Nagyon jó, kiváncsi leszek rátok. És sok sikert hozzá!!!
Üdv, Cilo
Nagyon jó, kiváncsi leszek rátok. És sok sikert hozzá!!!
Üdv, Cilo
Ide várjuk a műsor előtt, közben és után a kommenteket, ez a a Térerő fő fórumtémája, ezt nézzük, ez a cikkecske van kint a "Rádióműsor" rovatunk címlapján állandó jelleggel, ezt olvassuk mi is, itt válaszolunk és baromira igyekszünk!
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu
(#3) Murderer69
Na ezt is megéltük
Szerintem senki sem gondolta hogy idővel ilyen szintre jut az aréna
Srácok nektek meg sok sikert a rádiózáshoz!
1 hallgatótok már biztos hogy lesz 
Szerk: a Képek nagyon vadak muhaha
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/

Játék és muzsika 10 percben? 
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!

Már csak szép lassan el kell érni, hogy gyakrabban legyenek majd az adások, aztán jöhet a tv, aztán a világuralom! 
Végre lesz valami értelmes adás is az éterben. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Hjrá Hajrá Hajrá csak így tovább!!
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32
Végre egy értelmes műsör a rádióban, gratula nektek! 
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Kíváncsi leszek.
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! A lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is megvan bocsátva. Ilyen egyszerű!"
Remélem az adás podcast-ban is elérhető lesz, ha esetleg még sem tudnék netközelbe jutni addig. 
Más: srácok, én elhiszem hogy el vagytok foglalva, de tavasz óta még mindig nem kaptam meg a nyereményjáték pakkomat.
[ Szerkesztve ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
felpörgött a world domination?
fel is írtam emlékeztetőbe, hogy el ne felejtselek titeket meghallgatni 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Már nagyon várom!

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

Jó ötlet, sok sikert a megvalósításhoz! Klassz, hogy a neten is lehet hallgatni, mert rádiót amúgy nemigen hallgatok, de rátok nagyon kíváncsi leszek.
Mindent bele 
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu
Gratula a sracoknak !
Neked meg koszi a linkert, epp pont ezt szerettem volna kerdezni... 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Hatalmas respect, hogy ezt is beválaljátok, köszi. 
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Gratulálok srácok! Sok sikert! Ma én is bekapcsolom a rádiót!
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706

Aztak*rva,ti tényleg királyak vagytok!!!
Sok sikert az adáshoz,egy törzshallgatótok máris van!
De sztem lesz még itt pár ilyen hsz...
/\/0zb3/27
nice. android tema is lesz az elso adasban? egykis pulse, droid..
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!
kozben megtalaltam, lesz.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!
én biztos hallgatni foglak titeket
Én csak a rádión szóló zenével problémázok
Az annyira nem jön be, de 1-2 műsor érdekel 
Podcastot én sem bánnám 

Gratulálok!
csak így tovább!
aztán két év múlva tv műsort is kérünk... 
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.
Most már tudom mi is az a podcast.
Konzerv adás, ahogy Zoo-ék hívták.
Meghallgatjuk, hajrá! 
sálálé

+1 
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

Várom már a Tattoo-t, remélem a teszt is hamar meglesz
Ugye lesz egy "kis" stand up comedy is? 
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

Ki gondolta volna hogy Bog azonnal egy andoidal foglalkozik majd
100% No Modern Talking

Nagyon örülök Nektek, a következő lépés legyen a tévé, aztán már akármi is lehet
. Hoztok egy pár plusz hallgatót szerintem a rádiónak 
Nokia 3310- Siemens c55- Sony Ericsson t610- Sony Ericsson k310- Nokia 6610- Motorola w397- LG KU990 Viewty- LG KM900 ARENA
Grat srácok! 
Csak így tovább!!!
...
Hoppá...
Remélem sikeres lesz, mindent bele! 

Azt szeretném megkérdezni, hogy az esetlegesen elszalasztott adás elérhető lesz-e utólagosan letölthető (pl mp3, vagy online meghallgatható klipp) formában?
azt mondják [link]
-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --
Apropó: a szpot tetszik?
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Hajrá, hajrá, még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy lesz ismétlés vasárnap kora reggel is, úgy emlékszem a Technomániáé is akkor volt
rácuppantok a danubiusra
Think Different!
Valszeg mindenki elsőre a mobiltelefonját nézi majd a spot közben, hogy az zavarja-e a hangszórót 
Zenei betéteknek stílszerűen javaslom az Emil Ruleztől a Térerőt illetve a Túlvilág együttestől az Alkesz Csákesz c. számot (mobilhívás van benne)
A TérErő legyen veletek!
(R.I.P. Technománia)
[ Szerkesztve ]

Elején féltem,hogy most valami rossz fájlt töltöttem le de végülis jó!Térerő legyen veled!
akkor most már be merem vallani, hogy én is odébb raktam az E50-et 
Bocha: egyébként fasza a spot 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Hajrá! 
Kíváncsi vagyok milyen lesz. 
[ Szerkesztve ]
just be
Grat. nektek, én is hallgatni foglak titeket neten! A spot tényleg fasza!
Amúgy meg az lenne a kérdésem h esetleg telóról (SE C902) tudlak e titeket hallgatni vhogy neten 
Xperia X8

Na, ez tök jó! Ezt a rádiót hallgatom minden nap amikor itthon vagyok és ezt az oldalt is nézem minden nap. Jól össze lett hozva. 
tetszik!
otletes, ertheto. 
azert en a radiozavaro pittypirittyet meg korabbra tettem volna, ha en csinaltam volna.
bar ha en csinaltam volna, akkor az meg most le lenne kesz, mert en szpotot gyartani nem tudok. 
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
jó lett a spot, neten majd hallgatlak titeket 
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
Gratula nektek
Jó ötlet, jó műsor, várjuk az elsőt 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Jé, értelmes műsor lesz a rádióban? Majd fülelek.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

a radiocafe tele van értelmes műsorokkal, még egy lett most 
Én is halgatlak majd titeket a neten!
Sok szerencsét a műsorhoz!
Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

Én hallgatni fogom.
Kiváncsi leszek, remélem lesznek majd humorbombák 
kezdődhetne mert kezdek behülyülni ettől a politikai adástól 
http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/