Afene, hogy ezzel nem tudtak egy pár hetet várni. Még nincs almás cuccom, de hamarosan lesz. Persze akkor majd fizethetek érte. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Apika
(PH! addikt)
Túl sokat nem veszítettél vele...

Harlek
(tag)
Egyszer már volt ingyen, jó látni, hogy ismét elérhető. Egyébként szórakoztató, de mint a legtöbb mobilos játék, elég hamar unalomba fullad, ha egyhuzamban próbál az ember órákat játszani. (Plusz telefon is lemerül.
)
Nem értem miért nem adják ki Androidra is.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Nem is várható? Kb 1 hónapja nyomtam végig az eredetit pc-n. Telón is jó lenne, unom a reckless-t.
[ Szerkesztve ]
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

[balu]
(tag)
Most hozzáadod gépről az iTunes accoutodhoz, majd ha meglesz felrakod. Nem értem mi itt a probléma. 

Mukorka
(PH! addikt)
Azért elég jó játék lett, ingyen meg "bestbuy".
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

FefeeX
(PH! kedvence)
Csinálj egy accot és töltsd le pc-re...
Amúgy szerintem is jó játék, iphone-on is, de mikor megvettem az iPad-ot, újra végigjátszottam elölről, egész más a feelingje nagyobb képen 
[ Szerkesztve ]
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX
Jaja, nm volna rossz. Ellennék vele.
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★
Ez jó ötlet. Nem is tudtam, hogy az itunes működik almás cucc nélkül is. Sosem használtam még.
Viszont komoly, hogy bankkártya kell egy itunes kliens regisztrációhoz?
Akkor most nem tudok letölteni egy ingyenes programot, mert nincs bankkártyám? Vicces.

[balu]
(tag)
Dehogy kell. [link]
[ Szerkesztve ]
Kösz. Úgy néz ki, online sikerül.
A letöltött kliensprogramból nem enged free regisztrációt csinálni. Ott nincs bankkártya nélküli választási lehetőség.