Hajrá PH! tuningosok
, remélem lesz győztesünk 
UpTheBruce!
Hajrá PH! tuningosok
, remélem lesz győztesünk 
UpTheBruce!

1156-os foglalat...
Lehet előbb kihal, mint a 775! 
Nekem P5K Premiumom van, hogy tudok nevezni a nyereménysorsolásra? 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
~3 napig még sehogy...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Pattints rá LGA1156-ot.
ASRocknak tuti van ilyen upgrade karija, mint anno S754 -> S939. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Irán?
Meglepett!
re: (#2) Angel1981 Szerintem pont ezért erre csinálták a versenyt...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

"Az egyes versenyekre való nevezés alapfeltétele az Asus gyártmányú, LGA1156-os foglalattal rendelkező alaplap, illetve a grafikus kártyák erejét kihasználó fordulók esetén az Asustól származó videokártya. A GPU tuningjára a hatodik héten kerül sor, és fontos kikötés, hogy csak olyan kártyát lehet alkalmazni, amin egyetlen grafikus processzor található."
Lássuk csak, mi kellhet ide:
ASUS Maximus III Formula - 70k, INTEL Core i7-875K - 100k, ASUS GTX 480 - 130k, + némi (sok) folyékony nitrogén, hozzá a megfelelő potok.
Olcsó kis verseny ez.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

asszem, megpörgetem a P7P55D lap + Corsair kombót, azt meglátjuk, mi jön össze 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

van benne olyan competition, ahova egyáltalán nem kell ilyen cucc
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Ja. Ha meg valaki véletlenül megpörköli a cuccot, vehet egy másikat! Apám, van itt marketing! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

dupla, Mod: légyszi törölni!
[ Szerkesztve ]
"Összesen nyolc különálló heti verseny és győztes lesz, melyek során ASUS termékeket lehet nyerni, többek közt alaplapokat, ..."
szükség is lesz az utánpótlásra, ha a elfüstölnek párat a fiúk, (lányok)...
csak ugye: ha világszerte kinyírnak a teszt során 100-200-akárhány lapot, majd ezek kisorsolnak 10-et.... 
nem ebből fog az asus megazdagodni, meg nem ezért van az egész, de akkor is gyökérség: marketing célból más fsz-val verik a galagonyát...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Gigának is volt tuning versenye.... Jó reklám az egész , valahonnét én is megpróbálok felhajtani egy Asus lapot tesztképp.... 
Csak e-mailben keressetek

És vajon az Intel mennyit enged a chipsetek árából az Asusnak?
Merthogy ugyebár ez mindkét cégnek elég faja szinte 'ingyé reklám'. 
Nem véletlen az 1156-os tokozás, jahh...
Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön--->nevezd meg a tárgyat--->kérdés róla--->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.

Hát nem tudom. Nem lehet igazán belelátni az üzleti dolgokba, amúgy meg a tuninghoz sem értek annyira. Én annál jobban féltem a vasat, profi munkához meg nincs pénzem. Én nem tudom azt sem, hogy folyékony N2-től miért nem törik el a kerámia tokozás, holott annak a hőtágulása minimális.

tök jó hogy lehet hardvereket nyerni,remélem lesz hazai bajnok! 
A cikk végén írják, láthatod(ha elolvastad
), hogy van egy nyereményjáték, amire bármilyen ASUS márkájú alaplappal lehet indulni. De az csak sorsolásos.
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Tudom, de LGA1156 versenyben egy ilyen megoldás ütne. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Na, ez engem most érdekel csuhajja

nocsak. lehet megis huzva lesz a gepem, pedig nem terveztem egyelore. a vagany gyari hutommel tuti rekordot dontok 
Basszus ebből már megint kimaradok
S478-as konfigot még cask-csak össze tudnék rittyenteni, az nem jó?
pedig de megmutatnám mit tud a fagyállós palackom

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

Ez odab@sz.... 
Mellékesen ha lekváros-mozsaras-őrült hűtéses verseny lenne tuti te nyernéd! 
Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön--->nevezd meg a tárgyat--->kérdés róla--->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.

Mellékesen idáig gondolkodtam, hogy honnan 'ismerlek' Lujó... 
Te hirdetted a 12cm-es DELTA ventiket ugye?
Üdv:Zé
Hogyan lehet feltölteni az eredményt? 
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)
Ja, hogy még nem indult el...azt hittem a visszaszámláló az első feladat hátralévő idejét mutatja...

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=