A Toyota IQ jó olyat már próbáltam, a többit majd meglátjuk .
Az élet kegyetlen .
A Toyota IQ jó olyat már próbáltam, a többit majd meglátjuk .
Az élet kegyetlen .
Hát, a képek magukért beszélnek. 
Amúgy meg Quadro Plex ára:
Inkább veszek kicsit többért Toyota-t. 
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment

Hát ja. Az a két kép olyan interaktív, hogy csak na.
A Quadro Plex-ből meg hármat kérnék. 
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
5800 Ultra a zsir 
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

Elképesztő képek! Wwwwoooowwww.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
nagyon kemény 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Még furcsa, hogy senki nem kérdezte meg, hogy 3Dmarkban hány pontot adhat egy ilyen. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Video nincsen valamerre? Megnézném ezt interaktivan birizgálás közben is.

3démárkban hány pontot kapna egy ilyen? 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Ezen hogy fut a Crysis? 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
itt lehet majd letölteni. a 3 quadrot mikorra hozzam? 
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön 
(bocsi, ez sem maradhat ki a közhely parádéból)

"alapkiépítésben 10 750 dollár" Nem aprózták el
De az a ház nagyon bejön csodálatos.
Már megint a Cuda... nV-nél sosem tanulnak... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Három D. Márkot meg hagyjátok! Nagyon jó ivócimbi! 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Vajon a ház külön mennyibe kerülhet, ha egyáltalán árulják külön..?
10750 dodóba
. Ami meg nem kell akkor keress meg Pm-ben 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
szánalom
mi lesz veled Magyarország
Mit gondoltok mennyi lenne egy CPU hadsereg ami felvenné vele a versenyt? 
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű

10750$-ba, ajándék belsővel. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Most hogy jön a képbe Mo.?
origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

bazze hogy az nVIDIA neve felmerul egybol jonnek a aljas celozgatasok, tokmindegy hogy mivel probalkoznak... nehanyan nagyon nem latnak tul a kodon ami az agyukban van.... meg ez a rohadt "hogy megy rajta a Crysis" olyan rohadtul unalmas mar hogy nemigaz.... egyszeruen fizikailag faj hogy ezen meg valaki rohog, de azert mindig jonnek ra a reakciok meg a mosolyok... hogy nem lehet ezt megunni??? ez ma tenyleg szanalom ma bocs...
nem vagyok az a rohadt nagy nVIDIA fan, meg teny hogy gyengelkednek mostanaban es az AMD megoldasai technologiaban, es arban is felulmuljak, de azert amit nehany ember csinal az undorito. nagyon divat fikazni az nv-t, de rohadt szanalmas ez is....kapjatok mar eszbe
ez a ray-tracing es API meg egy k.va jo huzas az nv-tol, es a kepek alapjan gyonyoruen mukodik, atom jol nez ki az eredmeny, es tuti hogy sebessegben/eroforras-hasznalatban sem rossz, de ha ma nv-akkor jon a fikazni kell.....rohely ami a forumon megy az nv hireknel..
ps> mint mindig: akinek nem inge ne vegye magara.

bar most hogy igy masodjara is vegigolvastam a forumot, itt nincs is nagyon fikazas, csak az arrol, de altalanossagban akkor is igaz amit irtam, ugyhogy nem csinalok vele semmit. jo lesz kesobbre 
[ Szerkesztve ]

Viszont így meg úgy hangzik a hozzászólásod, mint egy tipikus nVidia fanboy, aki akkor is bevédi kedvenc márkáját, amikor éppen senki nem támadja 
Különben baromi egyszerű a képlet: ha az nVidia évekig nem ad ki új fejlesztésen alapuló terméket, akkor számíthat rá, hogy körberöhögik a szakmai fórumokon.
Jelen hír egy nVidia fejlesztésről szól, amely ugyan nem a fogyasztói piacot érinti, de mégiscsak fejlesztés. Ennek megfelelően nem is fikázza senki (egyelőre).

Döntöttem: inkább megtartom
De ez a ház tényleg nagyon szép, már van egy NVIDIA Edition házam, jól mutatott volna ez mellette. Gondolom azért nem adják külön a házat, mert így akarják azokat a vevőket ösztönözni, hogy akinek tetszik a ház, vegye meg az egészet. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Profi cucc profi áron.
Ha belegondoltok, annyira nem is drága.
igazából ebben semmi különösebb vicc nincs - annyit kapna, mint egy GTX280 SLI, persze megfelelő CPU-val.
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Akkor ezen majd biztos röccenésmentesen fog futni a krájzisz? Mert különben nem veszek ilyet. 
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

Igy van nem drága,egy kocsi ára. 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Csak 10000 dolcsi, persze minden relatív... ![;]](/dl/s/v1.gif)
aha,kérek belöle egyböl 10
de mire kellene nekem

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Az addig ok. De az ilyen híreknél valaki mindig megkérdezi. Utána pedig jó páran elmondják neki, hogy ez nem arra való, meg professzionális felhasználásra tervezték.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Adhattak volna szerencsésebb nevet is az FX5800-nál.

Nahát pontosan erről van szó, hogy mire is kellene ez az átlagfelhasználónak.
Vállalati környezetbe meg 2 milla nevetséges kiadási szint. Azon kívül hosszútávú befektetés.
Inkább az lesz az érdekes, ha tudnak majd egy életképes Ray-Tracing engine-t csinálni CUDA alapokra, ami elterjed a későbbiekben.
ez már már soft-render.
kitudja hogy mi sül ki ebből a parázsból.
messze nem annyira életképtelen, mint az eddigi nv megoldások, de a cuda még mindig zárt dolog.... ugyanezt openCLre csinálni viszont nyerő lenne.
nem biztos, lehet alatta teljesítene, mivel más a bios és a driver környezet is
Ahhoz képest, hogy az intel 24 procimaggal csinált hasonlót, nem is rossz 2 vga-tól. A felbontások biztos különböznek, de jó lenne végre kiaknázni azt a sok erőt ami a mai vga-kba szorult, csak a játékokon keresztül nem jön ki
True Success is Blonde
ja értem, ennyire nem vagyok tájékozott a hírtopikok lelkivilágában 
Ste: igen, akár ez is lehet.
oPalRx7: sztem ez nem már-már szoftver renderer, hanem konkrétan az 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
Alig várom már a ray-tracing-es videókártyákat. Egyszer eljutunk odáig, akkor azt mondom, hogy lesz értelme több tízezret kiadni egy VGA-ért. Addig semmiféleképp nem... 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
Csúcsszuper.
Kiváncsi lennék azért a gép többi alkatrészére is, gondolom egy ilyen gép már elég jó lenne 3ds maxozni vagy maya-val dolgozni vele.
Vajon az AMD lépni fog erre valamit? Nem lenne rossz ha elkezdenének versenyezni a technológiákkal és az árakkal 
REAL EYES REALIZE REAL LIES.

Szerintem szívesen lépne erre az AMD, csak nem tud. 

Nem tudtam, hogy az AMD is így előre jár már.
De legalább most már tudom. De azért nem általánosítanék ebből következtetve, hogy mennyire olvasott valaki. 
De te bebizonyítottad, hogy olvasott vagy, grat! 
[ Szerkesztve ]

Állandóan teleszemetelnek, teleflémelnek minden AMD-NVIDIA-INTEL topikot. Te is hozzájárulsz azzal, mikor azt írod, az AMD nem tud mit lépni. Tessék körbenézni előtte, legalább itt az oldalon. Vagy jobb azt írni, hogy nem tudom, hogyan áll az AMD.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Én tényleg úgy gondoltam, hogy AMD nem tud felmutatni semmit ez ellen. Most már a te kiegészítéseddel tudom. Nem szoktam teleszemetelni semmit, ezt leszámítva, de hát emberek vagyunk, tévedhetünk. Máskor jobban fogok figyelni erre.
Üdv!

Interaktiv ray tracing motorja még nincsen az AMD-nek, illetve az opengl 3.2-vel is megcsúsznak, viszont lassan elkészülnek a dx11 implementációjával, amivel meg az nvidia sincs sehol.
A másik NVIDIA bukta, hogy mindent a CUDA-hoz kötnek, és ebbe beletörhet a foguk.
Szóval, amit itt látni, az szép és jó, de már nagyon régóta téma, és még mindig alig halad előre.
És bocsánat, ha nyersnek tűntem.
[ Szerkesztve ]
A CUDA nélkül a PC-s GPU piacot eleve elbuknák, szóval egy életem, egy halálom elv van most náluk. Legrosszabb esetben nem terjed el a CUDA, és elesnek a piac jelentős részétől, de már berendezkedtek erre. Az utóbbi fél évben csak Tegra és a GPGPU fejlesztéseik voltak.
Ha elterjed a CUDA, akkor meg tök lényegtelen lesz a DX11, mert a saját platformjuk lesz a menő. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Semmi gond!!!
Igen tudom, hogy sajnos az NVIDIA eléggé el van maradva AMD-től dx11-el.
Remélem azért a háttérben dolgoznak a lemaradáson...
Mi az oka, hogy a CUDA nem olyan elterjedt, támogatott??
És én köszönöm a javítást! 
Üdv!

Hogy az AMD Stream rendszere vagy az OpenCL a CUDA-val ellentétben egy független platform, és jobban örülne a piac egy ilyen szabványosításnak.
Tehát a CUDA-nak akkor lehet esélye, ha számottevően jobb, mint a konkurens, de egyelőre erről csak próbálnak mindenkit meggyőzni.

Jah, de érdekes módon erősen gyúrnak az OpenCL-re is.
[ Szerkesztve ]
Egyszerű ... az AMD és az Intel nem akarja, hogy az NV maradjon a piacon. Márpedig 2011-től a CPU-ba lesz integrálva a GPU, így az NV bevételeinek nagy részétől elesik. Nyilván teljesen megszűnik az alaplapi integrált GPU-k létjogosultsága, és a diszkrét GPU piac 100-120 dollár alatti rétegének is meszeltek. Persze lehet ide GPU-t pozicionálni, csak a kutya sem veszi majd meg. A 150 dodó feletti réteg meg nem hoz akkora bevételt önmagában, hogy reális alternatíva legyen.
A CUDA azt szorgalmazná, hogy az NV irányítsa a fejlesztéseket, tehát a GeForce-ok lesznek a megfelelő termékek a CUDA-hoz. Az Intel meg az AMD támogatna egy régebbi verziójú CUDA-t, amivel teljesen befolyásolható lenne a piac az NV-nek. Ergo tök lényegtelen az AMD és az Intel integrált GPU-s CPU-i, mert az emberek a CUDA miatt megfogják venni a GeForce-ot. 
Jim Tonic:
Az Ati stream sem független. Az AMD fejleszti, nyilván az AMD örülne ha ez terjedne el, de reálisan ennek semmi esélye a független OpenCL és a Compute Shader mellett. Az NV-nek a CUDA mellett nyilván fontos a többi platform is. Attól, hogy nem ők lesznek a piacon a janik szerezhetnek innen bevételt. Eleve viszik tovább a GPGPU üzletágat, és ezekből a chipekből lesz majd professzionális GPU. Innentől már csak egy kis lépcső minimális befektetéssel egy diszkrét GPU-t csinálni, ami természetesen egy kiegészítő bevételforrás. Az AMD és az Intel is gondolkodik diszkrét GPU-ban, hiszen az elején a hardcore gamereknek ez igényük lesz.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Most már világos, köszönöm a kielégítő választ!
És bocsánat, ha kicsit értetlen voltam!
Üdv!

És melyik jobb? ha bukik az NV a CUDA-val és kiesik egy alternatíva/versenyző? Vagy ha megmarad a CUDA és "nyer"? Egyik sem valami vonzó. Remélem le tudnak szerződni a VIA-val, vagy találnak megoldást, hogy bent maradhassanak ezen a piacon is, különben szépen elszáll(6)nak az árak.
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.