Nem lehet azt az atomot passzívan hűteni? 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Nem lehet azt az atomot passzívan hűteni? 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
Szerintem ezen sem a processzort hűtik aktívan.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

100%,hogy a chipsetre rakták a ventilátort 
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

jó cucc, tetszetős
csak az a légkavaró nem kéne rá 
Jónak tűnik, de milyen ára lehet egy ilyennek?
(gondolom 20ezer felett...)
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Főleg hogy annak a légkavarónak az A330GC-n olyan hangja van hidegen mintha beleérne a bordába. 
Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S
Van még ott hely "bőven", rézből rakhattak volna rá egy nagyobb bordát meg egy kicsit magasabbat.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

Na azért ez már döfi! Itt már van minden. 4 SATA, GLan, 7.1 hang, stb.
A gyártó alapján szerintem nem is lesz nagyon drága.
Tényleg nagyon szimpi cucc, remélem nálunk is lehet kapni majd... mivel 2 magos prockó van benne, még játszogatni is el lehet vele, főleg az ilyen 2-3 éves játékokkal.. egy ilyent belepakolni egy pici méretre szabott pl faházba és kész is van a lanparty gép, ezt még könyebben lehet vinni mint egy laptopot 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

Először mikor olvastam a hírt mondom : na, ezeknek is megártott a mákos bejgli, DDR3 mi? Erre télleg... 
Több lesz az mint 20k, a konkurenseket figyelembe véve én olyan 30-35-re tippelek.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Azt a kis coolert fél perc alatt le lehet szedni, kár ezért problémázni. Helyette felrakni egy 8cm-es 1000-es fordulatú ventilátort és le van tudva.
Van egy kis atom + ion-os asus gépünk, szerver/letöltő gépnek használjuk. Még a gyári 4cm-es ventilátor van rajta, de ahhoz képest szépen leszabályozza.
bacsis igaz lenne, ha nem kellene hozzá még cipelni monitort, egeret billentyűzetet, szóval egyenlőre még a laptop a "cipelhetőbb".
rankesz, lehet rosszul tudom, de kevesebbet eszik a ddr3, ennyiben jobb lehet...
[ Szerkesztve ]
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.
Több lesz az mint 20k
Az elődje nagyjából 20k. Tekintettel arra, hogy ez valóban használható alaplap, többet kell kicsengetni érte.
A tápcsatlakozása jobban tetszene, ha csak egy 12-19V -os külső tápot igényelne.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
Asrock-ék nem maradnak ki semmiből, áldja meg az isten a jó szokásukat. Én örülök neki. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Végre! Hogy én mennyit vártam egy ilyenre, amin minden megvan (Atom 330 + Ion + 4 SATA + PCIe x16) és nincsenek mellé felesleges sallangok (wifi) 
Ha jó árban lesz, vevő leszek egyre.

Dejó!
Pont most akarok építeni HTPC-t. 
Battlelog - FaceHUN //hollossy.hu//
Most egy AMD foglalatos, PCIE x16-os lap kéne, akkorát kaszálnának vele, hogy nagyon.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Az a baj hogy az a cpu+gpu páros még mindig megkötésekkel használható normálisan, volt Asrock ion 330-as komplett gépem 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Közel lesz az a 30-hoz, hisz a régi 945-ös 20. 000 Ft.
[link]
De remélem olcsóbb lesz mint a 35-40 ezres Zzotac és Asus ion.

Igen. Szinte tökéletes. 
Most nézem, hogy a régi ddr2-es memóriákat nem tudnám felhasználni benne.
És egyéb régi alkatrészeket sem(nincs IDE)
Szerencsére elég olcsón kapni bele.
[ Szerkesztve ]
Kell venni egy kisebb touch moncsit, valami 7-8"-osat, egér nem téma, meg egy szintén kicsi, mobilabb billkót.. szal össze lehet hozni, hogy ne legyen nagyobb mint egy noti, viszont ocsóbb 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
Na igen, de ennyiből inkább egy mini-ITX lap, bővithető CPU foglalattal, és egy PCI-Ex bővítőhellyel. Vannak ilyenek 30k körül, és teljesítmény már meglenne bőven. Notinál biztos gyorsabb lenne.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Van, csak mind kompromisszummal.
Zotac LGA775: 30k+, nincs alulfesz
JW AM2+: ~25k, ritka, PCIE x4
Ezért írtam, hogy az ASRock elég olcsó és jó lapokt gyárt jó támogatással, neki ötvözni kéne a kettőt, alacsonyabb áron.

Kell venni egy kisebb touch moncsit, valami 7-8"-osat
Azt mire tudod hasznalni?
Napi hasznalatra tul kicsi...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Tényleg nagyon tetszetős, nekem egyedül az analóg tv kimenet hiányzik róla.
http://szucsati.net/

Kinek mire kell ugyebár.
Én ebből egy 24/7 bekapcsolt házi fájlszerver + netezős + videólejátszó (+ esetleg régi játékos) gépet készítenék, ott már a fogyasztás is számít, viszont akkora hűdenagy teljesítmény nem kell hozzá, ennyi még elegendőnek tűnik.

Házimozis gépnek pl. tökéletes, minek nagyobb kijelző, ha a "lényeg" úgy is a (HD)TV képernyőjén van? 
Media Centernek meg elég a 800x600 is ...
Close the World ..... Open the Next!
A Zotac megoldása a nagyobb, közös chipset és CPU bordával szimpatikusabb, de remélem ez árban alatta lesz a 35-40K-nak. Érdekes, hogy csak most jönnek ki vele amikor a készre szerelt gépeik már kb. fél éve a piacon vannak.

Lanpartyzni 7-8"-os monitoron?
nem biztos hogy olyan izgalmas lesz.
Kezem ügyébe került telepítésre egy 8"-os kijelzővel "megáldott" netbook. Szinte már zavaró volt a kis kijelző. Sunyiban filmet nézni jó vele, de elvileg netezésre való, szépen görgethettem oldalra az oldalakat a kis kijelzőn. Egy 14-15"-os notival azért jobban elboldogul az ember, főleg lanpartyn.
Ezeket inkább ahogy a többiek említik, htpc-nek használhatóbb. Amúgy a miénken szerver funkció mellett htpcként is szerepel, nagyon szépen viszi a full HD-s filmeket...
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

Oke, hogy megjelennek 8" 800x600-as tapikepernyon az ikonok, de hogy nyomkodni oket? Tul kicsi a tapifelulet...
[ Szerkesztve ]

igazi hiánypótló kütyü. nekem tetszik. ha olcsó is lesz, agyalhat a konkurencia 
The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..
Az alap winmo rosszabb.

Áá. Nekem hiányoznak erről a lapról az Asrock egyedi megoldásai 
CSS (Hun)Bloodkiller

Erdekes ez a DDR3 tamogatas, foleg 800/1066-on 
De maga a lap szuper!
.::www.megadanceradio.hu::.

Mi érdekes benne? A chipset támogatja, nem a proci; a procinak is csak segít valamit a gyorsabb memória, az IGP-nek is, s már a DDR3 nem sokkal drágább, mint a DDR2. Sőt, ha szabványos feszültségen működik, még fogyasztása is alacsonyabb.
Nagyon jó kis lapocska, a DDR3 nálam inkább előny, mint hátrány: nemsokára úgyis olcsóbbak lesznek a DDR3 memóriák az elődjüknél.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Nem tudom mi erdekes a 800-as DDR3 ban 
Had kotekedjek maa 
Bar anno is volt DDR2-400, persze ertelmetlen volt, de volt legalabb.

Atomnak nem qrva mindegy?
Ugysem a ram sebesseg fogja vissza, hanem a szandekosan lebutitott prociarchitektura.
Hát igen, ezek az atom procik tényleg csak kis feladatokra alkalmasak, ha az ember már többet vár tőle mint amit tud, nagyon csalódhat benne.
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Csak az volt fura, hogy DDR3 a legaljabol, nem is kicsit.
Nesze semmi fogd meg jol ASRock modra.
Es amugy meg teljesen mindegy, csak a kis szamok es melle a DDR3 szemet szurt, ennyi.

Az Inteles 945GC-s pedig 533-as DDR2-t fogad, ez annak a frekvenciának már a duplája (persze, mínusz késleltetés, timingok levonnak a sebességből, de már sokkal jobb).
Más oldalak hírei (és a sajtókiadvány szerint) a 4 SATA mellett még van 2 Power-over-eSATA kimenet is a hátlapján; valamint elég sokrétű beállítások vannak a biosban (főleg más hasonló lapokhoz képest), s a 2.1GHz-et könnyen el lehet vele érni.
Már csak az ára és a megjelenési ideje a kérdéses...
Megjött a lap Mo.-ra, láttam ma az Iponon!
alulról súrolja a 30k-t
Nindzsák?? Hol?

Végúl is nem olyan vészes az ára,lehet be kéne ruháznom egy illyenbe