Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Ahogy a nyereményeket megnéztem ezekért tényleg érdemes egy Sandy-t tönkre "b..szni"
öhm... vágni! :W ,

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#2) imibogyo válasza MZperX75 (#1) üzenetére

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Pont ezt néztem én is. nem valami motiváló. Mondjuk én is megpróbáltam egy alap 4 GHz-et 2600k-val, amibe valljuk be nem nagyon szakadt bele, de hogy ilyen cuccokért kockáztassam az alkatrészeimet, magasabb eredményért, hát... :U

(#3) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Azon tűnődöm, induljak e...

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#4) imibogyo válasza vanhalen (#3) üzenetére

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet meg kellene próbálni... ;]
251%-os tuning. :Y

[ Szerkesztve ]

(#5) MZperX75 válasza vanhalen (#3) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Indulni indulhatsz,csak nem ezen az OC versenyen,mivel itt csak

" Sandy Bridge, vagy Sandy Bridge-E lapkára kell épülnie, vagyis a rendszer tokozása LGA1155, vagy LGA2011 lehet."

és nem Socket 370!

De szép 900Mhz@3161Mhz! :C

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#6) vanhalen válasza MZperX75 (#5) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Szutyok SB hol jön már egy s370-es celeroncshoz? :DDD

(amúgy csak vicc, összezavarodott az everest, gyorsan lefotóztam :) )

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#7) Zso2

Zso2
(őstag)

Na ezt meglessük mennyit bírok 5870-nelé támogatva,habár a hűtőm nem az igazi a jó tunninghoz..

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#9) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak hogy tiszta legyen:

"Az MSI a Futuremark közreműködésével tuningra buzdítja a felhasználókat."

Szóval ha lehet, ne gyertek azzal ide, hogy "fúj MSI", meg "miért csak MSI". Ez egy MSI verseny. ennyi.

PH semleges

(#10) lee56

lee56
(senior tag)

Érdekes egy verseny, tehát a leg esélyesebb az akinek 1000$ körüli processzora van meg minimum 500$-os videókártyája, és az aztán nyerhet egy alaplapot meg egy középkategóriás VGA-t, hát rögtön le is fogja cserélni a gépét, na meg ha eladja gondolom akkor már lesz pénze kajára is :D Mint egy falat kenyér, úgy kell neki a nyeremény :)

No Comment

(#11) nakos

nakos
(senior tag)
LOGOUT blog

Es a tuningnak mamar mi ertelme van? Ahhoz programok is kellenenek amik kihasznaljak. Hacsak nem eyefinityzel, nincs olyan jatekprogram ami akadna egy alapon jaro 2500k-n sem, meg a BF3 is szepen elmegy ha van egy korszeru vga (esetleg ketto), de egyebkent zero ertelme van x%-kal tuningolni. Egyebkent aki tuningorult, az meg ugyse MSI lappal fogja nyomni, hanem kb egy asus rampage 4 extremmel vgy giga x79 ud7-tel.

(#12) vanhalen válasza nakos (#11) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Vagy egy Be6-al :DDD

(#13) Zso2 válasza stevve (#9) üzenetére

Zso2
(őstag)

A legjobb hsz-et törölted amit a héten írtam :D , azért leírom tömören: a kritériumok közűl csak az MSI brand memória és hdd hiányzik,akkor megfelelne kb 2 ember.. :DDD
Tényleg mivan akkor, ha az alaplapomra rárakom a 865PE Neo feliratot? Elfogadják vajon, szegény nem bírná a 2500k tempóját :)

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.