Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) BemApo

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

Hajrá PH! tuningosok :Y , remélem lesz győztesünk :C

UpTheBruce!

(#2) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

1156-os foglalat...
Lehet előbb kihal, mint a 775! :D

(#3) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem P5K Premiumom van, hogy tudok nevezni a nyereménysorsolásra? :D

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#4) TESCO-Zsömle válasza Pubszon (#3) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

~3 napig még sehogy...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#5) EarL 007 válasza Pubszon (#3) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pattints rá LGA1156-ot. :DDD ASRocknak tuti van ilyen upgrade karija, mint anno S754 -> S939. :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#6) lujó55

lujó55
(őstag)

Irán? :Y Meglepett!
re: (#2) Angel1981 Szerintem pont ezért erre csinálták a versenyt...

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#7) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

"Az egyes versenyekre való nevezés alapfeltétele az Asus gyártmányú, LGA1156-os foglalattal rendelkező alaplap, illetve a grafikus kártyák erejét kihasználó fordulók esetén az Asustól származó videokártya. A GPU tuningjára a hatodik héten kerül sor, és fontos kikötés, hogy csak olyan kártyát lehet alkalmazni, amin egyetlen grafikus processzor található."

Lássuk csak, mi kellhet ide:
ASUS Maximus III Formula - 70k, INTEL Core i7-875K - 100k, ASUS GTX 480 - 130k, + némi (sok) folyékony nitrogén, hozzá a megfelelő potok.

Olcsó kis verseny ez.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#8) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

asszem, megpörgetem a P7P55D lap + Corsair kombót, azt meglátjuk, mi jön össze :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#9) anulu válasza Ricco_hun (#7) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

van benne olyan competition, ahova egyáltalán nem kell ilyen cucc

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#10) lujó55 válasza Ricco_hun (#7) üzenetére

lujó55
(őstag)

Ja. Ha meg valaki véletlenül megpörköli a cuccot, vehet egy másikat! Apám, van itt marketing! :N

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#11) lujó55 válasza Ricco_hun (#7) üzenetére

lujó55
(őstag)

:U dupla, Mod: légyszi törölni!

[ Szerkesztve ]

(#12) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Összesen nyolc különálló heti verseny és győztes lesz, melyek során ASUS termékeket lehet nyerni, többek közt alaplapokat, ..."

szükség is lesz az utánpótlásra, ha a elfüstölnek párat a fiúk, (lányok)...

csak ugye: ha világszerte kinyírnak a teszt során 100-200-akárhány lapot, majd ezek kisorsolnak 10-et.... :DDD

nem ebből fog az asus megazdagodni, meg nem ezért van az egész, de akkor is gyökérség: marketing célból más fsz-val verik a galagonyát...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#13) ricsi99 válasza szab.tam (#12) üzenetére

ricsi99
(senior tag)
LOGOUT blog

Gigának is volt tuning versenye.... Jó reklám az egész , valahonnét én is megpróbálok felhajtani egy Asus lapot tesztképp.... :R

Csak e-mailben keressetek

(#14) zoleek válasza lujó55 (#10) üzenetére

zoleek
(kvázi-tag)

És vajon az Intel mennyit enged a chipsetek árából az Asusnak? :F Merthogy ugyebár ez mindkét cégnek elég faja szinte 'ingyé reklám'. :K
Nem véletlen az 1156-os tokozás, jahh...

Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön--->nevezd meg a tárgyat--->kérdés róla--->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.

(#15) lujó55 válasza zoleek (#14) üzenetére

lujó55
(őstag)

Hát nem tudom. Nem lehet igazán belelátni az üzleti dolgokba, amúgy meg a tuninghoz sem értek annyira. Én annál jobban féltem a vasat, profi munkához meg nincs pénzem. Én nem tudom azt sem, hogy folyékony N2-től miért nem törik el a kerámia tokozás, holott annak a hőtágulása minimális.

(#16) Srodney

Srodney
(senior tag)

tök jó hogy lehet hardvereket nyerni,remélem lesz hazai bajnok! :U

(#17) Pubszon válasza EarL 007 (#5) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A cikk végén írják, láthatod(ha elolvastad ;] ), hogy van egy nyereményjáték, amire bármilyen ASUS márkájú alaplappal lehet indulni. De az csak sorsolásos.

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#18) EarL 007 válasza Pubszon (#17) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom, de LGA1156 versenyben egy ilyen megoldás ütne. :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#19) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Na, ez engem most érdekel csuhajja

(#20) tsii_H

tsii_H
(tag)

nocsak. lehet megis huzva lesz a gepem, pedig nem terveztem egyelore. a vagany gyari hutommel tuti rekordot dontok :DDD

(#21) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Basszus ebből már megint kimaradok :O S478-as konfigot még cask-csak össze tudnék rittyenteni, az nem jó? :DDD pedig de megmutatnám mit tud a fagyállós palackom ;] :C

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#22) zoleek válasza bacsis (#21) üzenetére

zoleek
(kvázi-tag)

Ez odab@sz.... :DDD
Mellékesen ha lekváros-mozsaras-őrült hűtéses verseny lenne tuti te nyernéd! :R

Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön--->nevezd meg a tárgyat--->kérdés róla--->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.

(#23) zoleek válasza lujó55 (#15) üzenetére

zoleek
(kvázi-tag)

Mellékesen idáig gondolkodtam, hogy honnan 'ismerlek' Lujó... :)
Te hirdetted a 12cm-es DELTA ventiket ugye?
Üdv:Zé

(#24) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Hogyan lehet feltölteni az eredményt? :F

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#25) waithEard válasza waithEard (#24) üzenetére

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja, hogy még nem indult el...azt hittem a visszaszámláló az első feladat hátralévő idejét mutatja... :W :W :W :W :W :W :W

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#26) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jövök, jövünk.. ;]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.