Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hajrá!! :K :))

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#2) sutszi

sutszi
(senior tag)

Üdv!

Parci: Nagyjából mikorra várható az új Hardverapró indulása? /* Én már nagyon kíváncsi vagyok rá */

(#3) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Jó!
Az árak barátiak. Persze az ingyen elvihető dolgokat majd még lehetne tisztázni.
Sok sikert! Remélem hamarosan aktív előfizetőtök lehetek(még sajna semmi sem biztos).

:R

Kíváncsian várom az új fejlesztéseket!

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#4) lujó55

lujó55
(őstag)

Jól csináljátok, a világot a gazgaság törvényei mozgatják és biza' a bölcsészeknek is meg kell élni valamiből :((( Jó az elképzelés a Hardverapro-val kapcsolatban :C (arra a hátralévő néhány hónapra :R )

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#5) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy éves bérletre vevő lennék a hardveraprón, már előre leszögezem :R
Bacsis féle lekvárt mint valutát elfogadtok? :D :R

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#6) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

150Ft?
Ezért volt a nagy sírás? :D

Milyennapvan?

(#7) kaller1 válasza D1Rect (#6) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem volt, hanem lesz is még. :U

Pedig ezt nyugodtan rászánhatja mindenki, aki nem a párszázas lomjaitól akar szabadulni.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#8) lujó55 válasza kaller1 (#7) üzenetére

lujó55
(őstag)

Honnantól számít "nem párszázasnak" a cucc?

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#9) dedike

dedike
(PH! addikt)

Anyám... :D :P :R

Jó szerencsét!

(#10) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gratulalok a fejlodeshez, csak igy tovabb! ;)

(#11) D1Rect válasza kaller1 (#7) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

150Ft-ért?
Hardvereknél?
Úgy, hogy van ingyenes keret?
Amikor a posta egy sima levelet 100Ft-ért visz, az ajánlott 500-ért egy csomag meg 1eFt+ ?

Ehh...

Milyennapvan?

(#12) tlac válasza D1Rect (#11) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

de itt most egy ingyenes rendszer szűnik meg és lesz szigorúbb

(#13) D1Rect válasza tlac (#12) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fizetek egy minőségibb szolgáltatásért ami már ingyen is nagyon jó volt.
Ráadásul részben ingyenes is marad.

Ez hirdetésenként 150Ft-omba kerül, de válthatok bérletet. Nekem tetszik.

Milyennapvan?

(#14) danih

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A fizetés el fogja venni a bazár-jellegét a dolognak, de talán letisztul a "piac", és a bepróbálkozók is kevesebben leszek.
A lényeg, hogy a fizetés KÉNYELMES legyen! Sokan nagyon lusták vagyunk :DDD

Eredeti Steam (CoD MW3 + Collection 1, DiRT, RO2, SR3, stb), Origin (BF3, BC2, FIFA, NFS stb) a legjobb áron a neten - PÜ! <> http://goo.gl/5FTqt

(#15) Malachi

Malachi
(őstag)

éljen a Tavasz, az árak jók, a bérlet csúcs, alig várom már a megtisztított hardver aprót! :R

(#16) kaller1 válasza tlac (#12) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az biztos, az UP kikerülős huszároknak (is) vége a jó világnak. ;]

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#17) tlac válasza D1Rect (#13) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

ha lehetne választani és inkább a mostani ingyenes rendszert preferálnám
persze nem nagy dolog, hogy most fizetni kell érte, beépítem az árba és probléma elintézve

(egyébként tartok tőle, hogy tényleg jobb lesz-e... ezt már nem a ph kódolja)

(#18) D1Rect válasza tlac (#17) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Alapvetően sajnos nem lehet választani.
De szerintem teljesen elfogadható, hogy mindenki tegyen hozzá egy kicsit, hogy működhessen.
Sztem 150Ft nem tétel egy hardvernél amikor egy buszjegy 300 egy ajánlott levél meg 500.
Ha bemegyek a postára feladni a csomagot a benzinem többe van mint 150Ft. :U

(#16) kaller1: Nagy kár, pedig olyan jó volt ugyanazt a hirdetést olvasni 5x. :(((

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#19) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Az új portált már nagyon várom és érdekesen hangzik a "meglepetés" is. :)

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#20) WolfheartGR

WolfheartGR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

GL&HF

X6-osom nekem is van. Csak nem a Bmw-től, hanem a Microsoft-tól.

(#21) mirrmur

mirrmur
(fanatikus tag)

muhahahaha. gyóóóóóó lesz. nekem mindenképpen.

Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...

(#22) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

Már a "nagyapa" is megmondta:

"Kár,hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi!"

Ő a nagymamára gondolt és chipset kapott.

Én az egykori ph!ra gondolok és lehúzós aprót kapok.

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#23) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Nagyon várom az újdonságokat és személy szerint örülök az új rendszernek. Legalább a szélhámosokat megszűri.

twitter: MatrixfanLive

(#24) D1Rect válasza Entryy (#22) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A jó hír, hogy várhatóan sokkal kevesebb lehúzás lesz az aprón a szigorított ellenőrzés miatt. ;)

MOD: Lehet félreértettem, a 150Ft lenne a lehúzás?

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#25) Oliverda válasza Entryy (#22) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Milyen chipset? Intel? ;]

Az egykori PH!-ra ahol az élelmesebb csalók jóformán úgy verhettek át ahogy akartak, illetve ahol a sok szemét és dupla hirdetés miatt nem lehetett látni a fától az erdőt? :U

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#26) sos456

sos456
(tag)

Ezután nem lesz aprón molex sata átalakító pl ?

http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU -ha vki még nem látta volna

(#27) adorjant válasza sos456 (#26) üzenetére

adorjant
(senior tag)

Dehogynem,kiskerár fölött :)

Az éves bérlet jól hangzik,bár ahogyan minden más is a hardveraprón,ez is az ártól függ :)
Én bizakodó vagyok. :K

(#28) woland_y2k válasza sos456 (#26) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Szvsz akármelyik számtechüzletbe bemész és kapsz. Nem olyan cucc, ami ne lenne készleten.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#29) bmwk1200s

bmwk1200s
(senior tag)
LOGOUT blog

Biztosan nem voltam figyelmes, de a jelenleg is futó hirdetések ingyenesek maradnak, vagy ahhoz hogy tovább éljen akkor fizetnem kell 150Ft-ot?
Félre ne értsetek... fizetem :DDD , csak szóljatok, hogy mikor kell, nehogy törölve legyen a hirdetésem! :R

"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"

(#30) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Ha kényelmes lesz a fizetés akkor szeretni fogom, végül is ti sem ingyen kapjátok az áramot, meg az internetet ;]
Olyant lehetne-e csinálni hogy adtok egy bankszámlaszámot, elmegy 3K aztán 20 hirdetést feltolhatok. Azért csipogjon a vége felé hogy vége a keretnek, mondjuk PÜ-ben :R

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#31) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

4 processzor, 48 giga RAM, hiába no, biztosan nem számítotok nagy terhelésre a jövőben XD

A 150 Ft-tal teljes mértékben azonosulni tudok, főleg, hogy innentől kezdve nem lesznek csalók, ennyit megér...persze az első pár hónap amíg nem alakul ki rendesen az értékelési rendszer még nehezebb lesz, de utána már jóó :))
Mondjuk az újonc, aki most regisztrál, csaló annak a 150 Ft nem biztos hogy eléggé ijesztő...

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#32) macikos

macikos
(PH! addikt)

Csak nehogy vaterává váljon az apró...

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#33) Gergosz2

Gergosz2
(őstag)

fizetős apróhírdetés = hardverapró halála.

"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

(#34) woland_y2k válasza Gergosz2 (#33) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

250 vagy 150 Huf-ról van szó, fizetési módtól függően. :U
Szvsz ez nem fogja jelenteni a hardverapró halálát.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#35) Gergosz2 válasza domi007 (#31) üzenetére

Gergosz2
(őstag)

Vaterán is fizetni kell még is hemzsegnek a csalók.

"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

(#36) sutszi

sutszi
(senior tag)

Magyarországon van egy egészen furcsa tulajdonsága az emberek némely hányadának.
/* Tisztelet a kivételnek. */
Ez pedig akkor nyilvánul meg, amikor valamiért - ami tegyük fel korábban ingyenes volt - fizetni kell. Egyesek úgy képzelik, hogy nekik alanyi jogon ingyen jár valami életük végéig...
Amint fizetni kell, háborog, tüntet, szid....ja és persze minden rosszat kíván...
Jelen esetben egy olyan hihetetlen anyagi megterhelésről van szó(150HUF), hogy emiatt páran a hitelfelvételt fontolgatják.. :U
Emberek ne csináljátok már.

Kinek nem inge nem veszi magára.

[ Szerkesztve ]

(#37) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Ez érdekes lesz de legalább a vevőnek még igy sem kell fizetnie . :) De én inkább ezt a fizetős dolgot csak a boltosokra vetném ki akinek azért köztudott van forgalmuk rendesen .Ne mindig a kis ember szívjon.

[ Szerkesztve ]

(#38) D1Rect válasza kpal (#37) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A "kisembernek" lesz ingyenes keret, hogy ne szívjon.
Szóval ha úgy nézzük, akkor kívánságod teljesült. ;)

Milyennapvan?

(#39) kpal válasza D1Rect (#38) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Akkor jó :K

(#40) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

150Ft nem sok egy 20-30K-s videokártyánál, viszont a pár száz forintos cuccok piacát durván vissza fogja vágni. Sajnos.. De olyan rendszer nincs, ami mindenkinek jó, ezt el kell fogadni.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#41) D1Rect válasza ^Clown (#40) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez már párszor feljött:
Nézd meg az aprókat, alig van 500Ft alatt bármi.
Egy telefontfólia is eFt-os tétel.
Egy hőpaszta is 1K körül van.

Pontosan minek a piacát fogja visszavetni szted?

Milyennapvan?

(#42) kaller1 válasza D1Rect (#41) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Így van, arányaiban nézve elenyésző a párzázas tétel a többezreshez képest.

(#43) hyperman25

hyperman25
(lelkes újonc)

Ha évente meg tudom hirdetni a processzoromat, alaplapomat és a videókártyámat is ingyen, részemről nem lesz panasz. Nem mintha évente cserélgetném a dolgaimat. :D

(#44) Tálydi

Tálydi
(senior tag)
LOGOUT blog

Eleinte kicsit húztam a számat,de 150Ft még lenyelhető(sőt) bár, én van úgy, hogy hónapokig 1 hírdetést sem adok fel, meg, hogy egyszerre 12-t, nem lesz ez rossz.

Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********

(#45) Parci válasza tlac (#17) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

sokkal kényelmesebb lesz az új rendszer, én most először vagyok igazán lelkes, mi az életbe nem tudnánk megcsinálni ennyire user friendly-re, sosem lenne rá idő/energia.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#46) mope

mope
(tag)

pár száz forintos kábelt érdemes az ebay-ről rendelni, nekem eddig mindig kihozták, rohadt olcsó, nincs szállítási költség, csak várni kell rá 2-3hetet.
De szerintem mindenki tudja előre ha kelleni fog neki valami.

[ Szerkesztve ]

..-..

(#47) mirrmur válasza Parci (#45) üzenetére

mirrmur
(fanatikus tag)

jújjjjjj de jó. izgatottan várjuk a pillanatot, több szempontból is jóóóóó lesz. hehe.

Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...

(#48) ^Clown válasza D1Rect (#41) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kábelek, fóliák, trackpoint-ok, de mondjuk pl. egy 1K-s valaminél kapásból ugye +15%-os áremelkedést jelent. Jó lesz ez a rendszer, de azt azért ne sugalljuk, hogy mindenkinek jó lesz. Mert nem lesz.

mope: ebben igazad van, ha csak az anyagiakat nézzük. De ha az ebay-ről vásárolsz, akkor:
- várhatsz rá 2-3 hetet, mire megérkezik
- nem egy másik magyar gyerek zsebébe teszed a pénzt... (tudom, ez az én agymenésem, de ha választhatok, akkor inkább az országon belül vásárolok)

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#49) Archer

Archer
(őstag)

"Ennek örömére üzembeállítunk majd még egy szervert, ami már csak 4 procit és 48 giga memóriát kapott" - na de a lényeg, Intel vagy AMD? ;]

[ Szerkesztve ]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#50) D1Rect válasza ^Clown (#48) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 15% nagyon mutatós, de 150Ft-ról beszélünk.
Egy gombóc fagyit nem adnak érte.

Százötven. Aki fennakad 150Ft-on, az eddig is fennakadt és ebayről rendelt.

Milyennapvan?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.