Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Hát gratulálok először is a szép eredményhez a készítőknek. Másodszor, miután játszottam vele nem győzött meg. Jó mutogatni, hogy mire képes az iKütyü, de a tartalmi része nem az igazi ennek a játéknak, kár érte szerintem.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#2) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már sokszor megmondtam ebben van a piaic, és ez Android nem veszi észre.
Samsung Badával is ere törekszik, Wave-n is ugyan így hanem jobban elmenne ez a játék

Note 2 ?

(#3) BloodRay válasza AS (#2) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Az összes wawe-n? ;] Azt megnézném.
Egyébként látványosnak tűnik a játék, aztán ennyiben ki is merül az egész ahogy nézem...

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#4) Kashim válasza BloodRay (#3) üzenetére

Kashim
(senior tag)

Marhára el lehet ám szórakozni a harcokkal, teljesen random módon támadnak az ellenfelek, mindig van meglepetés, na meg ott a rengeteg felszerelés amit ki lehet váltogatni miközben fejlődik az ember. Ha a következő update-ben minderre rájön az online multi... akkor meg aztán lesz ne mulass. :D
Kicsit én is nagyobb szabadságot vártam, de nem lett olyan rossz a végeredmény, ilyen grafika meg vicc egy ekkora kézi készüléken, főleg ha azt nézed, hogy egy 3GS-en is gond nélkül fut, pedig nem ma jött ki. (nyilván azért az alacsonyabb felbontás miatt nem kell annyit güriznie a hardvernek)

[ Szerkesztve ]

Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

(#5) skajwa

skajwa
(senior tag)

Tegnap töltöttem le iPad-re. Nem vicc, 10 perc után kinyomtam! Szép a grafika de a játék nagyon monoton és engem egyáltalán nem kötött le.... :U

Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706

(#6) Bling95

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon jó a graf, sok időre nem köt le ( 1-2 bloodline) de sok kicsi sokra megy:D

már csak az infinity blade kell és megvan minden fegyver:D

(#7) anubys1984

anubys1984
(tag)

Ha nem elesô generációs touch-om lenne, szerintem már le is kaptam volna. :(

Alcatel OT 311, Alcatel OT 535, Nokia 6100, Nokia 2610

(#8) majom2

majom2
(őstag)

nekem nagyon tetszik. már egy pár órányi játékidőt belepumpáltam :) persze aki csak 1x-2x viszi végig, annak ezt hiába mondom. a játék igazi szépségei nehezebb ellenfelek ellen jönnek ki, amikor már régen nem elég csak a pajzs mögött bujkálni. jó kis játék ez. nameg a főgonosz első legyőzése sem rossz, ami nekem először a 24-es szinten sikerült.

(#9) powergoku válasza anubys1984 (#7) üzenetére

powergoku
(kvázi-tag)

Sajnos nekem is az van.Megnéztem a gameplayt nagyon jónak tűnik a játék.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.