Minden bizonnyal egy zseniális találmányról van szó, csak az én szellemi színvonalammal nem lehet felfogni, mire is tudnám használni. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Minden bizonnyal egy zseniális találmányról van szó, csak az én szellemi színvonalammal nem lehet felfogni, mire is tudnám használni. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Levélnehezéknek. Bár annak picit drága... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Vortex World Domination
(#3) Depression
A magyar rádiókat ismerve, sosem lenne olyan szám, aminek valaha is meglenne a vége.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

És mi a halál az az UKW?
Ultrakurzwelle?
Még ha azt írtátok volna, hugy UHF, akkor ok, de ki a halál használja a német rövidítést?
Aki hülye, haljon meg!
Nem is tudom, eddig hogy bírtam meglenni nélküle. Máris rohanok a boltba megvenni.
UKW adásoknál azonban teljesen más volt a helyzet – legalábbis mostanáig. Az Intempo ugyanis megtalálta a megoldást a Rebel Black Radio Rekorder személyében.
Egyben óriási gratula a fordítónak, bár inkább menne el kapálni. Az UKW ugyanis nem más, mint az URH németül. Aki csak ennyire ismeri azt a nyelvet, amelyből fordít, inkább válasszon más pályát.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
A halál nem, de így lebukik az, aki forrásmegjelölés nélkül vesz át más cikkeket.
(Az UHF nem egészen ugyanaz a frekvenciasáv. Inkább a VHF I sávhoz áll közelebb, ha ugyan még jól emlékszem a megnevezésekre.)
Edit: Vagy inkább VHF II, mert már a CCIR normát használjuk.
[ Szerkesztve ]
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Rosszra gondoltok. Az UKW a Uniwersytet Kazimierza Wielkiego... Amúgy én is megakadtam picit, könnyebben felfogtam volna ha UHf-et, vagy VHF-et írtok. De látom már javítva lett ultrarövidhullámra.
Jawohl, mein Herr! Egy csak magyarul beszélő emberkének még a Nagy Kazimir Egyetem neve is többet mond, már csak a Polak, Węgier dwa bratanki miatt is.
(#9) macilaci78

Szerintem a top40-ben lenne pár "fizetett hirdetésünket hallották", "Önök kérték" és pár hasonló cím is.
Hurrá, b+, BT meg nincs rajta, ha már tetszőlegesen bármilyen eszközre át lehetne nyomni PC közbeiktatása nélkül. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Nem értem, hogy az internet korában miért a rádióból/tévéből kellene zenét felvenni, ráadásul ha jól értem nem is szabályozhatod hogy mit vesz fel, csak megkapod a top 40-et, legyen az bármi.
Pár éve öltek volna az emberek egy ilyen készülékért. Most már nem kéne. Nem elég hogy kb ugyanazok a "zenék" folynak a csapból is, de még azokat hallgassam mp3 lejátszón is? Minek? Elég bekapcsolni a rádiót... 
Rádió műsort az egész világon legálisan lehet rögzíteni. Méghozzá ingyen! Ezt a Netről nem oldhatod meg.
Veszel egy ilyet, behajintod a szekrénybe, és ha jönnek ellenőrizni, már védve is vagy. Csak kicsit drága.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)