Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

AirLive = Ovislink

Amúgy egész jó cuccokat gyártanak és még az áruk is barátságos csak persze itthon nem nagyon forgalmazzák ezeket sem. Pedig a honlapjuk szerint Budapesten már sales center-t is nyitottak. :F

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#2) Füge007 válasza Oliverda (#1) üzenetére

Füge007
(senior tag)

Nagyon profi cuccokat gyártanak, sajnos nálunk nem ismertek és elterjedtek. Nem tudom miért :F Profi kis cuccos ez is, és bizonyos esetkeben jó hasznát veheti az ember (nyaralás, hétvégi ház).

Füge

(#3) Remington

Remington
(őstag)

meg lehetett volna még azzal spékelni a dolgot ha beépített a 3g modem, kompaktabb is lenne meg szebb is. ezen kívül minden tetszik.

(#4) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szerintem ez hulladék... ha menet közben akarok ilyet használni, akkor nem egy pókháló dobozt akarok, amiből ezerfelé lógnak a kábelek, hanem egy darab dobozt és pont.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#5) Oliverda válasza bambano (#4) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért ez kissé erős, nem? :U

Egyrészt vannak kompaktabb pendrive kialakítású modemek másrészt nem tudom hogy a tápellátást mivel helyettesítenéd. Jó, persze....2 ceruzaelemmel ami 1 óra alatt lemerül. Amúgy ezt a cuccot elsősorban nem hordozhatóságra fejlesztették k, az autós töltő csak egy extra.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#6) bambano válasza Oliverda (#5) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez nem gagyi.

Szerk: "Amúgy ezt a cuccot elsősorban nem hordozhatóságra fejlesztették": nyilván csak engem zavar a cikk címe: internetmegosztás utazás közben is...

[ Szerkesztve ]

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#7) moonman válasza bambano (#6) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

ez sem gagyi. ;)

Sent from my Windows Phone

(#8) Oliverda válasza bambano (#6) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Aha, és szerinted a hír címét ki találta ki? :)

Amúgy mivel talán az össze eszközük 12 volttal működik és a csatlakozó is egyen, ezért egy ilyen egyszerű szivargyújtós adapterrel bármelyiket mobilizálni lehet.

[link]

Szerintem kissé rosszul értelmezte a hír írója a termék leírását...

[ Szerkesztve ]

(#9) moonman

moonman
(Jómunkásember)

egyébként a méretét elnézve (már a huawei modem mellett), ez mitől is mini? ennél sokkal kisebb sima asztali routerek is vannak, nemhogy mini.

Sent from my Windows Phone

(#10) StaMiNa

StaMiNa
(fanatikus tag)

Húú, ez tetszik :)
A kocsiból egy kisebb internetkávézót lehet nyitni :D

Szenvedéjünk a kert: www.kertepites-kertfenntartas.hu Weblapkészítés: www.webfejlesztes-webdesign.hu

(#11) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó ez az automatikus kapcsolat váltás, amelyből semmit sem vesz észre az ember, de idehaza biztosan nem szeretnék ilyet, még a végén milliós nagyságrendű mobilnet számla jönne ki. Tudom is én, órákra elmegy a kábelnet, aztán nem veszem észre, torrentezek, áh, ezt így nem lehet.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#12) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

Bizony,bizony a Novatel MiFi 2352 nél jobb nincs és nem is kell. AM már 40ért lehet kapni!
(akkus,GPS, 3G)

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#13) Oliverda válasza Entryy (#12) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó lesz 57K-nak az 40. Ez az AirLive cucc pedig jó ha lesz 20K...

[ Szerkesztve ]

(#14) Jabby

Jabby
(tag)

Valami hasonló cuccot steretnék, de nem csillagászati árban.
Az smc SMCWBR14-3GN-t néztem ki, erről van valakinek tapasztalata?
Esetleg tudtok ajánlani mást?

(#15) Jabby

Jabby
(tag)

TP-Link TL-WR1043ND okosítva?
Valakinek tapasztalata róla?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.