Bár már a kezembe foghatnám őket 
Valószínűleg a Core 2 Quad Q9450 lesz a bestbuy. Szerintem be is nevezek egyre. 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Bár már a kezembe foghatnám őket 
Valószínűleg a Core 2 Quad Q9450 lesz a bestbuy. Szerintem be is nevezek egyre. 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

nem ártana most már nekem is valami erösebb proci
itt az ideje 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Hmm vajon ki vesz Core 2 Duo E8200 helyett E8190-et, azonos ár mellett
Ha a TXT (Trusted Execution Technology) az adatvégrehajtás elleni védelmet jelenti ez hasznos lehet asztali gépeknél is... mióta bekapcsoltam winxp-ben, azóta 2-3 hetet is elmegy a win egyhuzamban úgy hogy nem hull szét az asztal. Igaz, hogy pár programmal találkoztam ami nem szereti (pl.: játékok anti cheat védelme), de nem történt azóta olyan hogy egy program kiakadása / kilépése után az asztal ikonjai nem jelennének meg.
Ha majd Windows 7 (vagy mi a neve) megjelenik, akkor lehet a VT-t is többre becsüljük majd, bár az nagyon messze van még 
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

És mikor indul?
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Szvsz az absz. best buy az E8400 lesz
szvsz a kis yorkie-k FSB limitje eléggé elrontja a képet
photofreak.me
(#6) adamfriday

Kíváncsi vagyok ezekből az árakból mi lesz, mire hozzánk, userekhez elérnek.
Már csak az E8400-ra várok az új configomhoz. Bár a Q9450 is nagyon csábít, csak nincs kedvem még többet várni. :S
...one shall stand...one shall fall...

Szerintem egy e8200-ra én is benevezek, épp itt az ideje leváltani az e6300-at.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Tudom, de akkor is jobb alternatíva mivel léggel elég jól hűthetőek, szemben a Q6600-okkal amik 3500-3600 nál már igen csak melegek. Én is úgy volt hogy vizet veszek a quadra, de végül ugy döntöttem veszek penrynt a a viz helyett.
bocs 2x ment el
[ Szerkesztve ]

Hát az biztos, hogy jelentős a javulás ebben a tartományban .... de a motani G0-ák már a bőven 4ghz felett benchelhetőséget -szép szó- nyujtják, persze mindenkinek fel kell állitanija egy értékrendet ,hogy mi a fontos...
photofreak.me
Én majd az árukra leszek kiváncsi, mert ahogy kishazánkban lenni szokott, elég könnyedén változik át az a dollár euróra 
Core 2 Duo E8500 3,16 GHz <- ilyen órajellel 500ra végződik, úgylátom számozásból felkészültek az órajel-emelésre

Desktop Nehalem mikorra várható?
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe
8190nek azonos ár mellett miért is van értelme? 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Az a Q9300 érdekes egy mutáns. Gondolom ebbe rakják majd a hibás L2-es Wolfdaleket.
Kíváncsi lennék rá, hogy olyat raknak bele, amelyiken még jó 1,5 MB, és így jön össze a 3 MB, vagy lesz olyan is, amelyikben teljesen le van tiltva az L2, és így csak az egyik magnak van L2 cache-e, az elég szép kis anomáliákat okozhat.
(vissza a Covington Celeronos időkbe
)
[ Szerkesztve ]

Hm.. érdekes nem egy helyen H2 Q2 megjelenést jósolnak akkor most mi is a helyzet?
In stock sehol jelenleg.
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Szép alapos teszt az X-bit labs billentyűjéből. Elég meggyőző a kicsike.
És jól húzható is. (Már ha valakit épp ez érdekel.)
A mobil változatba mélyedt bele az Anand. Ezt még nem olvastam, de a konklúzió alapján jobban tudják csökkenteni a fogyasztást, mint az utóbbi időben hallani lehetett.
[ Szerkesztve ]

Burn baby burn!Én E8400-at veszek, csak lenne már a kezemben 
[ Szerkesztve ]

Jézus, minek ennyi L2? 
All Black...
alapos teszt
1perc prime ühüm 
Soak igen x-bit labs prezentált már pár alapos tesztet 
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Ez a kérdés vetődött fel bennem ,hogy az értelme igazából nem sok, ahogy igy kivülről látszik... 
photofreak.me

az e8400-ra 45k-t tippelek 
isten beszéljen belőled Padre 
én 6 megásnak látom a Q9300-mat 

O.K. Talán nem olyan nagyon alapos (tesztnek), de azért több mint 1 perc prime.
Bal lábbal tetszett felkelni?
Hát meglátjuk... a vak is asszondta. 
De már most rámerném tenni a fél vesémet, hogy nem annyi lesz itthon mint ami megvan adva a táblázatban is. (lásd a vga-kat is, még most kezd lassan rendeződni a vga piac és kezdenek az árak is normalizálodni.

Igazán jó hír, már régóta vajúdok mikor újítsak be, mert mióta meg vettem életem első és saját autóját nix gép
!
A másik.Remélem nem csak nekem tűnt fel a cikk legalján és egyben legutolsóként fellelhető ábra.Ez viszont még jobban megdobogtatja szívem!(Az összehasonlításra gondolok, azon belül is a grafika részre.Persze gondolom nem fogja megváltani a világot,de végre talán játszani is lehet majd a szépséges intel grafikával
!(olyan csóróknak mint én aki szeretne a karosszékbe csendbe olvasgatni,old gémelni a notiján.Az olcsó notiján!
Bejóó lenne
Szerintetek? 
[ Szerkesztve ]
:)

en a prociról irtam, de segáz...
E8190
photofreak.me
majd jövőre..
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Gondolom csak a szokásos. Várni kell kicsit, amíg eladják a maradék Conroe-t, aztán elmúlik a nyitóár. Akinek raktáron van a régiből, nyilván nem szivesen adja olcsón az újat. Másrészt biztos lesz néhány hely, ahol korábban behozzák a "reális" árat. Nyitott szem. 
(Én is épp az AMD "elárulására" készülök. Feltéve, hogy nem fogom egész évben sajnálni rá a pénzt megint.
)

Várom már a Q9450-et. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
nem nem dehogyis csak megmosolyogtatott. bocsi.
Soak
értem illetve nem
logika0. volt már ilyen az e6540 nél is.soha nem láttam még..... valaki?

a "relative kis" szorzó miatt valszeg tényleg kevéssé lesz tuningbarát a q9450, ha nem akar 500-as fsb-vel mászkálni, arról van már teszt, hogy p35 vagy x38 (esetleg x48) szereti majd őket jobban? 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

Nem ez a fő gond, csak nem értem miről beszélsz. Mi egy perc prime? A tuningra gondolsz? A teszt nem arról szól, épp csak bevillantja.
Az, hogy kicsit feldicsértem a tesztet a mondatban, más kérdés. 
[ Szerkesztve ]

Tényleg nagyon zoralok lesznek, személyszerint 1 quad-ra majd benevezek!
Reméljük majd lesznek programok is amik kihasználják a 4 mag adta lehetöségeket! 

Már most is vannak olyan programok.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Tényleg elképzelhető, hogy januárban már kézzel fogható, idehaza megvásárolható notebookok jelennek meg a megújult platformra?
Kik lehetnek az első gyártók?
igen a tuning részéről és konkrétan a prime stabil 4370en 1:30mp prime után.többi részét nem olvastam el 
(#40) Stalker-2572 válasza Stalker-2572 (#20) üzenetére

Nem költői kérdésnek szántam... nem csak pénzpazarlás 12MB cache??
All Black...

Ugyanaz lesz a felállás mint eddig volt, marad minden a régiben, mind a p35 előnyei és az X-38 előnyei.... bár ha jobban belegondol az ember, ugye a p35 magas FSB-s "előnye" most az uj alacsony FSB-s procikkal értelmetlenné válik
photofreak.me
Igen, rosszul írtam. Egy Wolfdale magon eredetileg 6 MB L2 van, szal a Q9300 vagy 2x3 MB-ból jön össze vagy 1x6 MB-tól, bár inkább az előbbi, az utóbbi durva lenne.

Az egész teszt legmellékesebb része.
Na jó, ízlések, és pofonok...
De a tuningot tényleg csak épp kipróbálták. Ez nem egy tuningteszt.
(De legalább megnyugodtam. Értelek.)
rendicsek. engem csak az érdekelt 

8400 igeretesnek tunik, igazabol en nem akartam a gepemen barmitis valtoztatni addig ameg nem jonnek ki az IMC-s intelek, de lehet kivetelet teszek megis 

Lehet, hogy sokáig kellene várnod, mert egyes hírek szerint a Nehalem-nek csak a szerver válozata lesz IMC-s. Legalábbis ilyeneket olvastam, de az is igaz, hogy akkor az már két külön architektúra, amit én nem neveznék meg egy kódnévvel.
Flesh: ha te épp cikket készülsz írni erről, hogy is van ez? 
[ Szerkesztve ]
2009

Például ezek. Kár, hogy a sima SR-s notim szállítás alatt van, de nem tudom ezeket megvárni. Remélem annyit nem vesztek vele...
No woman. No cry. No kidding.
Az összes változat IMC-s lesz, nem fognak külön chipet tervezni IMC nélkül a mainstreambe.
Egyébként: [link]
Nézd a jobboldali képet, csak egy chip van a lapon, az IO-vezérlő, ami mai lapokon a déli híd.