Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Nem lehet azt az atomot passzívan hűteni? :U

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#2) lorenzen válasza Bibby (#1) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ezen sem a processzort hűtik aktívan.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#3) Szlovi válasza Bibby (#1) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

100%,hogy a chipsetre rakták a ventilátort :W

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#4) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hibátlan
kár h nem ION2-es :B

(#5) nari1982

nari1982
(tag)

jó cucc, tetszetős :C csak az a légkavaró nem kéne rá :U

(#6) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jónak tűnik, de milyen ára lehet egy ilyennek?
(gondolom 20ezer felett...)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#7) Sifre válasza nari1982 (#5) üzenetére

Sifre
(fanatikus tag)

Főleg hogy annak a légkavarónak az A330GC-n olyan hangja van hidegen mintha beleérne a bordába. :)

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S

(#8) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van még ott hely "bőven", rézből rakhattak volna rá egy nagyobb bordát meg egy kicsit magasabbat.

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#9) Cefet

Cefet
(tag)

Na azért ez már döfi! Itt már van minden. 4 SATA, GLan, 7.1 hang, stb.
A gyártó alapján szerintem nem is lesz nagyon drága.

(#10) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg nagyon szimpi cucc, remélem nálunk is lehet kapni majd... mivel 2 magos prockó van benne, még játszogatni is el lehet vele, főleg az ilyen 2-3 éves játékokkal.. egy ilyent belepakolni egy pici méretre szabott pl faházba és kész is van a lanparty gép, ezt még könyebben lehet vinni mint egy laptopot :))

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#11) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Először mikor olvastam a hírt mondom : na, ezeknek is megártott a mákos bejgli, DDR3 mi? Erre télleg... :B

Több lesz az mint 20k, a konkurenseket figyelembe véve én olyan 30-35-re tippelek.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#12) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Azt a kis coolert fél perc alatt le lehet szedni, kár ezért problémázni. Helyette felrakni egy 8cm-es 1000-es fordulatú ventilátort és le van tudva.
Van egy kis atom + ion-os asus gépünk, szerver/letöltő gépnek használjuk. Még a gyári 4cm-es ventilátor van rajta, de ahhoz képest szépen leszabályozza.

bacsis igaz lenne, ha nem kellene hozzá még cipelni monitort, egeret billentyűzetet, szóval egyenlőre még a laptop a "cipelhetőbb".:)

rankesz, lehet rosszul tudom, de kevesebbet eszik a ddr3, ennyiben jobb lehet...

[ Szerkesztve ]

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#13) lorenzen válasza rankesz (#11) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Több lesz az mint 20k

Az elődje nagyjából 20k. Tekintettel arra, hogy ez valóban használható alaplap, többet kell kicsengetni érte.
A tápcsatlakozása jobban tetszene, ha csak egy 12-19V -os külső tápot igényelne.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#14) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Asrock-ék nem maradnak ki semmiből, áldja meg az isten a jó szokásukat. Én örülök neki. :C

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#15) .mf

.mf
(PH! addikt)

Végre! Hogy én mennyit vártam egy ilyenre, amin minden megvan (Atom 330 + Ion + 4 SATA + PCIe x16) és nincsenek mellé felesleges sallangok (wifi) :C
Ha jó árban lesz, vevő leszek egyre.

(#16) HollyBoni

HollyBoni
(PH! addikt)

Dejó!

Pont most akarok építeni HTPC-t. :))

Battlelog - FaceHUN //hollossy.hu//

(#17) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most egy AMD foglalatos, PCIE x16-os lap kéne, akkorát kaszálnának vele, hogy nagyon.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#18) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az a baj hogy az a cpu+gpu páros még mindig megkötésekkel használható normálisan, volt Asrock ion 330-as komplett gépem :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#19) Vidori válasza bartucc (#6) üzenetére

Vidori
(fanatikus tag)

Közel lesz az a 30-hoz, hisz a régi 945-ös 20. 000 Ft.
[link]
De remélem olcsóbb lesz mint a 35-40 ezres Zzotac és Asus ion.

(#20) Vidori válasza .mf (#15) üzenetére

Vidori
(fanatikus tag)

Igen. Szinte tökéletes. :DD
Most nézem, hogy a régi ddr2-es memóriákat nem tudnám felhasználni benne.
És egyéb régi alkatrészeket sem(nincs IDE)
Szerencsére elég olcsón kapni bele.

[ Szerkesztve ]

(#21) bacsis válasza hunmyke (#12) üzenetére

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kell venni egy kisebb touch moncsit, valami 7-8"-osat, egér nem téma, meg egy szintén kicsi, mobilabb billkót.. szal össze lehet hozni, hogy ne legyen nagyobb mint egy noti, viszont ocsóbb :)

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#22) bartucc válasza bacsis (#21) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na igen, de ennyiből inkább egy mini-ITX lap, bővithető CPU foglalattal, és egy PCI-Ex bővítőhellyel. Vannak ilyenek 30k körül, és teljesítmény már meglenne bőven. Notinál biztos gyorsabb lenne.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#23) CHIPman válasza bartucc (#22) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van, csak mind kompromisszummal.
Zotac LGA775: 30k+, nincs alulfesz
JW AM2+: ~25k, ritka, PCIE x4
Ezért írtam, hogy az ASRock elég olcsó és jó lapokt gyárt jó támogatással, neki ötvözni kéne a kettőt, alacsonyabb áron.

(#24) nyunyu válasza bacsis (#21) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Kell venni egy kisebb touch moncsit, valami 7-8"-osat

Azt mire tudod hasznalni?

Napi hasznalatra tul kicsi...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#25) szucsati

szucsati
(fanatikus tag)

Tényleg nagyon tetszetős, nekem egyedül az analóg tv kimenet hiányzik róla.

http://szucsati.net/

(#26) .mf válasza kelzsoca (#18) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Kinek mire kell ugyebár.
Én ebből egy 24/7 bekapcsolt házi fájlszerver + netezős + videólejátszó (+ esetleg régi játékos) gépet készítenék, ott már a fogyasztás is számít, viszont akkora hűdenagy teljesítmény nem kell hozzá, ennyi még elegendőnek tűnik.

(#27) Komplikato válasza nyunyu (#24) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Házimozis gépnek pl. tökéletes, minek nagyobb kijelző, ha a "lényeg" úgy is a (HD)TV képernyőjén van? :)
Media Centernek meg elég a 800x600 is ...

Close the World ..... Open the Next!

(#28) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

A Zotac megoldása a nagyobb, közös chipset és CPU bordával szimpatikusabb, de remélem ez árban alatta lesz a 35-40K-nak. Érdekes, hogy csak most jönnek ki vele amikor a készre szerelt gépeik már kb. fél éve a piacon vannak.

(#29) hunmyke válasza bacsis (#21) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Lanpartyzni 7-8"-os monitoron?:) nem biztos hogy olyan izgalmas lesz.
Kezem ügyébe került telepítésre egy 8"-os kijelzővel "megáldott" netbook. Szinte már zavaró volt a kis kijelző. Sunyiban filmet nézni jó vele, de elvileg netezésre való, szépen görgethettem oldalra az oldalakat a kis kijelzőn. Egy 14-15"-os notival azért jobban elboldogul az ember, főleg lanpartyn.:)
Ezeket inkább ahogy a többiek említik, htpc-nek használhatóbb. Amúgy a miénken szerver funkció mellett htpcként is szerepel, nagyon szépen viszi a full HD-s filmeket...

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#30) nyunyu válasza Komplikato (#27) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Oke, hogy megjelennek 8" 800x600-as tapikepernyon az ikonok, de hogy nyomkodni oket? Tul kicsi a tapifelulet...

[ Szerkesztve ]

(#31) nghost

nghost
(kvázi-tag)

igazi hiánypótló kütyü. nekem tetszik. ha olcsó is lesz, agyalhat a konkurencia :C

The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..

(#32) CHIPman válasza nyunyu (#30) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az alap winmo rosszabb.

(#33) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Áá. Nekem hiányoznak erről a lapról az Asrock egyedi megoldásai :DDD

CSS (Hun)Bloodkiller

(#34) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Erdekes ez a DDR3 tamogatas, foleg 800/1066-on :U
De maga a lap szuper!

.::www.megadanceradio.hu::.

(#35) .mf válasza Devid_81 (#34) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Mi érdekes benne? A chipset támogatja, nem a proci; a procinak is csak segít valamit a gyorsabb memória, az IGP-nek is, s már a DDR3 nem sokkal drágább, mint a DDR2. Sőt, ha szabványos feszültségen működik, még fogyasztása is alacsonyabb.

(#36) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon jó kis lapocska, a DDR3 nálam inkább előny, mint hátrány: nemsokára úgyis olcsóbbak lesznek a DDR3 memóriák az elődjüknél.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#37) Devid_81 válasza .mf (#35) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem tudom mi erdekes a 800-as DDR3 ban :)
Had kotekedjek maa ;)
Bar anno is volt DDR2-400, persze ertelmetlen volt, de volt legalabb.

(#38) nyunyu válasza Devid_81 (#34) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Atomnak nem qrva mindegy?

Ugysem a ram sebesseg fogja vissza, hanem a szandekosan lebutitott prociarchitektura.

(#39) kelzsoca válasza nyunyu (#38) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát igen, ezek az atom procik tényleg csak kis feladatokra alkalmasak, ha az ember már többet vár tőle mint amit tud, nagyon csalódhat benne.

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#40) Devid_81 válasza nyunyu (#38) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Csak az volt fura, hogy DDR3 a legaljabol, nem is kicsit.
Nesze semmi fogd meg jol ASRock modra.
Es amugy meg teljesen mindegy, csak a kis szamok es melle a DDR3 szemet szurt, ennyi.

(#41) .mf válasza Devid_81 (#40) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Az Inteles 945GC-s pedig 533-as DDR2-t fogad, ez annak a frekvenciának már a duplája (persze, mínusz késleltetés, timingok levonnak a sebességből, de már sokkal jobb).

Más oldalak hírei (és a sajtókiadvány szerint) a 4 SATA mellett még van 2 Power-over-eSATA kimenet is a hátlapján; valamint elég sokrétű beállítások vannak a biosban (főleg más hasonló lapokhoz képest), s a 2.1GHz-et könnyen el lehet vele érni.

Már csak az ára és a megjelenési ideje a kérdéses...

(#42) becksim

becksim
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Megjött a lap Mo.-ra, láttam ma az Iponon!
alulról súrolja a 30k-t

Nindzsák?? Hol?

(#43) HJ.Henry válasza becksim (#42) üzenetére

HJ.Henry
(tag)

Végúl is nem olyan vészes az ára,lehet be kéne ruháznom egy illyenbe :)

(#44) KukkSteve

KukkSteve
(fanatikus tag)

:D Nagyon aranyos kis lapocska :) Ha az ára nem lenne ennyi, akkor még be is ruháznék egyre:) kíváncsi lennék hogy mit tud ...:D

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=KukkSteve

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.