Fajlszervernek ne is nagyon hasznalj atomot, foleg ha fake-raidben vagy soft-raidben is gondolkozol. Normal uzemben mondjuk eleg tud lenni, da van jopar munkfazis, ahol nem art, ha van egy kis tartalek a prociban. Ha meg nem kizarolag fajlszerverkent lesz hasznalva, egyertelmuen keves lehet egy atom.
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Az viszont nem hiszem el, hogy én leszek a világon az első, aki három vagy négymagos athlon II-őt passzívan fog hűteni 
konkrétan asrock 780g + a2 x3 400e + 2gb ram egy noti vinyóval. Tippeljek? Fesz csökkentés után üresjárat max 30w, terhelve 40w. HTPC-hez sem árt az atomnál erősebb proci. Van amit nem lehet megoldani hardveresen (filterek, feliratok, hang dekódolás stb). Még mindig küzdök az atomos géppel a nappaliban, hogy ne dobáljon el képkockákat. gpu-z -vel nézve a gpu használatot folyamatosan pengeélen táncolok egyes anyagoknál... 85-99%.... Mint pár hsz-el előbb említettem, az ion arra zsír, hogy bedobod a blu-ray dvd-et és lejátszod. De nekem mint media center alap nem jött be. Ha az alapszintű lejátszási képességek elegendőek lettek volna számomra akkor egy wdtv-t vettem volna, nem ion-t.