Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) DigitXT válasza forgonati (#198) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Az LG L1960TQ az 4:3-as, ha fejreállsz is
A helyedben én is a falba verném a fejem, hiszen a legrosszabb az, amikor
azt hiszed, hogy tudsz valamit, csak éppen az nem igaz. Magad írtad, hogy
1280x1024-es. Ez tehát nem 4:3-as (az 1280x960 lenne), hanem 5:4-es. De
lásd kivel van dolgod, megnéztem a manuálját is, így te kezdhetsz fejreállni.

természetesen cserélek majd procit, azt még remélhetőleg az idén
Az nem rossz ötlet, talán még az a 3870 is meghálálja...:K
Sanyix: mittudomén, mit támogat az a lap. Az viszont halál
biztos, hogy kevés az a proci a mai játékokhoz... Régebben
nekem is volt AMD-m (sőt, a P166MMX óta csak az), tudom
miről beszélek.:U (A Phenomokat viszont már nem vágom...)

Az 5870 majd csak jövőre jön.
Ha ennyire messzire tervezel, akkor mit aggodalmaskodsz (és "vizionálsz"
hülyeségeket) a Fermivel kapcsolatban?:) Talán meg kellene várni azokat
a fránya teszteket. Mire 5870-et fogsz venni biztosan lesz kint egy pár.:D

[ Szerkesztve ]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#202) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elnézést mindenkitől az 1280 * 1024 tényleg 5:4 :B

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#203) JohnR válasza Oliverda (#91) üzenetére

JohnR
(fanatikus tag)

(#204) Cyberpunk válasza forgonati (#198) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hát 5870-es VGA-t rakni 1280x1024-es felbontás mellé :DDD Mennyi fps-t akarsz 200 minimum ;] Ha 75Hz-et tud a monitorod akkor az a plafon annál többet úgysem jelenit meg ;)

Félreértés ne legyen jelenleg én is egy ilyen előtt ülök és az elavult GTX260-asom tökéletesen kiszolgál. Persze nem DX11, de valahogy nem tolonganak még az ilyen játékok.
No de majd az AVP3 arra kíváncsi leszek. Ott nálam elfog dőlni hogy van e értelme DX11-es VGA-ba fektetni.
És persze addigra már meg lesz a 24"-os monitorom is hozzá ;] Hogy legyen értelme az ilyen erős kártyáknak.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#205) tome.jr válasza forgonati (#173) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyértelmű hogy drágább lesz

Tévedsz. Az ATI jelenleg mocskos nagy haszonnal árulja az 5xxx szériát ellenfél hiányában. Az nv ha nem akarja úgy lekaszálni a piacot mint ahogy most a júzer barát ATI teszi, simán piacra dobhatja majd a Fermit a jelenlegi ATI árak alatt.

148# Depression: A 3D-t kihagytad. ;] Pedig 2010 erről fog szólni. ATI meg ugye sehol nincs ebben a műfajban.

[ Szerkesztve ]

(#206) RyanGiggs válasza Tökmindegy (#197) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

"Ezt a 20% -ot honnan veszik??
És ha 90% lesz ?"
Onnan veszik,veszem, hogy csak egy tipp.
De közelebbnek érzem mint "És ha 90% lesz:"
Én már nem hiszek a mesékben! :)
És te 90%? :DD :))
Mondjuk igazad van, lehet az még 190% is. :P

(#207) Kopi31415 válasza tome.jr (#205) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tévedsz: NV-nek nem a piaci árak számítanak, hanem a saját költségei. Ha nullára akarja hozni, lehet nem tudja olcsóbban adni, mint AMD a sajátjait a jelenlegi árakon.

RyanGiggs: abban igaza van, hogy itt mindenki kőbevésett értékként kezeli általánosságban a különbségeket, ahogy már jóelőre az áráról, fogyasztásáról is modnanak nagyon okosakat, bármiféle adat nélkül. Így meg marha sok értékkel bíró remek kommentek születnek. S nem tudom ismered-e azt az alakot, hogy feltételes, amit ő is használt. Csak így az élcelődést folytatva.

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#208) RyanGiggs válasza Kopi31415 (#207) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

Tudom hogy csak feltételes, itt mindenki, én is csak feltételezünk dolgokat. :)
Amíg nincs konkrétum addig mindenki így tesz!
Kiváncsian várom,várjuk már az első teszteket!!! :K

(#209) tome.jr válasza Kopi31415 (#207) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nullára akarja hozni, lehet nem tudja olcsóbban adni, mint AMD a sajátjait

Lehet, hogy nem de az is lehet hogy igen.

Azt se felejtsd el hogy az első verziós GTX 295-öt is előállítási költség alatt dobták piacra.

(#210) Kopi31415 válasza RyanGiggs (#208) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahhoz képest rengetegen tényként kezelik a feltételezéseket.

tome.jr: akkor az presztízstermék volt, ez most nem az. Ezért most nagyon nem engedhetik meg maguknak a veszteséges eladásokat. Pláne egy komplett termékpalettával.

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#211) Def26

Def26
(PH! kedvence)

Ezzel a Fermivel az nvidia csak a felső kategóriát célozza meg? Mi lesz a középkategóriával, van már valami infó, hogy terveznek valamit oda is? :U

Origin:attila4go

(#212) tome.jr válasza Kopi31415 (#210) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért ne lenne a Fermi presztizstermék? Várhatóan a leggyorsabb (egymagos) kártya lesz.

[ Szerkesztve ]

(#213) Zeratul válasza tome.jr (#205) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

DX7 óta benne van sztereoszkopikus perspektiva rendering az API-ban amihez csak egy kutya közönséges mozis 3D szemüveg kell.

[ Szerkesztve ]

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#214) Oliverda válasza JohnR (#203) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hallottam már róla. Mi van vele?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#215) Jared válasza Abu85 (#93) üzenetére

Jared
(fanatikus tag)

Nincs más ilyen bérgyártó/manufaktúra? ;]

Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.

(#216) eXodus

eXodus
(őstag)

Innováció címszóval nv rendelhetne egy motort az OCC-től.
3:50-től érdekes :DDD
Úgy is sok a selejt, van bőven wafer, amit szét lehet barmolni.

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#217) Kopi31415 válasza tome.jr (#212) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert ez lesz a consumer VGA alapja is. Letiltott elemekkel. Azért nem lehet csak felső kategória, mert akkor soha az életben nem hozna vissza mindent a beleölt tőkéből.

Oliverda: valószínű a miről/kiről nevezték el kérdéskörhöz kapcsolódik.

[ Szerkesztve ]

(#218) Zeratul válasza Kopi31415 (#217) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Ilyen kihozatal mellett a consumer is iszonyat veszteség lesz.

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#219) VaniliásRönk válasza eXodus (#216) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Úgy tűnik Mikey nem Intel-fan. :DD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#220) Jared válasza - = Zk = - (#193) üzenetére

Jared
(fanatikus tag)

Chuck Norris az egyetlen bérgyártó, aki 80%-os kihozatallal fogja gyártani a Fermit. :))

Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.

(#221) JohnR válasza Oliverda (#214) üzenetére

JohnR
(fanatikus tag)

Igazából semmi, már láttam utaltak rá mások is.
Csak az jutott eszembe, hogy a névválasztásnál nem hinném, hogy arra szerettek volna asszociálni, hogy egy komplett atomerőmű kell az üzemeltetéshez :DDD . Inkább talán a láncreakcióra, a korszakalkotó dolgok feltalálására szerettek volna utalni a Fermi névvel. A tényleges okot nem tudom, csak találgattam...

(#222) Kopi31415 válasza Zeratul (#218) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mit gondolsz miért beszélek arról, hogy nagyon nem tudnak árversenybe kezdeni? AMúgy az ilyen kihozatal alatt mit értesz? Milyen az a kihozatal? S a "selejtből" mennyit lehet felhasználni csonkoltként?

(#223) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Én nagyon szorítok az nvidiának.Remélem sikerül nagyot alkotniuk.

Szíves szerint vennék is egy ilyen új NV csodát,de ami visszatart az az a kb 1 db dx11-es game ami februárban fog jönni név szerint Alien vs Predator.(Ami mellesleg 9800GT-vel faszán fut lengyelek tesztelték igaz nem dx11-be)
1 játékért meg nincs az a hülye barom aki kiad 100+ ezer ft-ot.
Majd ha már legalább lesz legalább 15db dx11-es game és lesz is valami oltári nagy különbség akkor már elgondolkozok hogy megérné váltani.Addigra ezek a VGA-k már csak szép emlékek lesznek kb és már kb feláron lesznek.

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#224) flimo válasza {Zodiac} (#43) üzenetére

flimo
(őstag)

Elég lassú tank lenne, ha elindul egyáltalán. F1-es motor ~750 le, M1 gázturbinája 1500 le.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#225) rumkola válasza Crytek (#223) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

erről van szó

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#226) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Nem ide akartam :)

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#227) flimo

flimo
(őstag)

Remélem kihoznak valami használhatót nyárra középkategóriába, mert cuda és linux driverek miatt ati felejtős nekem :S

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#228) Zeratul válasza Kopi31415 (#222) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Az a kérdés hogy mennyire lehet letiltogatni a fermi hibás részeit, R600 óta radeonok eleve úgy készül hogy a hibás blokkok letiltásval működőképes chip nyerhető, a Fermi azért lényegesen bonyolultabb.

(#229) Kopi31415 válasza Zeratul (#228) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha elolvastad a felépítését ecsetelő részeket, akkor ott egyből adódik pár olyan blokk, ahol lehet tiltani, ha kell.

(#230) atti_2010 válasza tome.jr (#205) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nagyon lemaradtál ATI is jön a 3D-vel még a januárba és a szemüveg nyár végén, az Nvidia nem dobhatja csak akkor ha veszteséggel árul és elvon máshonnan pénzeket, de szerinted ehhez a részvényesek mit szólnának? dobnák az Nvidia tökeit is a piacra.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#231) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor most megint RV770 vs. GT200 a szitu.

Az NV megoldása egy kicsit erősebb 1 gpu-s fronton, nagyjából 4870 vs. GTX280 lehet a különbség, és az ATI 2 gpu-s megoldása ver mindent, addig amíg az NV rá nem szánja magát a saját dupla magos megoldására.

Egy a különbség, illetve kettő.

1. Az ATI most hamarabb hozta a kétfejű szörnyet
2. Az NV-nek nincs lehetősége kétfejű szörnyet készíteni ellencsapásként.

Drukkolok az NV-nek azért hogy javuljon a kihozatal. :K

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#232) Crytek válasza tzsolesz (#231) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Azé várjál azzal. Ilyen Asus Mars szerűségek születhetnek LIMITED verzióban az elborul agyú egyéneknek úgyis van olyan beteg ember aki megveszi!

(#233) J.J. András válasza Cyberpunk (#204) üzenetére

J.J. András
(őstag)

ott a pont, .... ha csak nem használsz valami 200Hz-el meghajtott katódcsöves panelt, LCD panelt nem tudsz, mivel a TrueMotion az LG-nél ( a többi gyártónál nem ismerem a folyamatos mozgás képzésének elnevezését ) nem más, mint a beérkező adatokból (HDMI-nek max. 60Hz-es a szabványban meghatározott adatközlési frekvenciája) még 4 alképkockát számol az LCD panel vezérlőprocesszora, azaz interpolál (50Hz×4=200Hz-es parasztvakítás).....
ami valós függőleges képfrissítést ki tud adni a monitorod, annyira érdemes és ésszerű a játékok alatt a max_fps-t...

akinek volt 120Hz ÷ 200Hz-es katódcsöves monitorja, az tudja, mennyivel élesebb egy ilyen monitor és mekkora különbség van egy LCD overdrive panel közt. (mozgó képi tartam esetén -álló más)
Majd ha az LCD panelek valós képfrissítése is nő 100÷120Hz-re, akkor lesz értelme....,addig a VGAd és CPUd által kiszámolt képkockákat egyszerűen nem tudja megjeleníteni a megjelenítő eszközöd (tv, projektor, lcd-monitor stb.)
kérdésként mindig felmerül bennem: Akkor azt hova teszi a pufferből a sok képkockát? :) :B
Nálam épp ezért minden 1920×1080@60Hz és 60 max FPS van beállítva.... HDMI csatlakozóval. DVI-vel ha jól tudom, 200Hz-es képfrissítés közölhető.

.... Majd egyszer kipróbálom, ha lesz időm......

[ Szerkesztve ]

'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''

(#234) atti_2010 válasza J.J. András (#233) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

A Samsungnak van 120 Hz-re és most jön az LG-nek is, és fogadok hogy még egy csomó.

CrytekPárszor leírták itt hogy nem lephető túl a 300w, tehát limited verzióban sem jöhet.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#235) tzsolesz válasza Crytek (#232) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen az valóban beteg. De ha már felhoztad az Asus Mars-ot, ahogyan a dolgok itt egyelőre állnak, elképzelhető hogy maga az egész GF100 is beleesik egy Asus Mars szindrómába. Az Nv-nek éppen lesz Dx11-es VGA-ja, de inkább papíron, mint boltokban.
A helyzet szerintem csak nyárra fog normalizálódni. Addigra a fél világ 5800 series-ből fog állni.

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#236) Crytek válasza tzsolesz (#235) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

A türelmesek és az nvidia hű emberek kivárnak.

(#237) Zeratul válasza Crytek (#236) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

És mangalicává hizlalják a malacperselyüket hogy elég legyen a nV szörnyére.

(#238) atti_2010 válasza Crytek (#236) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ebből azért az Nvidia nem igen fog megélni hogy 2-3 fanatikus tag kivár.

(#239) Crytek válasza atti_2010 (#238) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is a pc-s piacból akarnak megélni ezt már rég kitárgyalták a hozzáértöbbek!
Ez csak a sok gyöpösödött atisnak jó ,hogy nem fogja magát nv és nem gyárt több VGA-t pc-re!
Én mondtam ha már lenne legalább 15 dx11-es game akkor simán vennék pénzem van rá.De így most minek adnék ki érte 100+ ezret amikor a 2 éves 8800GT-mel is tudok mindennel játszani (Stalkerek,Crysisok,GTA 4hez maxhoz kevés már nagyon)

(#240) atti_2010 válasza Crytek (#239) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Pontosan az Nvidia kezdte ellehetetleníteni a PC ipart amikor elkezdett mindent saját licencre átírni, azt gondolta hogy ha megszerzi a piac nagyobb %-át a konkurencia úgyis meghal és az övé marad az egész piac, most ez visszacsapott.

[ Szerkesztve ]

(#241) Pikkolo^^

Pikkolo^^
(senior tag)

Tesztet! A technológiai haladzsa nem érdekel amióta laptopom van.

Intel C2D laptop processzorok eladók!

(#242) moha21 válasza atti_2010 (#240) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah annak idején meg a 3dfx kezdte ellehetetleníteni a PC ipart nem? Komolyan nagyobb hülyeségeket nem tudsz írni? Azért mert Nvidia másban látta a pénzt az még nem azt jelenti ellehetetlenítette a PC ipart...bezzeg most AMD-jék mit csinálnak ülnek a babérjukon és kedvükre játszanak az árakkal. vicc hogy a VGA a legjobban elavuló hardver és most 1 éve nem avult el sőt több....NV hozta be a t&L-t utána a shadereket elsőnek dx 8. Akkor most miről is beszélünk? Azért mert most szarban vannak nem ők lehetetlenítették el, csak másfele is kell koncentráljanak.

(#243) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Jó lesz, ez csak sajnos megcsúsztak! Viszont nem önhibájukból!

Én várom már a márciust! addig már nem veszek VGA-t :))

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#244) atti_2010 válasza darkarthur (#243) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Márciusba sem hacsak nem AMD-st akarsz.

moha21Mindenre saját szabványt faragnak hogy más ne tudja használni (physx, cuda), lefizetések hogy az övékén jobban menjen, a DX10.1 értelmének tagadása, amit most bevezettek, ketté osztják a PC-s piacot és nem tesz jó, az AMD nyíltan hirdeti hogy a nyilvános kódoké a jövő..

[ Szerkesztve ]

(#245) tome.jr válasza darkarthur (#243) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akinek van egy kis esze kivár. Hacsak nincs valami extra sürgető körülmény (pl. elhalálozott kártya stb.) akkor a mostani a legrosszabb időpont DX11-es kártyát venni. Az árak az egekben, DX11 game meg sehol.

(#246) moha21 válasza atti_2010 (#244) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor mindjárt hanyattvágom magam az amd-nek:) Ha fordítva lenne a dolog ők is a pénzt néznék...

(#247) TESCO-Zsömle válasza Crytek (#223) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van az a hülye, sőt, vannak akik játék nélkül is kiadnak, illetve kiadtak már százezreket egy AMD megoldásért...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#248) yakuza.tora válasza darkarthur (#243) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

"Jó lesz, ez csak sajnos megcsúsztak! Viszont nem önhibájukból!" - Hanem?

"Én várom már a márciust! addig már nem veszek VGA-t" - A Fermi vásárlásakor nyugodtan bekalkulálhatsz egy új tápot is...

tome.jr: Én nem vártam ki. Vettem egy 4890-et. :B

Alléz Olympique de Marseille!

(#249) janos666

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt látható, hogy a zöldek erősen a túlerőre játszottak, hiszen az AMD-nek közel 8 évnyi tapasztalata van a tesszellációval...
Itt arra gondolsz, hogy ha egy GF100-on nem megy át rögtön diavetítésbe a jelenleg egyetlen olyan tesztprogram, amire alapozhatunk, akkor nagyon is megérte? :DDD
Lehet bármilyen hatékony a HD5 tesszelátora tranzisztorigény szempontjából, ha a gyakorlatban az lesz az első feature, amit letilt az ember, mert megduplázza az FPS-t, sőt, ezáltal játszhatatlanból játszhatóba megy át a játék, nem úgy, mint egy Fermis Geforce-on, ahol kár lenne kikapcsolni, mert alig lassít, de lényegesen szebb a kép? :))
Szerintem épp az lett a dolog vége, hogy az AMD addig erőltette a tesszelátort, hogy a végén épp ezen a téren kaphat ki a maga 8. generációjával, amiből az első 7 csak egy fekete folt a GPU-ikban, amit szigorúan odatettek. :D

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#250) tome.jr válasza janos666 (#249) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C

yakuza.tora: De szerencsére az nem is DX11-es. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.