Mennyi lehet az ára? Túl sok. És miért ilyen nagy? Bocs a nyavalygásért 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

Mennyi lehet az ára? Túl sok. És miért ilyen nagy? Bocs a nyavalygásért 
Hát ehhez a tipusu APU-hoz nem is illik az ATX méret
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

a mérete szabványos matx es ( csak nagynak tűnik de kisebb mint egy "átlagos alaplap" ) ha kisebb gépet szeretnél itx lapokat néz.
Az ára majd kiderűl.
szerk: most nézem a rangodat, gondolom erre teis rájötél, bocsesz 
[ Szerkesztve ]
Hölgyeim és uraim! A holnap érdeklődés hiányában elmarad.
mivel Asus, ezért már most lehetne 20%-kal olcsóbb. ![;]](/dl/s/v1.gif)
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

ezért veszek asrock-ot 
Hölgyeim és uraim! A holnap érdeklődés hiányában elmarad.

Ez simán minitoronyba való méret, amihez szerintem Llano illene, nem netbookos Brazos.
És igen, mivel asus, egy kategóriával feljebb lesz árazva, mint amit megérdemel.

Tekintve hogy a Turbo Core nincs hatással a CPU magokra csak a GPU-ra, milyen érdembeli előnnyel kecsegtet ez az E-350-nel szemben?
Koca játéknál is előbb lesz CPU limit minthogy a HD 6310, HD 6320 kifulladjon nem?
Kiindulva abból, hogy a HD 4330 Core 2 Duo SU7300-zal magasabb FPS értékeket produkált.
Ok, mellé lehet pattintani 1600 MHz-es ramokat 
HTPC-nek pedig már az előd is jó volt, igazából leginkább annak volt jó.
[ Szerkesztve ]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!
Nem teljes méretű mATX. (24,5*24,5)
A képek alapján alig mélyebb egy ITX deszkánál, szóval ez kb 24,5*18cm.
Az ATX-et az indokolhatja, hogy egy jobb HTPC-be egyetlen bővítő kevés lehet.
Oda már nem árt egy jobb hangkártya, és esetleg egy TV-tuner, vagy digitalizáló, ha szeretnénk TV-t nézni vagy felvenni.
Nekem jobban hiányzik ezekről a Fusion-ös cuccokról az integrált táp.
Persze ha lenne rajta, akkor ki venné a Deluxe ION-os lapokat...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Legfőbb előnye, hogy míg a 350 kifut, ezt lehet majd kapni 
De nem lenne ez sem rossz, mondjuk egy Asrock m-ITX formátumban 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Jó kis gémer konfig alap, ha belepattintassz egy 6850-et 
Volt az elődjéből itx és mATX is, valszeg ez is hasonló irányt követ majd.
A cikkhez:
"Az frissen bejelentett kétmagos..."
New world...old thinking...IBM T60;)

ómagyar 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Hmm, inkább lenne itx.
Ezek köré lehet majd olcsó netes/irodai/filmnézős gépet építeni.
.::www.megadanceradio.hu::.

Létezik USB-s TV tuner ,és digit kártya is!(igaz prémium áron)
Pont ilyen gondolkozom ,mivel hogy nem fér el a E-350-es HTPCm-be....
De ez a lap se!
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

Lehet tudni mennyivel jobb mint E-350?
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Ez már tudja Dual-ban hajtani a memóriát?
Csak abból indulok ki hogy kétféle színűek a ram slotok.

Nem tudja, pont azért két színűek...
Persze, sőt, van USB-s videókártya is, csak a hajadra kenheted a teljesítményét. Akár csak az USB-s hűtőszekrénynek...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Meg az is rádob az árára, hogy passzív. (Mert mint tudjuk a ventilátoros megoldás előállítása sokkkkal olcsóbb...
Ja, hát direkt elcseszett darabok is kellenek, hogy aztán legyen prémium kategória.)

Nem értem mi a bajod ezzel, szerintem előnyös egy zajforrással kevesebbet rakni a gépbe. Emellé már csak egy passzív táp kell, és kész a teljesen hangmentes gép 
Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu

A cikkben nincs leírva de ennél is az x16-os PCI-E csatlakozóba csak x4-es van bekötve. Pedig némely esetekben elkélne...
Gooooooombaaaaaaaaaaaaaaaa!

Meg persze ssd, mert a vinyó kerreg
de úgy meg már sok lenne imo

Jah, bár közben rájöttem, hogy mégse jó, mert szoktam a GPU-t is hallani
Érdekes, a régi Ti4200-asnál is hallottam, meg a mostani 4670-esnél is. Persze nem mindig, de bizonyos játékok bizonyos pontjainál remekül meg lehet figyelni. Vagy már az idegeimre ment a gép?

Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu

Igaz, megzavart ez a dolog, de már képben vagyok 

Semmi bajom nincs vele, pont attól kapok agyvérzést, amikor ilyen direkt extrém keveset fogyasztó cuccokra ventilátort raknak... Csupán azt mondtam, hogy mivel ez, hogy nem cseszik el direkt pöttöm borda + pöcsköszörű kombóval, prémium dolognak számít, ez is tovább emeli az árat. Értsd: ez sem lesz olcsó mulatság.
"és kész a teljesen hangmentes gép
"
Mint mondták SSD is kell ahhoz... és miután ráköltötted a fél vagyonodat, elkezd az egyik tekercs sípolni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
... az integrált táp. Persze ha lenne rajta, akkor ki venné a Deluxe ION-os lapokat...
Én is hiányolom, de ezen nem nagyon lehet, mert van rajta PCI(e) csatlakozó bőven. 90-120 Wattos táp mellett nem lehetne alármilyen kártyát rakni az alaplapba.
Ha notebook táp, akkor maximum egy PCI busz fér bele a tápellátásba.
Kapaszkodj meg!
A Deluxe ION-os lapomon is teljes értékű x16-os PCIe van.

Szerintem itt 38-40 körül lesz, mint az elődje.
[ Szerkesztve ]
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

Nagyon bután néz ki ATX méretben....
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******