A Fermit oda rakjuk, ahol az ára lesz. Ha annyiba kerül, mint a HD 5870, akkor a HD 5870 az ellenfele, ha a HD 5970 árazásán lesz, akkor a HD 5970 az ellenfele. Ha közötte, akkor nyilván lehet hasonlítani, mennyivel gyorsabb és megéri-e a felárat.
Ez ilyen egyszerű.
priti: Nem tudom a Galaxy, miért épített ilyen két GPU-s szörnyeteget. Sok értelmét nem látom. Két dolog lehetséges: A nem hivatalos EOL miatt nincs GT200, és ez így is marad, vagy rengeteg G92 van még a raktárakban. Mindkettő opció. Sőt egymásból következhet is, hiszen, ha nincs GT200, akkor csak G92-öt lehet rendelni ilyen szintre. Persze nem értem, hogy a dual GT 215, miért nem jut eszébe valakinek. Tudom, hogy drága konstrukció a HD 5700 ellen, de őszintén szólva a dupla G92 sem olcsó.
Pedig innovatív a Fermi. Bár az R600 is az volt, így ez nem jelent sokat. Ettől még megbukhat a piacon. Persze rosszabb lenne, ha nem lenne mögötte DX11-es teljesítmény. Az egész gondolatmenettel oda lehet kilyukadni, hogy elkéset az NV. Ezt a fordulót az idő miatt nem tudják normálisan lejátszani. Koncentrálni kell a következő menetre, ott simán lehet nyerni.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.