Bámulatos 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Bámulatos 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
(#2) antikomcsi

Na végre!
Nekem már nagyon hiányzott ez a kártya!

Bár, végülis van miről olvasni, meghát a tervezőknek is dolgozni kell a fizuért. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Most mondanám azt, hogy micsoda király karesz, de inkább nem mondom, mert nem hinném el még én magam sem.
Figyeltétek, hogy ki írta ezt az NV-s hírt?
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment
Tényleg Abu irta
Nem tudom ki b@sztatja szegényt az ATi istenítése miatt
Amúgy meg elfogadnám csak az árával nem leszek kibékülve 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
"Amennyiben magasabb terhelés lép fel, a vezérlés aktiválja a terheléses üzemmód profilját, és a feszültségértékeket megnövelve 14%-kal megemeli a rendszer teljesítményét."
Ez pontosan mit takar?
Saját értelmezésem alapján kb annyit tesz, hogy a nem terheléses profil a terhelésesnél 14%-al alacsonyabb teljesítményt nyújt. Vagyis nagy nulla a "megtakarítás" Idle alatt
True Success is Blonde

Lehet a feszültséget emeli 14%-al, az meg már nem lenne rossz.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
(#8) DeltaPower

Matrix sorozatú? én inkább Empire Edition vagy Vader szériába soroltam volna be 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Na igen, de mihez képest 14%-al?
Abu #11 - így már érthetőbb a dolog. Viszont gondolom terhelés hatására rögtön gyári tuning történik, csak ez így jobban hangzik. Esetleg ha a terhelés foka elér egy szintet, akkor emelheti meg a gyári órajeleket további 14%-al
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde
Szerintem úgy van ez mint a 4890-nél ha kilépsz 2dbe akkor nagyon visszaveszi a feszt és az órajeleket. Ha meg ha elindítod akkor betöltődik egy profil és akkor a ref gtx285--höz képest 14%-kal lesz gyorsabb.
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Bocs srácok máshol jártam... az órajeleket növeli, de az Asus konkrétan nem mondta el mennyire, de ez 14%-os teljesítménynövekedést eredményez majd.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
hihetetlen. van egy Nv-s hír és máris máshol jársz 
kezdünk aggódni 
True Success is Blonde

Akkor ez most megint zöld? 
Így elsőre jól néz ki, bár a legtöbb embernek nem ez lesz a fő szempont.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
A rendszer teljesítményét nem hiszem, hogy 14%-kal megemelné. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Mindenki, aki tud olvasni, és szeret Vele csipkelődni! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Fú de durván néz ki... kár, hogy vga-t nem a kinézete alapján kell megítélni, nekem meg ezen felül drága is lenne... 
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
szép kis kártya,tetszik elfogadnám...jó kis hütést pakoltak rá,a tuning is emlitésre méltó
az ára tükrözi a egyediségét(sok) 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

ez király!!!!!!
atiba ilyet
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Ez már kevésbé kelt "féltéglás" hatást...
Szép!
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
Szintén 
//cнєѕтєя вєηηιηgтση
Csak egy 8tűs tápcsati van rajta. És állatul néz ki.
Én vagyok a PH! királya.
(#24) LackoMester válasza KajakFéreg (#22) üzenetére
az A4Tech egered szine az milyen,elfelejtted odairni?egyébként jó kis egér
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Nekem tetszik, csak rövid életű lesz szegényke.
jujjdeszupcsi újabb envé kártya envé fanoknak, meg vérpistikéknek, ebből lehet 8-at egymásmellé rakni octa sli-be jupppííí
na de most komolyan, egy egyedi hűtéstől, meg egy - inteligens- vezérlőszoftvertől vagyunk hasraesve? ja nem, az majd az ára láttán lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Kar, hogy akkor is mukodik a ventilator ha alig van hasznalva a VGA.
Úgy kellett ez, mint egy falat kenyér...
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
"A PCI Express 2.0 csatolóba illeszkedő termék"
Akkor ez már P35-ös lapokba el sem indul? 
[ Szerkesztve ]
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
Szép kártya, mondjuk én már megvettem az ATI-t, úgyhogy egyelőre ez most kimarad.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Én szentül megvoltam győződve róla, hogy az ATI-t már az AMD felvásárolta 3 éve.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Akkor legyen AMD... bár a dobozon még mindig ATI logó van. 
Sőt, inkább úgy írom, hogy Radeon. Ez tuti. 
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Nem is úgy értettem, hanem, hogy megvetted az ATI-t, de hát azt már megvette más, hogyan csináltad? Az AMD meg csak drágább lenne
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment

Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!

Jól néz ki de mondjuk nehéz lenne hozzá illő cuccokat találni.Már akinek a kinézet a lényeg 
Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!
Ja, így már leesett - bocsi, de fárasztó és meleg napom volt ma melóban -, nagy poén. 
Elindul az, visszafelé kompatibilis a cucc (sőt, ha jól tudom, oda-vissza? - ezt vki nekem is elmondhatná). Sok kisebb kártya is ki tudja már használni - elméletben - a 2.0 által nyújtott sávszélességet.

a 2.0-ás csatolójú kártya fullon megy a 2.0-ás slotban, az 1.0-ás csatolójú viszont csak az 1.0-ás sávszélességén megy, ami az előbbinek a fele.
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
Aha, akkor jól gondoltam, hogy az is megy. Köszi. 
azért szerintem a jólfizetett dizájnerek kicsit nagyobb ventivel is tervezhették volna a hatákonyabb/halkabb hűtés érdekében... nem egy válságtermék ez sem... jó lesz majd "nemmondomkiknek" a rog táp, rog alaplap, rog "istencsapása" mellé 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Igen, én is gondoltam, hogy elindul, de szerintem ez megtévesztő... lehetett volna úgy írni, hogy a pci express csatolóba... azaz az a 2.0-t le lehetett volna hagyni
szubjektív vélemény mielőtt megköveznétek ![;]](/dl/s/v1.gif)
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
Aki pro, az úgyis tudja, a többiek meg majd megkérdezik őket

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
ez így nem teljesen igaz: 2.0-ban megy minden kártya ami Pci-E-s csatival rendelkezik, ellenben az 1.0-ás slot lehet kevés feszt ad le ennek a karinak. Lehet ezért van rajta csak 1 tápcsati és szerepel a speckók között a 2.0-s kritérium. Így érthető is lenne.
felülről kompatibilis ez is
True Success is Blonde
Dizájnos, szép alkotás, de ettől még nagyon kevés rá az a hűtés... 

Értelmes az Asus is.....Kidobnak a piacra egy űber hyper okos videokarit, ami akár beszél is hozzánk, userekhez, és rátesznek egy ekkora hurka ventilátor?
Lehet hogy halkabb az Accelero S1em 12es ventivel. 
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

Szia!
Bocsi de a kartyan ket táp csati van:

De lehet hogy a vegeleges kartyan tenyleg egy lesz.
Udv.:

Óha! Pozitívan csalódtam. Abutól egy NV hír, csak tények, szín nyers híranyag irónia cinizmus és komment nélkül. Lehet ezt így is.