a Noctua szerintem nagyon is jó ötlet. közvetlen ellenfelek közül a mugen2 beszerzése -mint írták-problémás, a Thermalright/Prolimatech cuccoké meg méginkább. húzott i7re kell ekkora, egyébként meg lapi csatira kötve leszabályozhatóak azok a ventik. szerk: azért én is remélem, hogy óvatosan szállítják. amikor még kiló fölötti prochűtőm volt, a sajátomat én nem nagyon mertem mozgatni.
gyári tuningra van gari, ha alapból tuningoltként adták el a gépet. külföldön pl az Alienwarenek vannak alapból is tuningos gépei.
a konfigok teljesen rendben vannak.
más: szerintem hátul az a venti a 331esekben jó helyen van. én inkább vennék mégegy 120ast előre, ha a vinyók melegednek. a ház oldala nem zárt, és minél több levegő megy ki hátul, annál inkább jön a friss levegő is be oldalról (meg elölről is, de onnan kevésbé).
zárójelben: egyébként tényleg nagyon egyben vannak, a csúcsnál is érdekes, hogy mennyire egyben van. a CM690A gyakorlatilag a legolcsóbb jól szellőző és jól szerelhető ház (a sima 690 van annyival gyengébb, hogy ne legyen alternatíva), de a Noctua kisebbe be se férne. szóval itt sincs olyan, hogy a csúcskonfigot berakják egy LianLi P50be, ami jól néz ki, meg minőségi, csak épp 30kval kerül többe.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.