#8) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

AsRock Ion, Point of View Ion
Mindkettő gyártóé kapható itthon... egy ideje

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#12) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a nettop kellemesnek ígérkezik :C :K

(#13) Kendek válasza Kendek (#10) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy inkább a BIOS-ában. :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#14) Ste válasza Kendek (#10) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kis szerencsével csak letiltanak benne valamit, rosszabb esetben hardveresen fognak nyirbálni benne.
Bár az is lehet, hogy magában a driverben lesz benne a limitálás, vagyis adott környezetű gépben csak mint LE fogja lekezelni a magot.
A hardveres módosítás kivételével a többi talán orvosolható lesz. Talán

True Success is Blonde

(#15) viszta99

viszta99
(fanatikus tag)

Nem semmi ,az biztos!

Telefon : 70-403-8474

(#16) Surfym@n

Surfym@n
(fanatikus tag)

CULV-s körökben miért nem terjed az ION?
Szerintem ott lenne igazán tere kibontakozni.

Gondolom ott nem lenne ilyen mértékű megkötés (nem kényszerülne senki az LE verzió értékesítésére)

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#17) Abu85 válasza Kendek (#13) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pontosan. Csak a BIOS lesz más. Ennek megfelelően dönti el a hardver, hogy DX9, vagy DX10-es magként kezeli az IGP-t. Semmiféle hardveres módosítás nem lesz. Mindegyik lapka tudna DX10-et, ha nem tiltanák le szoftveresen.

Surfym@n: Oda Ion 2 lesz év végén.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#18) Surfym@n válasza Abu85 (#17) üzenetére

Surfym@n
(fanatikus tag)

ION2 ről van vmi spec-listád?

guglival csak ezt találtam:
ION 2 - IT Extreme

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#19) Abu85 válasza Surfym@n (#18) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nincs. De ha lesz infó beszámolunk róla. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#20) aDamker

aDamker
(fanatikus tag)

Csak azt nem ertem miert nem portoljak mas procikhoz is a chipsettet? Megszunne az atom fugges, lehetne mobil core2-t (al'a apple), esetleg amd procit is belerakni, es megszunne a problema. Tudom nem megy pikk-pakk, de amit gecizik ez a rohadt intel, sztem siman megerne nekik. Persze lehet AMD-nek nem....mert akkor meg az o chipsettjuket nem vennek. :U
Ehh, nvidianak mar reg kene vmi x86 procigyarat felhuznia.

(#21) Abu85 válasza aDamker (#20) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Írtam, hogy a mobil CULV procikhoz érkezik az Ion 2. Az AMD procikhoz meg nem lesz chipset. Az a baj, hogy az AMD is tud úgy játszani, mint az Intel, sőt velük nehezebb, mert az Ion 2 grafikus magja kb. azonos szinten lenne az AMD chipsettel. Az Intel ellen még úgy sem megy, hogy mérföldekkel modernebb a chipset.

(#22) aDamker válasza Abu85 (#21) üzenetére

aDamker
(fanatikus tag)

Jo, de az intel ellen az ar miatt nem megy. AMD talan engedne a versenyt, mert ha kialakulna vmi gyorsasag verseny, akkor ott nagyobb fejlodes lenne, mint az elarvult intel platformon. AMD fronton 2 termek kozul is lehetne valasztani, ami mind2 jo, intelnek meg lenne vmi gagyi. Elobb-utobb elvandorolnanak a vasarlok az erosebb oldalra, es ez az AMD oldalara is hajthatna a malmot. Nagyobb szeletet venne ki a intel tortajabol.

(#23) Abu85 válasza aDamker (#22) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az AMD ellen sehogy sem menne. Nézd meg az asztali piacot. Az nforce alaplapok részesedése gyakorlatilag pár százalékra esett vissza, attól kezdve, hogy az AMD behozta a saját chipsetjeit. Ez nem az árverseny kérdése. Az AMD fel tudja kínálni, ugyanazt a multimédiás teljesítményt, mint az NV. Az Intelt azért támadják, mert ők erre képtelenek. Ettől függetlenül az Intel az anyagi befolyásával képes a jobb termékeket elnyomni.

Az NV politikája teljesen más most. Új piacokra törnek be jelenleg, mert az Intel és az AMD platform szintű fejlesztéseivel szemben az NV-nek processzor nélkül nincs esélye.

[ Szerkesztve ]

(#24) bigskull

bigskull
(tag)
LOGOUT blog

Engem a hangja érdekelne... Mennyire csendesek ezek az installációk? :F
A tartalma meggyőzött. Lehet befektetés lesz a vége!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.