Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ki az az idióta, aki ilyen infót oszt meg a világgal? :F

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#2) szabozsee válasza WonderCSabo (#1) üzenetére

szabozsee
(lelkes újonc)

Ki lenne? Kb. mindenki :-)

(#3) troller válasza WonderCSabo (#1) üzenetére

troller
(tag)

Én is megtenném, de eddig még nem sikerült senkivel... ;] :D

Asus P5QL-E; Celeron E3300@3,9GHz; 4×1G DDR2 800 Kingmax; SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB

(#4) Depression válasza troller (#3) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majomcsapda? Hátha olyat is lehet jelölni.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#5) FTeR

FTeR
(PH! addikt)

"Az idea nagyon egyszerű"
:W

(#6) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Még esetleg ki lehetett volna bővíteni egy olyannal, hogy hogy hívták a partnert, fénykép róla, és mivel vette le a lábáról. Legalább volna valami haszna is. :D

Aki hülye, haljon meg!

(#7) moonman válasza FTeR (#5) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

hm? latinból eredő magyar szó, az ötlet szóismétlés lett volna.

Sent from my Windows Phone

(#8) Mr.Csizmás válasza troller (#3) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nembaj, akkor jegyezd fel, hogy hokizás közben ki(k)re és hogy gondoltál :D

Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasásával magadra vonatkozóan elismered ezt.

(#9) DeltaPower válasza Mr.Csizmás (#8) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

hokizás az férfi férfival nem? :DDD

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#10) 5h4rK válasza Mr.Csizmás (#8) üzenetére

5h4rK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:)) :)) :))

Esetleg még betehetnének egy linket is, ahol a videót tekinthetjük meg. :W

http://www.hermesit.ro

(#11) Mr.Csizmás válasza DeltaPower (#9) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ööö

hoki a self-made, nem? :DDD

(#10) 5h4rK a videók megvannak már a goldengaten, csak nincsenek geotagelve ;]

[ Szerkesztve ]

Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasásával magadra vonatkozóan elismered ezt.

(#12) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Nagy az Isten állatkertje és baromi alacsony a kerítés :U

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#13) anulu válasza ]Phobos[ (#12) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

...meg kevés az idomár. amúgy nekem tetszik, de ennek ellenére nem fogom bejelölni :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982

(#14) Narxis válasza ]Phobos[ (#12) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyetértek, vicc, hogy hova tart az emberiség erkölcsileg.

Eugene Kaspersky

(#15) Morden24 válasza Narxis (#14) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy ez probléma lenne. Ez nem offenzív, és csak az látja, aki úgy dönt, hogy megnézi.

Ráadásul bármennyire furcsán is hangzik, konkrétan ötleteket is adhat pároknak.

Sectumsempra - For Enemies

(#16) dabadab válasza Narxis (#14) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mert hova tart? Te komolyan azt hiszed, hogy 10/100/1000/10000 eve nem dugtak az emberek orrba-szajba (nem ugy! :) )? Tenyleg? :D

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#17) dudasj válasza Narxis (#14) üzenetére

dudasj
(tag)

A nyiltság és őszinteség felé ezek szerint...
Régen is így nyomták, csak szégyelték és letagadták, titkolták - mert tiltotta a vallás, közerkölcsi normák, egyebek. Manapság pedig "divat" felvállalni magunkat, akár ilyenek, akár olyanok vagyunk. Ez azért nem olyan nagy baj sztem.

(#18) Narxis válasza dabadab (#16) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem erről van szó, számomra a világgá kürtölése furcsa, valószínűleg ezért is nem szimpatizálok a twitterrel és a facebookkal, iwiw-el, myspace-el. A magánéletem az a magánéletem.

Én ilyen vagyok és ilyen is maradok.

(#17) dudasj:

az amiről te beszélsz a másik véglet. Haverokkal mi is beszélünk ilyenekről, hogy épp melyik nő tetszik vagy kit sunázna( :D imádom ezt a szót). De nem éreztünk késztetést feltenni ezeket az infokat a netre. Volt egy csóka aki twitteren informálta, hogy haverja és a csaja mikor dugnak, asszem még itcafe is lehozta. Az valamennyire még poénos is volt, bár ha én lennék a srác haverja nem úszná meg 1 maflással. :)

(#15) Morden24:

elhiszem, de én így látom és ez a véleményem. Ez is marad akkor is ha a fél PH! máshogy látja, de nem csak erről a honlapról van szó. Én már régóta így látom a dolgokat.

[ Szerkesztve ]

Eugene Kaspersky

(#19) dudasj válasza Narxis (#18) üzenetére

dudasj
(tag)

Én se tennék fel ilyesmit, plusz nem is lenne mit, - az asszonyon kívül senki máshoz nincs közöm és nem is lessz soha. A kölcsönös szerelem számomra többet ér 1000000 sunázásnál is :)
De aki szereti ezt az életet...
Nem gondolom hogy azért erkölcsi fertőben él mert ki meri tenni, ha jól esik neki hát büszkélkedjen vele, nekem nem fog fájni és szerintem senki másnak sem.
Akit zavar, annak önértékelési vagy egyébb gondjai lehetnek, esetleg szereti a szlogeneket hangoztatni, - Ezek a mai fiatalok :)

(#20) Inarus válasza Narxis (#14) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lásd Székely mesék! :)

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#21) Narxis válasza dudasj (#19) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem fáj, csak nagyon fura. :)) Mondjuk ahogy nézem elég névtelenül megy ez az egész, valaki unalmas perceiben még teleírja Magyarországot, aztán azt hiszik szaporodunk mint a nyulak. :D

Eugene Kaspersky

(#22) dudasj válasza Narxis (#21) üzenetére

dudasj
(tag)

:D :C

[ Szerkesztve ]

(#23) WonderCSabo válasza dabadab (#16) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, voltak időszakok, amikor az emberek erkölcsösebben éltek (pl. középkor), és voltak amikor nem (pl. Róma utolsó 2 évszázada).

(#24) dudasj válasza WonderCSabo (#23) üzenetére

dudasj
(tag)

"Igen, voltak időszakok, amikor az emberek erkölcsösebben éltek (pl. középkor),"
Pl. Balassi Bálint, Casanova csak hogy az ismertebbeket említsem :DD

(#25) danati

danati
(senior tag)

Képet és videót is lehet feltölteni a menetről? :D

Eladó komplett PC: C2D E6600 @ 3,2Ghz, ABIT AB9 QuadGT, Gainward 4850 Golden Sample stb... http://href.hu/default.aspx

(#26) dabadab válasza WonderCSabo (#23) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Igen, voltak időszakok, amikor az emberek erkölcsösebben éltek (pl. középkor)"

Arra a kozepkorra gondolsz, amikor szinte folyamatosan haboruk (es ami ezzel egyutt jar: tomegmeszarlas, fosztogatas, eroszak) dultak Europaban es amikor az volt a termeszetes, hogy a nincstelen tomeget zsigereltek, amugy pedig mindenki dugott mindenkivel, de csak kifejezetten kepmutato modon, mert ha kiderult, akkor nagyon csunyan neztek? Koszonom, nekem az effajta erkolcsosseg nem hianyzik.

(#27) dudasj válasza dabadab (#26) üzenetére

dudasj
(tag)

És amikor a falvankénti 100 nőből 1-2 ha volt aki életében egyszer élvezte is a szexet, nem csak kötelességtudatból szétrakta este az urának :B
Amit nem ismerünk az nem csábít el ugye, de kinek melyik élet jobb...

(#28) WonderCSabo válasza dabadab (#26) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az átlag jobbágyember (népesség 90%-a) nagyon is erkölcsösen élt, és egy emberrel dugott.

(#29) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ez vicces és nincs ebben semmi magamutogatás mivel névtelenül megy.

(#30) Morden24 válasza WonderCSabo (#28) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Már amennyire ez igaz. A parasztok körében sem volt egyértelmű a feltétlen hűség. És igen, pont azért, mert ezeknek az embereknek az egyetlen örömük a dugás volt. Persze Európáról beszélünk.

Amúgy nem értem ezt az erkölcsösség/hány emberrel dugok témát. Nem rakhatom tele az országot dugópontokkal úgy, hogy erkölcsösen élve csak egy emberrel élek szexuális életet? :)

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#31) zoltanz válasza dabadab (#26) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Ja nekem sem, de a mostani viszi a "pálmát". :DDD Valamint ilyen nyiltság sem volt régen, manapság mindenki kiteszi az ablakba amilye van, 15 poresz csatorna, internetes site ok.
(meg végig erőszakolták a meghódított területeket a katonák.)

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#32) L3zl13 válasza WonderCSabo (#28) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

.. mondta ezt egy közvélemény kutatás gondolom.:U
Értsd: Ezt így utólag elég nehéz lenne megállapítani.

Ha valaki halott arról manapság mi zajlik egy kisebb vidéki faluban lehet elképzelése. És azt sem lehet mondani, hogy ez már a züllött modern világ hatása lenne.

[ Szerkesztve ]

Aki hülye, haljon meg!

(#33) dabadab válasza L3zl13 (#32) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vagy ott van Illyés Gyulától a Puszták népe, amiben elég pontosan dokumentálja az előző századforduló "pusztáinak" (a tanya meg a falu között lévő cselédtelepülések) életét (már csak azért is, mert Illyés is itt nőtt fel) és hát... izé... nem tűnnek nagyon utópisztikus helyeknek.

(#34) Kopi31415 válasza WonderCSabo (#28) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az erkölcsösség része volt a de szeretnék kiskertedben kertészlegény lenni féle fonóbeli beszélgetés is?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#35) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

:)) :)) :))

Üdv: Zoli

(#36) Vladi

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk nem egy hülye ötlet. Lenne ötletem a felhasználására, például néhány világjárványt fel lehetne göngyölíteni.

Ne nó szmókoljál! Ne nó drinkoljá!

(#37) Myers

Myers
(senior tag)

.

[ Szerkesztve ]

http://www.muszaj.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.